}

09 Απριλίου, 2016

Βαρουφακης - Σακελλαριδης: Αυτοί οι δύο αξιοπρεπείς άνθρωποι έφυγαν νωρίς!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Προ των πυλών μία ακόμη χυδαία συμφωνία που διατηρεί στη ζωή το πελατειακό κράτος

Τελικά αυτοί οι δύο αξιοπρεπείς άνθρωποι έφυγαν νωρίς. Λίγο πριν η ελληνική κυβέρνηση υπογράψει μια ακόμη συμφωνία με τους Ευρωπαίους παπατζήδες και το ΔΝΤ πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έφαγαν τόνους λάσπη που δεν τους άξιζε.

Η χώρα που ζεις...


Ο μετανάστης που στην μέση της Εθνικής Οδού απαγορεύει την διέλευση του οδηγού του φορτηγού που θέλει να πάει Σουηδία λέγοντας ως αστυνομικός "no trucks" (όχι φορτηγά), μπορείτε να μου πείτε τι κάνει;

Διάστημα »γιόκ»για τις ΗΠΑ. Μόνο με ρωσικούς κινητήρες,πάνε διάστημα για τα επόμενα 6 χρόνια!!!

1460182593_1252_12
Απελπισία στην NASA,μετά την αποκάλυψη του αναπληρωτή υπουργού άμυνας των ΗΠΑ,Robert Vork στο πεντάγωνο,πως »για τα επόμενα 6 χρόνια έχουμε ανάγκη τους ρωσικούς κινητήρες RD-180,για να συνεχιστεί ομαλά η εκτόξευση στρατιωτικών δορυφόρων της ΝΑΣΑ,στο διάστημα». Εδώ βέβαια σην συγκεκριμένη περίπτωση,δεν ισχύει το εμπάργκο,που οι Αμερικανοί,έχουν επιβάλει στην ρωσική ομοσπονδία.

Τσιράκια των δουλεμπόρων! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!

Να μια αλήθεια που, την υποπτεύονται όλοι, την ξέρουν πολλοί, αλλά δεν την τολμά να την πει κανείς. Ακόμα, τουλάχιστον…
- Το μεγαλύτερο μέρος των λεγόμενων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) είναι «ατζέντηδες» των «διακινητών».
Όχι όλες ασφαλώς. Αλλά πολλές. Πάρα πολλές. Ίσως και οι περισσότερες…

Και αν όλοι τους ονομάσουν Μακεδονία, δεν θα γίνουν ποτέ χωρίς υπογραφή μας!

Του Στέλιου Παπαθεμελή 

Η Διεθνής των τοκογλύφων πιέζει και διαβουκολεί τις εθνικές κυβερνήσεις. Τραπεζίτες και λοιποί κερδοσκόποι στο εύκρατο κλίμα της άρχουσας παγκοσμιοποίησης προωθούν ελεγχόμενες κυβερνήσεις οι οποίες διαπλεκόμενες με τους ολιγάρχες εξασφαλίζουν την ασυδοσία αυτωνών για τη διαρπαγή του εθνικού πλούτου των λαών, ενώ υλοποιούν αποφάσεις αρεστές στα διεθνή κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.

“Ζήτω η τρέλα”! Η ΕΕ στέλνει κι άλλα πλοία στη Μεσόγειο ΟΧΙ όμως στο Αιγαίο!

“Πόσα θες να μας τρελάνεις”; Το ερώτημα απευθύνεται στην ΕΕ και σ΄ όλους τους “πρωταγωνιστές” της. Του Έλληνα προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ συμπεριλαμβανομένου. Πως προκύπτει το ερώτημα και μάλιστα με τρόπο λίγο… αγοραίο ομολογούμε:

Ρωσία και Ιράν αλλάζουν τον παγκόσμιο ενεργειακό και γεωπολιτικό χάρτη: Ενώνουν την Κασπία με τον Περσικό Κόλπο!

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ
του Βασίλη Καπούλα

Ρωσία και Ιράν αλλάζουν τον παγκόσμιο ενεργειακό και γεωπολιτικό χάρτη καθώς σήμερα ο Ιρανός πρέσβης στην Μόσχα, Mehdi Sanai, επιβεβαίωσε ότι "Μόσχα και Τεχεράνη βρίσκονται σε συζητήσεις για την κατασκευή της μεγάλης διώρυγας, η οποία θα ενώνει την Κασπία Θάλασσα με τον Περσικό Κόλπο".

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ¨: Αυτοί είναι οι νέοι φόροι - Ποιοι επιβαρύνονται, ποιοι κερδίζουν (πίνακες)

Αυτοί είναι οι νέοι φόροι - Ποιοι επιβαρύνονται, ποιοι κερδίζουν (πίνακες)
Αλλάζει η ζωή εκατομμυρίων φορολογούμενων, εφόσον κλειδώσουν τα μέτρα που κατέθεσε η κυβέρνηση στους δανειστές. Το Μέξαρο Μαξίμου σε άτυπη ενημέρωση μιλά για μικρές επιβαρύνσεις ή και ελάφρυνση στην πλειοψηφία των πολιτών. Οπως όλα δείχνουν, οι φόροι θα αυξηθούν για όσους έχουν εισόδημα 10.000 ως 20.000 το χρόνο (δηλαδή και για μισθωτούς και συνταξιούχους των 700-800 ευρώ το μήνα) .

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας…

0516316001436980087
Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου…
Και δεν στο λέω αυτό επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ