}

09 Νοεμβρίου, 2016

Με τη «πλάτη στον τοίχο» ο Α.Τσίπρας μετά την «απρόσμενη» νίκη του Ν.Τραμπ- «Καταρρέει» το όνειρο του χρέους και μαζί η ελληνική Κυβέρνηση;- Ο νέος πλανητάρχης αποφασίζει… (βίντεο)

της Μαρίνας Νικολάκη
Η… απρόσμενη για πολλούς εκλογή Ν.Τραμπ ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες και να επηρεάσει, όχι μόνο τον πλανήτη αλλά προφανώς και την Ελλάδα, όπου κυβερνάται από έναν πρωθυπουργό που κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία κρεμόμενος μόνο από την ελπίδα ότι θα καταφέρει να διευθετήσει το θέμα του τεράστιου χρέους. Ενα θέμα όπου είχε επενδύσει (αλλά και συμφωνήσει) πολλά στη στήριξη των ΗΠΑ, και κυρίως της  μεγάλης ηττημένης των Αμερικανικών εκλογών Χ.Κλίντον.

«Επιχείρηση Sea Guardian» από το ΝΑΤΟ για να ανακόψει «τη φόρα» της ρωσικής αρμάδας στη Μεσόγειο, με ελληνική συμμετοχή!

Το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση «ασφάλειας» ( έτσι την ονομάζει)  στην Μεσόγειο θάλασσα  που ονομάζεται (Operation Sea Guardian),  αναπτύσσοντας πολεμικά πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη ναυτικής περιπολίας για την  «ταυτοποίηση  πιθανών  προβλημάτων  ασφάλειας» και με ελληνική συμμετοχή.

Τρεις Έλληνες στο επιτελείο του Τραμπ

Τρείς Έλληνες βρίσκονται στο επιτελείο του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στη μεγάλη εκλογική νίκη των Ρεπουμπλικάνων έναντι των Δημοκρατικών.

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΕΕΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: Πήγαν για «θερμό» επεισόδιο στις Οινούσσες οι Τούρκοι - Απόπειρα απόβασης τουρκικής ομάδας (upd)

Τουρκικό ελικόπτερο με ομάδα ειδικών δυνάμεων του τουρκικού Στρατού, πέταξε πολύ χαμηλά απάνω από την νήσο Παναγιά στις Οινούσσες της Χίου, στις 05,56 το πρωί. Πέταξε στα 300 μέτρα, έχοντας καθοδική πορεία.
Οι άνδρες του ελληνικού φυλακίου όπλισαν και ετοιμάστηκαν να ανοίξουν πυρ, αν το ελικόπτερο έδειχνε διάθεση προσγείωσης στο νησί.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ντ.Τραμπ κερδίζει και την Πενσιλβάνια και γίνεται πρόεδρος - Τρίτη στη Γιούτα η Κλίντον!

Ο Ντόναλντ Τράμπ κερδίζει και την Πολιτεία της Πενσιλβάνιας και με τους εκλέκτορες που αυτή βγάζει φθάνει τους 264 συνολικά. Του απομένουν δηλαδή μόλις 6 εκλέκτορες και να σφραγίσει τη νίκη του.

Ο λανθάνων 3ος παγκόσμιος πόλεμος


Στην σημερινή εποχή της «τεχνολογικής-βιομηχανικής επανάστασης», οι μάχες δεν κερδίζονται από τους στρατούς, αλλά από τις εικόνες, από τις ψευδαισθήσεις, κυρίως όμως από την τεχνητή νοημοσύνη – την οποία εξελίσσουν με τη βοήθεια των πολεμικών συγκρούσεων, σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, οι βιομηχανικοί και τεχνολογικοί κολοσσοί.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ