}

19 Σεπτεμβρίου, 2015

Η υπερεθνική γραφειοκρατική ελίτ και ο επικεφαλής επικρατείας το Ποταμιού !!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!



Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», 9/9/2015, υπό τον τίτλο: "Στο Ποτάμι μέγα στέλεχος της Υπερεθνικής Γραφειοκρατικής Ελίτ"

«...Εντός των επομένων εκατό ετών τα έθνη θα έχουν καταστεί άνευ περιεχομένου. Όλα τα κράτη θα αναγνωρίζουν μία και μόνη παγκόσμια εξουσία... Όλα τα έθνη είναι, βασικά, κοινωνικές συμβάσεις, υποκείμενες στις μεταβαλλόμενες περιστάσεις. Ασχέτως του πόσον διαρκή ή και ιερά μας φαίνονται, στην πραγματικότητα είναι όλα τεχνητά και προσωρινά». - Strobe Talbott (Αμερικανός γνωμηγήτωρ, υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κλίντον), «Time», 20 Ιουλίου 1992.

Έκανες αίτηση αποστρατείας; Έχασες!



Στρατιωτικοί
Άλλη μια απίστευτη, και εξόχως δυσάρεστη, έκπληξη έχει ο νόμος ν.4334/2015 που αλλάζει το συνταξιοδοτικό των Στρατιωτικών. Όπως καταγγέλλει η ΕΣΠΕΘ σε αντίθεση με τον προηγούμενο νόμο αυτή την φορά δεν δίνεται μεταβατικός χρόνος και δικαίωμα ανάκλησης των αιτήσεων αποστρατείας σε όσους το επιθυμούν όπως είχε γίνει το 2010 με αποτέλεσμα να ισχύει το ΝΔ 1400/1973 στο οποίο καθορίζεται ότι «αίτηση αποστρατείας άπαξ υποβληθείσα δεν δύναται να ανακληθεί. Η υποβολή θεωρείται συντελεσθείσα από της πρωτοκολλήσεως της σχετικής αιτήσεως».
Οι Στρατιωτικοί κάνουν έκκληση λοιπόν στα κόμματα στην νέα Βουλή να προωθηθεί αντίστοιχη τροπολογία με αυτή του Ν.3865/2010 και να παρέχεται το δικαίωμα ανάκλησης της αίτησης παραίτησης, λόγω συνταξιοδότησης, για ένα μήνα από τη δημοσίευση του νέου αυτού νόμου.
Κ.Α.
ΠΗΓΗ

Η ονομασία: Ελλάς-Ελληνας-Γραικός-Ρωμιός και η προέλευση της ετυμολογίας

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ από που προήλθαν τα ονόματα Ελλάς- Ελληνας-Γραικός-Ρωμιός…
 Η Ιστορία μας, η προέλευσή μας και το DNA μας μάς έφεραν από μακριά…όπως και το όνομα μας!
Τη δεκαετία του ’90 μια έγκυρη πολυκεντρική επιστημονική έρευνα έδειξε ότι σε συντριπτικό ποσοστό οι σημερινοί Ελληνες έχουν το ίδιο DNA με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδας της προϊστορικής εποχής και των Αρχαίων Ελλήνων. 

Απίστευτη κίνηση Ελλάδας υπέρ Ρωσίας

greecerussiaflagsΙσχυρή κίνηση για την ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας αποτέλεσε η δωρεά μέρους των ιερών λειψάνων του Αγίου Ανδρέα το ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από μια σειρά συνομιλιών μεταξύ της ελληνικής και της ρωσικής πλευράς , ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου Vladimir Yakunin και ο Μητροπολίτης Πάτρας  Χρυσόστομος αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός, να δωριστεί μέρος των ιερών λειψάνων ως δώρο στις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις.

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις- Ένας γραφειοκρατικός Οργανισμός!!

                                                                                         του Δημητρίου Σούκερα MBA(ER)
Αντισυνταγματάρχη(ΑΣ) ε.α
Προέδρου της Α.ΚΙ.Σ
      
Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης, κάποιοι μπορούν να αναρωτιούνται, για τον τρόπο που οι στρατιωτικοί θα προσέρθουν σε αυτές,  είναι όμως πιθανόν η υπόλοιπη κοινωνία να αναρωτιέται, για την  κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις και πόσο ενδεχομένως εκείνες είναι έτοιμες να συνεχίζουν να εκτελούν την αποστολή τους ή να εμπλακούν ενδεχομένως στην συνέχεια, σε νέου τύπου δραστηριότητες, που για παράδειγμα,  θα σχετίζονταν, με τους προσφεύγοντες μετανάστες, στα σύνορα της χώρας.

Αν δεν παλέψεις για τα όνειρά σου, η πραγματικότητα θα σου πάρει και τα όνειρα

Το προαπαιτούμενο μας απέναντι στα προαπαιτούμενα τους 

Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης 

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, λέει μια κινέζικη παροιμία. 
Τι μπορείς να γράψεις παραπάνω όταν έχεις, όχι μία, αλλά τέσσερις εικόνες;

Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εικόνα που βλέπουμε περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες, από τις οποίες - όπως κάποιοι θα έχετε καταλάβει - η μία δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τα κινεζικά J-11D "φόβος και τρόμος" για τους Αμερικανούς στον Ειρηνικό [βίντεο]


Τα κινεζικά J-11 μαχητικά αεροσκάφη είχαν σχεδιαστεί ως ένα αντίγραφο των σοβιετικών Su-27 / Su-33 Flanker, ωστόσο, το νέο J-11D θεωρείται το πιο προηγμένο κινεζικό αεροσκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το J-11D είναι εξοπλισμένο με ένα ενεργό AESA, σύστημα εναέριου ανεφοδιασμού και μεταφέρει τους πέμπτης γενιάς PL-10 πυραύλους αέρος-αέρος. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι έκανε την πρώτη του πτήση τον Απρίλιο του 2015.

Νομενκλατούρα και καθεστωτισμός, απειλή για τη δημοκρατία


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτίου υπουργός

Εικόνα: Σάββας Καλεντερίδης

Τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ και η στάση των media.

Νομενκλατούρα είναι όρος της σοβιετικής περιόδου που χρησιμοποιούνταν για να δηλώσει τον κατάλογο ονομάτων αξιωματούχων στα σοσιαλιστικά καθεστώτα και κατ' επέκταση την προνομιούχα κοινωνική τάξη των αξιωματούχων και τα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος, που νέμονταν αξιώματα και προνόμια!

Οι υπουργοί Άμυνας ΗΠΑ-Ρωσίας συζήτησαν για την Συρία

Αναθέρμανση των σχέσεων σε στρατιωτικό επίπεδο
Οι υπουργοί Άμυνας ΗΠΑ-Ρωσίας συζήτησαν για την Συρία

Προσπαθούν να βρουν έναν κοινό τόπο για την επίλυση της κρίσης στην Συρία μετά από την πίεση που ασκεί το μεταναστευτικό.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ