}

12 Μαρτίου, 2016

"Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει…"

Του Στέλιου Παπαθεμελή 

Το ευρωτουρκικό ανατολίτικο παζάρι των Βρυξελλών επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ελληνική παροιμία: «Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες; Άλλα θέλει».

Ο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η παιδεία που έχει γεννήσει ήρωες σήμερα ξέφυγε από τον στόχο της διάπλασης ανθρώπων
Αποτέλεσμα εικόνας για παλληκαριδης ευαγορας
Το βράδυ της 13ης Μαρτίου 1957, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι Αγγλοι αποικιοκράτες απαγχόνισαν τον νεαρό μαθητή, ποιητή και αθλητή της Κύπρου Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Ο δεκαοκτάχρονος έφηβος δεν είχε προλάβει να αποφοιτήσει από το Εξατάξιο Γυμνάσιο, διότι προτίμησε να ανέβει στο βουνό και να ενταχθεί στην Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών, τη θρυλική ΕΟΚΑ. 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!

Η Κύπρος βγήκε από το Μνημόνιο και στην Ελλάδα τζόγαραν στην καταστροφή της.
Εικόνα: Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης
Την ημέρα που η Τουρκία αναγορευόταν και πάλι σε Υψηλή Πύλη, νεοοθωμανική αυτή τη φορά, ελέω Τσίπρα και κυρίας Τασίας, που με την εγκληματική τους πολιτική εφ' ενός προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων από 400 ανθρώπων στο Αιγαίο και αφ' ετέρου κατέστησαν το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό σε πυρηνικό όπλο στα χέρια της Τουρκίας εναντίον της Ε.Ε., της Κύπρου και της Ελλάδας, η επί 42 χρόνια κατεχόμενη από τους βαρβάρους Κύπρος έβγαινε από το Μνημόνιο.

ΤΑ "ΠΗΡΕ ΟΛΑ" Η ΑΓΚΥΡΑ - MENOYME ME TOΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Απίστευτο φιάσκο: Τα πλοία του ΝΑΤΟ που έφερε η κυβέρνηση στο Αιγαίο έλαβαν εντολή να μεταφέρουν λάθρο και πρόσφυγες μόνο στην Ελλάδα!

του Βασίλη Καπούλα

Eνας ακόμα εξευτελισμός για την Ελλάδα, διά χειρός των κυβερνητικών εμπνευστών αποδοχής του σχεδίου Ερντογάν-Μέρκελ για το προσφυγικό: Η Γερμανία συμφώνησε με την Τουρκία πίσω από την πλάτη της Ελλάδας τα γερμανικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στο Αιγαίο να μην στέλνουν πίσω στην Τουρκία τους πρόσφυγες που περισυλλέγουν στη θάλασσα, αλλά να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα!

ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ;

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Σαν τα κοράκια γύρω από το πτώμα μαζεύονται οι ξένοι Στρατοί, με το πρόσχημα των προσφύγων, γύρω από την Ελλάδα από όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι και ο ιταλικός Στρατός επανεμφανίζεται στην Κορυτσά για πρώτη φορά μετά τις ημέρες του Έπους του '40 που έτρεχε και δεν έφθανε. Το ίδιο κι οι Βούλγαροι που διψάνε για θάλασσα, όπως τόσο εύστοχα και υβριδικά ανέφερε και ο Πρόεδρός τους πρόσφατα.

Ελλάς Ελλήνων λαθρομεταναστών!!!

Η κατάντια μιάς (κάποτε) χώρας…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Ελλάδα σκεφτόταν να κλείσει τα σύνορά της (με ανοιχτούς μόνο τους σταθμούς διέλευσης) με την Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την είσοδο λαθρομεταναστών από την γειτονική χώρα. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ