}

12 Μαρτίου, 2015

Ολόκληρο το σχέδιο νόμου για τις 100 δόσεις - Τι προβλέπει

Ολόκληρο το σχέδιο νόμου για τις 100 δόσεις - Τι προβλέπειΔόθηκε σε δημόσια διαβούλευση η ρύθμιση - Στόχος η τόνωση δημοσίων εσόδων για κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών
 Σήμερα το απόγευμα δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση  η νομοθετική ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο σε 100 δόσεις.

Απίστευτο! Τουρκοι και Γερμανοί ήθελαν «μεροκάματο» από τον στρατό. Ναι, αυτοί που μας απειλούν και μας υβρίζουν.

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στις 3 Μαρτίου 2015 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, γνωστή και ως ΓΔΑΕΕ, ο επαναληπτικός διαγωνισμός 12/14 για την προμήθεια αλεξιπτώτων στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως. Ασφαλώς η έκπληξη μας δεν προέρχεται από το γεγονός της προκήρυξης του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Εξάλλου είναι γνωστό, σε όσους έχουν σχέση με τα στρατιωτικά θέματα, ότι τα αποθέματα αλεξιπτώτων του στρατού μας είναι πολύ περιορισμένα, είτε λόγω παρέλευσης του ορίου ζωής είτε λόγω του πολύ περιορισμένου υπολοίπου επιχειρησιακού βίου των υφισταμένων, στο οπλοστάσιό μας.

"Γραμμή πυρός" Βερολίνου - Άγκυρας κατά Ελλάδας με στόχευση στον Καμμένο

Γερμανία και Τουρκία πάνε χέρι-χέρι εναντίον της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας η μία την άλλη. Βερολίνο και Άγκυρα έτσι κι αλλιώς συνδέονται στενά και με “δουλειές” με την Γερμανία να έχει αναλάβει την ναυπήγηση υποβρυχίων 214, όμοια με τα ελληνικά, τα οποία είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν να παραδίδονται το 2017. Όμως η κυβερνητική αλλαγή στην Αθήνα που έφερε τον Πάνο Καμμένο στο ΥΕΘΑ δίνει νέα διάσταση στον “τουρκο-γερμανικό” άξονα εναντίον της Ελλάδας.

Deutsche Welle: «Πολιτικό» το ζήτημα των επανορθώσεων

«Είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία προκειμένου να εισακουστεί;»


Το ελληνικό αίτημα περί καταβολής πολεμικών επανορθώσεων και επιστροφής του κατοχικού δανείου σίγουρα δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Βερολίνο, μεταδίδει η Deutsche Welle. Είναι όμως η κατάλληλη χρονική συγκυρία προκειμένου να εισακουστεί; 

Πρωτοφανής ομολογία από το τουρκικό ΓΕΑ: "Έχουμε στερέψει από πιλότους"



ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΔΙΝΟΥΝ "ΑΕΡΑ" ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑ.

Το Επιτελείο Αεροπορίας της Τουρκίας έκανε μια απίστευτη ομολογία ότι "η ΤΗΚ έχει στερέψει από πιλότους" και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική ΠΑ να επιβάλλει την κυριαρχία της στο Αιγαίο για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι να ωριμάσει η επόμενη γενιά χειριστών.

Γερμανοί άρπαγες και συνεργάτες


Αποτέλεσμα εικόνας για Κατοχή εικόνες

Από οποιαδήποτε οπτική κι αν εξετάσει κάποιος τις τοποθετήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης και του πρωθυπουργού για το φλέγον και επίκαιρο ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και της αποπληρωμής του αναγκαστικού δανείου θα τις βρει ορθές.

Πρώτον και κυριότερο: Οι ελληνικές αξιώσεις είναι δίκαιες, τεκμηριωμένες και απαράγραπτες. Τα εγκλήματα πολέμου και οι υποχρεώσεις που απορρέουν εξ αυτών δεν «ξεθωριάζουν» με την πάροδο δεκαετιών ή ακόμα και αιώνων. Η χώρα μας δεν απαιτεί τίποτε λιγότερο από εκείνο που της ανήκει.

Νέο σε κάνδαλο swap με την Deutsche Bank για μίζες εξοπλιστικών, εντόπισε ο Πάνος Καμμένος!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 110 εκατ. ευρώ «δώρο» στην Deutsche Bank για τα ελικόπτερα που δεν πετάνε
Έτσι χρέωναν την Ελλάδα τα καθάρματα του εκσυγχρονισμού και του μνημονίου!
Υπόθεση καρμπόν με αυτή: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.
«Τα πληρώσαμε τρεις φορές πάνω και δεν τα έχουμε παραλάβει» καταγγέλλει ο Π. Καμμένος…

Να πως ο ΓΑΠ προσπάθησε να βάλει ταφόπλακα στο Γερμανικό αναγκαστικό κατοχικό δάνειο..

συμψηφισμος1 Στην σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης (δανειακή σύμβαση) της 8ης Μαΐου 2010 με την επονομαζόμενη «τρόικα» στο κεφάλαιο που αφορά την αποπληρωμή (παρ.7 πληρωμές) αναγράφεται ότι:

'Ολες οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν από τον δανειολήπτη καταβάλλονται στο ακέραιο, χωρίς μείωση λόγω συμψηφισμού ή ύπαρξης ανταπαίτησης…

Ο άξονας – δρεπάνι κατά της Τουρκίας με σύμμαχο το Ιράν

Το νέο δόγμα Κοτζιά στην εξωτερική πολιτική 

Η ανταλλαγή του Κοσσόβου με την ΑΟΖ της Κέρκυρας και την προστασία της Ελληνικής μειονότητας 


Του Μανώλη Κοττάκη

 Ήταν Κυριακή απόγευμα και πρωτομηνιά. Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας, ένας κλασικός διπλωμάτης που «επέζησε» τριών υπουργών στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ακαδημίας, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το κέντρο της Αθήνας.

Η Τουρκία απλώνει απειλητικά τη σκιά της: Στόχος το 2020 - Άνιση μάχη της Ελλάδας στα εξοπλιστικά και στην αμυντική βιομηχανία



ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
H Τουρκία μετατρέπεται σε μια περιφερειακή υπερδύναμη. Αυτό είναι το συμπέρασμα των διεθνών αναλυτών αναφορικά με τις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες της αμυντικής της βιομηχανίας και των εξοπλισμών των ενόπλων της δυνάμεων.

Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης κατά του Ναζισμού δίνοντας συνέχεια στην πολιτική των "Ράιχ"



Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στην γιορτή της Νίκης κατά των γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων αναγνωρίζοντας έτσι την συνέχεια της πολιτικής των "Ράιχ" αλλά και την δημιουργία του δικού της 4ου "Ράιχ".

Τι δήλωσε για τους Αποστράτους ο ΥΕΘΑ στο Α/ΤΑ …Ποιους αποκάλεσε «διαμάντια!» (video)

kamm;enos

Ποιους αποκάλεσε διαμάντια της ΠΑ ο ΥΕΘΑ Καμμένος και τι δήλωσε για την αντιμετώπιση των Τούρκικων Μαχητικών  κατά το τελευταίο τριήμερο στον Ουρανό του Αιγαίου ! Γιατί αναφέρθηκε και για ποιόν ότι γνωρίζει άριστα την αεράμυνα και γιατί δήλωσε οτι θα διαθέσει όλα τα μέσα… Εκτός των άλλων  μίλησε και για αποκατάσταση των αδικιών των Στελεχών των ε.ε αλλά και των Αποστράτων Αξιωματικών, από τους οποίους ζήτησε τη βοήθεια για την επανίδρυση της ΜΟΜΑ …  

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ