}

16 Αυγούστου, 2015

Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

Αυτό (θα έπρεπε να ) είναι ένα από τα πλέον κύρια ερωτήματα στην προσέγγιση μελέτης και εξέτασης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης 

Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση κατ’αρχήν , να υπενθυμίσουμε, ότι άνοιξε τα κέντρα κράτησης, και δημιούργησε σύγχυση σχετικά με την επίσημη μεταναστευτική πολιτική στέλνοντας το «μήνυμα» ότι η Ελλάδα είναι μία φιλεύσπλαχνη και αλληλέγγυη προς τους «λαθρο»μετανάστες Χώρα.

Εργολάβοι και πολιτικοί «ρήμαξαν» τη χώρα 40 χρόνια προς όφελος των Γερμανών. (VIDEO)

Το Βερολίνο «σάρωσε» κατά τη μεταπολίτευση όλα τα δημόσια έργα με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μάζεψε όλο το κρατικό χρήμα και τώρα μας οδηγούν σε χρεοκοπία

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα αποτέλεσε για 40 και πλέον χρόνια την «καταναλωτική χαβούζα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αφού η Γερμανία μέσω των ντόπιων εργολάβων σάρωσε όλα τα δημόσια έργα με υπερτιμολογήσεις - Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βρώμικων παιχνιδιών που έπαιξαν οι εταίροι μας με τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής στις πλάτες του λαού.

Γιατί οι στρατιωτικοί βλέπουν "μ΄ άλλο μάτι" Ζωή και Στρατούλη!


ImageΟι στρατιωτικοί στην πλειοψηφία τους δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαν στην λίστα των πολιτικών που συμπαθούν τους Δημήτρη Στρατούλη και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η στάση τους όμως στην υπόθεση της τροπολογίας για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών δεν μπορεί να μην αξιολογηθεί στα θετικά τους.

Την απόσυρση της τροπολογίας για το συνταξιοδοτικό του Δημοσίου ζήτησε προς τιμήν του  ο Δημήτρης Στρατούλης και επικαλέστηκε έξι λόγους για αυτό.

Με "δεξιά" και "αριστερά" η θέση των στρατιωτικών είναι ίδια: στη γωνία! _ Ποιοι έχουν ευθύνες


Image

Με “δεξιά” και “αριστερά” η θέση των στρατιωτικών παραμένει η ίδια. Στη γωνία! Είτε “δεξιά” είτε στα …χαρτιά “αριστερά” οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται στο έπακρο την “ομηρεία” στην οποία έχουν καταδικάσει τους στρατιωτικούς και τελευταία έχουν βρει και πολλούς συμπαραστάτες για να διαλύσουν το “χακί μέτωπο” που είχε δημιουργηθεί κυρίως από το 2012 και μετά.

Γιατί οι αστυνομικοί πάντα κάτι πετυχαίνουν στην διαπραγμάτευσή τους και οι στρατιωτικοί πάντα τρέχουν και δεν φτάνουν;

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ