}

11 Μαρτίου, 2016

Η Τουρκία μάς σέρνει στον όλεθρο: Το ΝΑΤΟ συμφώνησε στο τουρκικό αίτημα για εμπλοκή στην Συρία!

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CIA-MIT ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

του Βασίλη Καπούλα


Η Τουρκία πραγματοποιεί σταδιακά τον αρχικό της σκοπό να εμπλέξει το ΝΑΤΟ στην Συρία ενώ η Washington Post  αποκαλύπτει πως έχει συσταθεί κιόλας κοινό επιχειρησιακό κέντρο ΜΙΤ-CIA στα συροτουρκικά σύνορα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να επισκέπτεται την Ουάσιγκτον για επαφές με τον Μ.Ομπάμα με "μενού" την εισβολή στην Συρία.

Τουρκικό υποβρύχιο έξω από την Πάρο! - Η Άγκυρα εφαρμόζει το πνεύμα της ρήσης του Α.Τσίπρα για την "κοινή θάλασσά μας"

ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Toυρκικό υποβρύχιο φαίνεται πως έθεσε σε εφαρμογή την ρήση του Έλληνα πρωθπουργού Α.Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία όπου είπε στον Τούρκο ομόλογό του ότι το Αιγαίο είναι "η κοινή μας θάλασσα" και αναδύθηκε μεταξύ Πάρου και Αντίπαρου.

Ποιες συντάξεις «θυσιάζονται» στον βωμό της αξιολόγησης


Ποιες συντάξεις «θυσιάζονται» στον βωμό της αξιολόγησης
Η κυβέρνηση θυσιάζει τις επικουρικές άνω των 170 ευρώ, αλλά και τις συντάξιμες αποδοχές πάνω από τα 1.300 ευρώ για να διασωθούν οι υπόλοιπες συντάξεις .

Ο Πούτιν τα «Έσουρε» Τηλεφωνικώς στον Τσίπρα! Ο Διάλογος που σόκαρε τον πρωθυπουργό!!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την πέμπτη (10.03.2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνη θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας. 

Κούκλε θες κολούρι;..

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αλέξη δεν είπαμε να προσέχεις τις κακές παρέες;
Δεν σου' πε η μαμά σου για τους μουστακαλήδες, και τους άλλους περίεργους τύπους; 

Σαν αυτούς που σου παίρνουν κουλούρι (θυμάσαι το ανέκδοτο: ''κούκλα θες κολούρι;'', που κατέληγε στο δικαστήριο με την γνωστή απορία-

Σενάρια "εφιάλτης" και "κόλαση" για την Ελλάδα

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η χώρα γίνεται στρατόπεδο συγκέντρωσης ανεπιθύμητων. Οι εξελίξεις, δυστυχώς, τείνουν να επιβεβαιώσουν πως η Ευρώπη είναι αποφασισμένη να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο απόθεσης οιουδήποτε ξένου «πρόσφυγα» απειλεί την εσωτερική ασφάλεια των ευρωπαϊκών χωρών, ενώ η άνοδος των εθνικιστικών κινήσεων και κομμάτων εξαναγκάζει σε μία στροφή 180 μοιρών την «Ευρώπη του ανθρωπισμού» σε Ευρώπη του ο σώζων εαυτόν σωθήτω, απέναντι στην διαφαινόμενη δημογραφική (και όχι μόνο) απειλή ενός τεράστιου πλήθους «προσφύγων» και λαθρομεταναστών…

Η τουρκική ΜΙΤ έχει "τρυπώσει" στο Μαξίμου;

Θα μπορούσε να είναι μία συνηθισμένη ιστορία αγάπης, παράδειγμα προς μίμηση για την φιλία των δύο λαών που τους χωρίζει το Αιγαίο και θέλουν να ξεχάσουν τα ιστορικά μίση και τα πάθη τους.

Αυτή η ιστορία, όμως, έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού ένας νέος Έλληνας φαίνεται πως αγάπησε σφόδρα μία νεαρή τουρκάλα, που όμως ήταν υπάλληλος της τουρκικής διπλωματίας.

Το Βερολίνο στη «γραμμή» Άγκυρας: Επιβεβαιώνει τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων-λάθρο στη χώρα μας


Η τουρκική πρόταση για το προσφυγικό θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ενώ θα αφορά τους ανθρώπους οι οποίοι θα φθάνουν από τότε και μετά παρανόμως στην Ελλάδα, διευκρίνισε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στην προοπτική όσων βρίσκονται ήδη σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Πρωτοφανές: Οι ΕΔ αναλαμβάνουν το κόστος διαμονής-φιλοξενίας των προσφύγων-λάθρο

ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ" 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Την αποφαση να ανοίξουν τον «βαλκανικό δρόμο» αντίστροφα ώστε να γίνουν επαναπροωθήσεις στην Ελλάδα, πήραν η Κροατία, η Σερβία και τα Σκόπια μετά το κλείσιμο των συνόρων,καθώς δεν αναλαμβάνουν ούτε τη φιλοξενία ενός μικρού αριθμού προσφύγων-λάθρο και θέλουν να επαναπροωθήσουν στην Ελλάδα περίπου 3.000 Σύρους, Ιρακινούς και Αφγανούς την ίδια στιγμή που οι ελληνικές ΕΔ θα αναλάβουν τις δαπάνες φιλοξενίας τους πληρώνοντας 73.988.692 ευρώ.

Έτσι λειτουργεί η βιομηχανία «επαναστάσεων» απο τους «δημοκράτες» της Δύσης! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

O Γκρούεφσκι , ο πρωθυπουργός της μικρής FYROM είχε τα κότσια να αρνηθεί να συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Από τους Ελληνόφωνους πράκτορες της πολιτικής ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πει όχι. Μόλις ο Γκρούεφσκι έκανε και την κίνηση να συμμετάσχει και στον Turkish Stream .. .πήραν φωτιά οι ΜΚΟ των πρακτόρων του Soros και των ΗΠΑ.

Ο αυταρχικός, αναξιόπιστος και προβληματικός Ερντογάν, η Ε.Ε. και η Τουρκία

Η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Πρόεδρος Ερντογάν. Φωτογραφία ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
Αρθρο του Σάιμον Τισντάλ
Aπό τον Guardian .


H φαουστική συμφωνία της Ευρώπης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με στόχο να περιορίσει τη μετανάστευση προς την ΕΕ μπορεί να έχει υψηλό τίμημα. Ο αυταρχικός πρόεδρος της Τουρκίας έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος και προβληματικός εταίρος από το ξέσπασμα της συριακής κρίσης πριν από πέντε χρόνια. 

Λαθρολάγνοι, Ισλαμοφασίστες και στο βάθος... Σόρος!

Γράφει ο Ιωάννης Σαρλάς 

Ύστερα και από την κυνική ομολογία Μουζάλα και βεβαίως μετά το προχθεσινό «νίπτω τας χείρας μου» των Ευρωπαίων ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής, οι Έλληνες πολίτες θα ντυθούν… νταντάδες και νοσοκόμες, δυστυχώς όχι για τις Απόκριες αλλά για να φορτωθούν στην καμπούρα τους 120.000 έως... 3 εκατομμύρια παρανόμως εισελθόντων

Η Τουρκία τινάζει τη διπλωματία στον αέρα – Μας έχουν κηρύξει πόλεμο!

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σμύρνη οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν. Όχι γιατί ευθύνεται ο πρωθυπουργός αλλά γιατί αυτοί είναι οι Τούρκοι.
Ποιοι; Οι ίδιοι που έχουν καταγγελθεί από όλες τις γειτονικές τους χώρες (Ρωσία, Συρία, Ιράκ και εμμέσως από το Ιράν) ως κράτος τρομοκράτης,

Ξαφνικά "ξεπαγώνει" ο South Stream: Η Βουλγαρία μπαίνει στο σύμφωνο Ρωσίας-Ελλάδας-Ιταλίας

ΓΙΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ - SPUTNIK: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ" 


των Θεόφραστου Ανδρεόπουλου και Βασίλη Καπούλα

Μετά την υπογραφή προ δεκαπέντε ημερών στη Ρώμη από την ελληνική ΔΕΠΑ, την ιταλική Edison και την ρωσική Gazprom μνημονίου για την ανάπτυξη αγωγού φυσικού αερίου από την Ελλάδα προς την Ιταλία έρχεται τώρα η Βουλγαρία και ζητά το "ξεπάγωμα" του South Stream όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Yuriy Sentyurin.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά ισοπεδώνουν τα συροτουρκικά σύνορα - Κτυπήθηκαν τουρκικά κομβόι (vid, φωτό)

του Βασίλη Καπούλα

Ολοκληρωτική ισοπέδωση των ισλαμιστών στην Συρία καθώς ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν ανηλεώς τα συροτουρκικά σύνορα με τους Τούρκους στρατιώτες να βιντεοσκοπούν την εξαϋλωση των συναδέλφων τους όπως θα δείτε και σε βίντεο ενώ Su-34 εξαφάνισαν τουρκικό κομβόι στην Ιντλίμπ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ