}

27 Ιουνίου, 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Βίντεο: Τα F-35 Lightning II βομβαρδίζουν για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους και στέλνουν μήνυμα στις ελληνικές πολιτικές ηγεσίες: "Ερχόμαστε"!


του Πέτρου Αναστασίου
H Eλλάδα - δεδομένης όχι απλώς της εξακολουθούμενης, αλλά διαρκώς εντεινόμενης αναθεωρητικής πολιτικής συνόρων και συνθηκών που ακολουθεί η Τουρκία σε βάρος της ελληνικής εδαφικής ακεραιότητας και των ελληνικών δικαιωμάτων ελέγχου σε συγκεκριμένες περιοχές - σε 36 μήνες από σήμερα θα βρεθεί ενώπιον της μεγαλύτερης απειλής για την εδαφική της ακεραιότητα.

Μπαράζ παραβιάσεων και σήμερα στο Αιγαίο - 7 τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 15 φορές τον ΕΕΧ μας


Σε 15 νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν επτά τουρκικά αεροσκάφη σήμερα Δευτέρα, σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Ένα αεροσκάφος πετούσε μεμονωμένο και έξι σε σχηματισμό.  Δύο εκ των αεροσκαφών ήταν οπλισμένα.

Απόδραση από τον πλανήτη των Ρότσιλντ

Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας

Γράφει ο Vigilant Citizen 

Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες.

Ο καλός φασίστας στο δημοψήφισμα φαίνεται!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Και αφού παραθέσουμε το απαύγασμα της φασιστικής νοοτροπίας του καραφλομ@λάκα που σκάει στις 6: " Τζάμπα πήγε κι η Τζο Κοξ ", που σημαίνει, πως αν δεν έβγαινε το Brexit όλα καλά, δε βαριέσαι, θα έπιανε τόπο και μιά δολοφονιούλα(!), θα απευθύνουμε στο κοινό την ερώτηση 

ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟΥ.

     Κοιτάξτε προσεκτικά το βομβαρδιστικό B-17 και προσέξτε πόσο χτυπημένο είναι - ένας κινητήρας νεκρός, η ουρά, το οριζόντιο σταθεροποιητικό πτερύγιο και η μύτη του κατατρυπημένα. Ήταν έτοιμο να πέσει στο έδαφος. (Η εικόνα ζωγραφίστηκε από καλλιτέχνη με βάση τις περιγραφές των δυο πιλότων πολλά χρόνια μετά.) Έπειτα προσέξτε ότι δίπλα του πετάει ένα Γερμανικό μαχητικό ME-109.
    

ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - 29χρονος Βρετανός με IQ 145 απαντά στους γερμανόφιλους "Γιατί ψήφισα Brexit"

της Χριστίνας Φλάσκου
Στα «ψιλά» έχει περάσει στην Ελλάδα-αντίθετα με την Βρετανία-η θέση του Βρετανού πολίτη Τζάθαν Σμιθ (Jathan Smyth), 29 ετών, ο οποίος εξήγεί με ανάρτησή του στα social media γιατί ψήφισε υπέρ του BREXIT απαντώντας στη «λάσπη» περί "εθνικισμού" και "ξενοφοβίας".

Ενωμένοι στεκόμαστε, διαιρεμένοι πέφτουμε

Να δούμε ξανά τις πολιτικές διαδικασίες από την αρχή και να καταλήξουμε σε ένα νέο αφήγημα
Το Brexit οδηγεί με τον πλέον απρόσμενο τρόπο την Ευρώπη στο τέλος μιας μακράς μετεφηβίας και στην είσοδό της σε μια επιβεβλημένη ωρίμανση, μακριά από τιμωρητικές διαθέσεις και εξοβελισμούς.
Ηρθε ο καιρός να μιλήσουμε με ρεαλισμό και νηφαλιότητα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ