}

22 Απριλίου, 2015

Ασύμμετρη απειλή εναντίον της Ευρώπης

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του εγχώριου και του ευρωπαϊκού τύπου, αυτήν την στιγμή συγκεντρώνονται μαζικά στις ακτές της Λιβύης πρωτοφανή πλήθη υποψήφιων λαθρομεταναστών, με σκοπό να περάσουν στις νότιες ακτές της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Αλλαγή λαού ο τελικός τους στόχος

«Όταν οι ειδήσεις για αυτοκτονίες είναι συχνότερες από τις αναφορές για μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας, τότε μπορούν να ανησυχούν όλοι. [...] Τα νέα ζευγάρια, που βλέπουν τις προοπτικές και τις ελπίδες τους για αξιοπρεπή διαβίωση να συρρικνώνονται, αποφεύγουν να παντρευτούν, πολλώ δε μάλλον να τεκνοποιήσουν. 

Συνέχεια των επαφών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου - Στο Κάιρο αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Συνεχίζονται οι επαφές σε ανώτατο επίπεδο  μεταξύ Ελλάδας και ΑιγύπτουΜετά την επίσκεψη στο Κάιρο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου αλλά και την προγραμματιζόμενη συνάντηση κορυφής σε επίπεδο πρωθυπουργών και αρχηγού κράτους στην Κύπρο στις 29 Απριλίου ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί αύριο για την Αίγυπτο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ : Τι συμβαίνει με τη διαπραγμάτευση, με απλά λόγια.

Του Κώστα Βαξεβάνη

Όσα συμβαίνουν και κυρίως γράφονται σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, έχουν μια διάσταση που απαιτεί απλή εκλογίκευση. Με αυτή την εκλογίκευση προκύπτει ο βασιλιάς γυμνός και όχι το τέρας πύρινο. Ας πάμε λοιπόν με απλά βήματα προς τη λογική.

Η αριστερίστικη προσέγγιση ενός καθαρόαιμου «δεξιού»…!

Του Γιώργου Νούτσου 

Η αγορά έχει έτσι κι αλλιώς καιρό τώρα κάνει στάση πληρωμών. Ούτε αγοράζει, ούτε πουλάει… Απλά, όσοι ακόμα αντέχουν, παίρνουν αργές προσεκτικές ανάσες, για να κρατηθούν ζωντανοί όσο περισσότερο γίνεται, σε αναμονή του «θαύματος» μιας επανεκκίνησης, πού όλοι εξαγγέλλουν, μα ποτέ δεν έρχεται.

Φτάνουν πιά οι αηδίες!...



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Εμείς γ@@@όμασταν κι αυτοί παίζανε και χαριεντιζόντουσαν 
με τα μνημόνια και τα βοϊδοκέφαλά τους.

Κι έχει το θράσος          ακόμη ο πολιτικός εγκληματίας 

του PSI,

Συνελήφθη ο "Mr Άκτωρ" Λ.Μπόμπολας για ξέπλυμα "μαύρου χρήματος" και φοροδιαφυγή - Ο αδελφός του εκδότη του "Έθνους"


ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ"; 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ εικόνεςΣυνελήφθη για φοροδιαφυγή και "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" ο γνωστός επιχειρηματίας, Λεωνίδας Μπόμπολας, γόνος της οικιγένειασ Μπόμπολα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο οποίος και έχει υπό τον έλεγχό του τις εργολαβικές δραστηριότητες της πανίσχυρης οικογένειας. Aν και στην αρχή υπήρξε μπέρδεμα με τον αδελφό του Φώτη, εκδότη   του "Έθνους", τελικά η αυτόφωρη διαδικασία αφορούσε αυτόν.

Έρχεται συμφωνία; - Η ΕΚΤ ανέβασε τον ELA των ελληνικών τραπεζών κατά 1,5 δισ. ευρώ


HANDELSBLATT: "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
Tην ίδια στιγμή που η εγχώρια προπαγάνδα της διαπλοκής "μπουρδολογεί" ότι η ΕΕ θα πετάξει την Ελλάδα έξω από το ευρώ και άλλα δυσάρεστα σενάρια, η ΕΚΤ αυξάνει τον ELA των ελληνικών τραπεζών κατά 1,5 δισ. ευρώ φθάνοντας το όριο των 75,5 δισ.ευρώ, και στέλνοντας μήνυμα στις αγορές ότι η ΕΕ θέλει να έρθει σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση.

"Πού πάμε;" - Ένα άρθρο απάντηση σε όλα και για όλους: Χρέος, κυβέρνηση, δανειστές, δημάρχους, αντιπολίτευση κλπ


ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ... Α. ΓΚΛΕΤΣΟΣ... 
To ερώτημα είναι στα χείλη όλων των Ελλήνων είτε είναι υπέρμαχοι της "τελικής λύσης" και της σύγκρουσης με τους δανειστές είτε επιλέγουν πιο συντηρητικές επιλογές, με επιστροφή σε ένα πιο light μνημόνιο ή ακόμα και σε ένα "full" Μνημόνιο, όπως αυτό που επέβαλε στη χώρα το κουαρτέτο Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ