}

23 Μαΐου, 2015

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ : Tου ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται (VIDEO)

ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βαθμός: Σμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα : 340 Μοίρα
Αεροσκάφος: F-16C/D Block 30, 50, 52Plus Fighting Falcon

Βιογραφικό Σημείωμα: 
Ο Κώστας Ηλιάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 15 Αυγούστου 1970.
Ήταν ο τέταρτος γιος του Ιωάννη και της Ειρήνης Ηλιάκη. 
Μαθήτευσε στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Σεμνός, χαμηλών τόνων αλλά παράλληλα μεθοδικός και ψύχραιμος κάτω από οιασδήποτε συνθήκες, έχοντας από την νεαρή του ηλικία αγάπη για το αεροπλάνο, πετυχαίνει το 1989 την είσοδο του στην Σχολή Ικάρων την οποία είχε μόνη επιλογή στο Μηχανογραφικό για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σκούζουν οι Τούρκοι Χειριστές των F-4 γιατί τα F-16 τους πήραν τα σκαλπ

veteranos.grΜια παραλλαγή του γάτος γα@εί ,γάτος σκούζει απο την ανάποδη έζησαν οι Τούρκοι πιλότοι και διαμαρτύρονται γιατί Ελληνικά μαχητικά F-16 τους Lockάρισαν και τους πήραν από πίσω στο κυνήγι !
Συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου ανήμερα της Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων που οι Τούρκοι χλευάζουν και δεν την αναγνωρίζουν, αν και οι ίδιοι εορτάζουν την ημέρα της Νεολαίας ή κάτι τέτοιο μια θρησκευτική εορτή, διαμαρτυρήθηκαν γιατί λέει Ελληνικά Μαχητικά πέταξαν την μεγάλη αυτή ημέρα για το Τουρκικό Έθνος !

Η αποκάλυψη του εγκλήματος: Η μαυρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010





«Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Είπε ο επιτετραμμένος της …Αργεντινής στο ΔΝΤ αντιδρώντας στο σχέδιο Παπανδρέου – Στρως Καν! Δεν ειναι δυνατόν να μην μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο.
Η απάντηση των «εταίρων», Γερμανων, Γάλλων και Ολλανδών, συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος έθνους, στην σύγχρονη οικονομία.
Για να κάμψουν τις αντιδράσεις, «διαβεβαίωσαν» ότι οι τράπεζες τους, θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτωθούν!

Επιτέλους, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Αλέξης είπε ΟΧΙ στις κυρώσεις και κάλεσε την ΕΕ σε συνεννόηση με την Ρωσία!

Τσίπρας: Να μπει η Ρωσία στο τραπέζι του διαλόγου με την Ε.Ε
Έβαλε στο τραπέζι τους Έλληνες της Ουκρανίας απαιτώντας να πάψει η ψυχροπολεμική παράνοια!
Μέχρι πριν λίγους μήνες, διεφθαρμένοι ελληνόφωνοι προσπαθούσαν να κρατηθούν στην εξουσία μετατρέποντας την Ελλάδα σε «χαλάκι» του Βερολίνου.

Η σημαία των προγόνων σας...

Του Γιάννη Λαζάρου 

Ευτυχώς η αξιοπρέπεια των συνειδητοποιημένων Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ταυτόσημη με αυτή των δήθεν αριστερών. Μετά την χθεσινή σουργελιάδα με τις χαριτομενιές του πρωθυπουργεύοντος πλάι-πλάι στο αφεντικό Μέρκελ, η αξιοπρέπεια των λίγων έμεινε ψηλά καθώς την ίδια στιγμή όσοι έδωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσω ψήφου να την διαχειριστεί ο Αλέξης και η παρέα του, την είδαν να γίνεται κιλότα της Γερμανίδας καγκελαρίου. Τίγκα αξιοπρέπεια.
Άντε τώρα να ξαναφορέσεις την αξιοπρέπεια στο κούτελο, αφού την βγάλει καταϊδρωμένη η Άγκελα από το στενό της παντελόνι! 

Αποκάλυψη: Ο Γρηγόρης Λαμπράκης δολοφονήθηκε από επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ (video)


Στις 22 Μάιου 1963 ο βουλευτής της (τότε) ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης πεθαίνει στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνοντας από μια εκδήλωση που είχε οργανώσει η ΕΔΑ και την ώρα που στρεφότανε προς τους χωροφύλακες που ήταν εκεί, ένα τρίκυκλο με οδηγό τον Κοτζαμάνη περνάει από δίπλα του και ο Μανώλης Εμμανουηλίδης που ήταν στη καρότσα τον κτυπάει στο κεφάλι. Ο Λαμπράκης μεταφέρεται στον Ερυθρό με την συνοδεία του βουλευτού της ΕΔΑ και αργότερα του ΚΚΕ Γιώργου Βέρρου όπου και πεθαίνει.

Μ.Σαπέν: ''Υπάρχει ένας άνδρας που πρέπει να επιτύχει και αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας''


Συνέντευξη στο περιοδικό Politico παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της Ελλάδας ενώ αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό τόνισε πως «πρέπει να τον εμπιστευτούμε».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΙΚ - ΔΑΝΕΙΟ 10 ΔΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΠ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

Προειδοποίηση Α.Τσίπρα προς ΗΠΑ: "Βοηθήστε αλλιώς θα υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις παγκοσμίως"! - 10 δισ. "ρίχνει" η Κίνα άμεσα!


Σε σαφή προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ να βοηθήσουν για εύρεση λύσης και να συνεισφέρουν στην τακτική ήττα των σκληροπυρηνικών του Βερολίνου προχώρησε ο Ελληνας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν λίγο με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ  Λιου, τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με την πρωτοβουλία του τελευταίου.

Άρχισαν οι προκλήσεις των Τσάμηδων - Θέλουν την μισή Ν.Ήπειρο και...αντιπρόεδρο στην ελληνική Βουλή!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ "ΦΩΤΙΕΣ"


Άρχισαν τις προκλήσεις οι "εγκληματίες πολεμου" Τσάμηδες ζητώντας την μισή Ν.Ήπειρο και...την ανάδειξη Τσάμη αντιπροέδρου στην ελληνική Βουλή!
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό σταθμό Ora News, ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Σπετίμ Ιντρίζι, αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται τώρα μετά την εκλογή του ανέφερε τα ακόλουθα:

"ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ." Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι ...



Επιμέλεια Στίβενς Σμιθ (S. J. SMITH)

Πηγές: Από το Αρχείο της Πανελλήνιου Συνομοσπονδίας Εθνικών Αντιστασιακών Οργανώσεων

Μετά την Μικρασιατική καταστροφή και την ανταλλαγή των πληθυσμών οι Τουρκαλβανοί της Θεσπρωτίας, επωνομαζόμενοι και “Τσάμηδες”, παρέμειναν στη Θεσπρωτία, διότι δήλωσαν ότι είναι Ελληνες και δεν επιθυμούν την ανταλλαγή.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ