}

01 Μαρτίου, 2016

Κυβέρνηση για ψυχιατρείο!

Το "μπλόκο" Φίλη στους Μητροπολίτες 
και ο "προοδευτικός" Ξυδάκης 
Εντολή του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, όπως αποκάλυψε ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος:

"Κανένας μητροπολίτης δεν θα μιλάει στα παιδιά και να ελέγξετε τι έχουν κάνει όσοι έχουν επισκεφθεί τα σχολεία μέχρι σήμερα. Αν έχουν κάνει ομιλία ή κατήχηση".

Γενική επισκόπηση...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Γιά να δούμε πού βρισκόμαστε.
Έξη χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο δεν φαίνεται να έχει ουσιαστικά αλλάξει τίποτε άλλο, εκτός απ' το ότι όσες περικοπές γίνανε στα έξοδα της δημόσιας διοίκησης και του κράτους γενικότερα, έγιναν όλες εις βάρος του ελληνικού λαού.

Πρέπει να φύγουν!

Κάθε ημέρα που περνάει η χώρα καταστρέφεται. Δεν έχει περάσει στο παρελθόν άλλη κυβέρνηση περισσότερο ανίκανη και επικίνδυνη από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Για να επιστρέψει η ελπίδα στην Ελλάδα, θα πρέπει αυτοί να πάνε στα σπίτια τους. Είναι ψεύτες, είναι αποτυχημένοι, είναι τυχοδιώκτες.

Κολοσσιαίο στράτευμα σε πρόβα εισβολής στην Συρία: 450.000 άνδρες παρέταξαν Τουρκία, Σ.Αραβία κλπ - Μόνο πυρηνικά τους σταματούν


2.540 ΜΑΧΗΤΙΚΑ, 20.000 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑ! του Βασίλη Καπούλα


Η εκεχειρία δεν ισχύει για όλους στην Συρία: Oι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με τις σαουδαραβικές συγκώντρωσαν ένα κολοσσιαίο για τα σύγχρονα δεδομένα στράτευμα 350.000 ανδρών και ξεκίνησαν πρόβα εισβολής στην Συρία.  Οπως μεταδίδουν τα σαουδαραβικά ΜΜΕ η άσκηση "North Thunder" είναι προσομείωση εισβολής στην Συρία και διαίρεσης της σε τρία κομμάτια: Tο αλαουιτικό, το κουρδικό και το σουνιτικό.

Οι τακτικές κρίσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών των ΕΔ



Το ΣΑΓΕ  στην 6η συνεδρίαση της Τρίτης 1 Mαρτίου 2016, στο πλαίσιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων έτους 2016-2017 των Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, έκρινε ως ακολούθως :

ΝΗΣΟΣ ΚΙΝΑΡΟΣ ! ! ! : ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ

Λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο και πίσω από όλα υπάρχει τελικά η Πρόνοια του Θεού...

Γιατί μετά το σοκ της πτώσης του ελικοπτέρου ΠΝ 28 και του απρόσμενου θανάτου των τριών παλικαριών (11-2-2016), αποδεικνύεται ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αρπαγής της Νήσου Κινάρου από την Τουρκία και το παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που πρακτορεύει, στα πλαίσια του Νεοθωμανισμού ή άλλως "ISISσμού" του ! 

ΟΙ ΕΞΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
Σαν φάρσα επαναλαμβάνεται η ιστορία μας έναν αιώνα μετά. Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Ρωσία: "Η απάντηση μας στην Τουρκία θα είναι θανατηφόρα και πρέπει να το γνωρίζει"

Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Α. ΤΟΥΡΚΙΑ

του Βασίλη Καπούλα

 "Η Ρωσία λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της τις στρατιωτικές προετοιμασίες γειτονικών χωρών και η απάντηση μας θα είναι θανατηφόρα αν εισβάλλουν στην Συρία". Αυτή ήταν η απάντηση-μορφή τελευταίας προειδοποίησης του Ρώσου αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Sergei Ryabkov στις νέες τουρκικές προκλήσεις στην Συρία!

Η Τουρκιά τα παίρνει όλα στο Αιγαίο: Και θησαυρίζει στέλνοντας λάθρο-πρόσφυγες στην Ελλάδα και κατοχυρώνει δικαιώματα

ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Η Τουρκία αρνείται να χορηγήσει τις απαιτούμενες διπλωματικές άδειες για να πλεύσουν τα πλοία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης SNMG 2 στα χωρικά της ύδατα, όπως προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και αξιώνει οι περιπολίες να γίνονται εντός ελληνικών και διεθνών χωρικών υδάτων. Επιβεβαιώνει με τον τρόπο αυτό πως αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο μισό Αιγαίο και την ίδια στιγμή πώς δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Ακυρώνεται η Επανάσταση του ’21;


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος Κιλκίς


«Τα χέρια είναι παράλυτα και τα σφυριά δεμένα
και δεν σφυροκοπά κανείς τ’ άρματα και τ’ αλέτρια
σβησμένες όλες οι φωτιές οι πλάστρες μες στη χώρα»

Κωστής Παλαμάς

Θα ξεκινήσω, όπως κάθε βράδυ πράττουν τα γνωστά κοπροκάναλα, με μια «συγκινητική» ιστορία, την οποία, ίσως, πολύ σύντομα, θα ζήσουμε στο μέλλον.

Η Τουρκία απαγόρευσε ΝΑΤΟϊκά πλοία στα χωρικά της ύδατα

"Πόρτα" στην Γερμανίδα Υπουργό Άμυνας
για ΝΑΤΟϊκό πλου στα τουρκικά ύδατα

Πόρτα στην Γερμανίδα υπουργό Άμυνας και στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη SNMG2 έριξαν οι Τούρκοι, προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο, το οποίο ακόμα δεν έχει επιλυθεί.

Kαταυλισμοί σε όλη την Ελλάδα - Η κυβέρνηση σε βέρτιγκο

Του Γιάννη Σιδέρη 

Ο ερασιτεχνισμός στην πολιτική έχει και τα… θετικά του. Δια στόματος Μουζάλα, έχουμε 22 χιλιάδες πρόσφυγες/μετανάστες και ως τον άλλο μήνα ενδέχεται να φτάσουν τις 50-70 χιλιάδες (και φυσικά οι κυβερνητικοί υπολογισμοί είναι κατά πολύ μετριοπαθείς). Ο υπουργός, επειδή προφανώς είναι οπαδός της θεωρίας του «ουδέν κακόν αμιγές καλού», ή της μεταμοντέρνας προτροπής «σκέψου θετικά» - διείδε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων: «Δεν είναι τραγικό το να κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη -είπε - γιατί αυτό μπορεί να λύσει τα χέρια για προσλήψεις»!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ