}

25 Σεπτεμβρίου, 2015

Αναγνωστοπούλου: Αντί να ασχοληθεί με τα κλειστά σχολεία, προκαλεί με απαλλαγή από τα Θρησκευτικά

Αναγνωστοπούλου: Αντί να ασχοληθεί με τα κλειστά σχολεία, προκαλεί με απαλλαγή από τα Θρησκευτικά

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και η κατάσταση στην εκπαίδευση μοιάζει πιο τραγική από ποτέ. Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, ότι η νέα κυβέρνηση και δη η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να έχει σαν πρώτο μέλημά της την κάλυψη των χιλιάδων κενών και την ομαλοποίηση της κατάστασης.
Ωστόσο, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου άφησε... άφωνους τους πάντες σήμερα, Παρασκευή (25/09/2015), καθώς θεώρησε σκόπιμο να προαναγγείλει την χωρίς αιτιολόγηση απαλλαγή από τη διδασκαλία των Θρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν.

Το Ελληνικό παρακράτος της οικογενειοκρατίας! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!


Mε αφορμή την εκλογή προέδρου στην ΝΔ, και το δημοσίευμα ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο ανιψιός του Κώστακη του Καραμανλή θα θέσουν υποψηφιότητα για το χρίσμα, μας προκαλoύν για μια αναδρομή στις διασημότερες πολιτικές οικογένειες που μονοπωλούν τα βουλευτικά έδρανα και τους υπουργικούς θώκους για περισσότερα από 80 χρόνια τώρα.
Λόγω του μεγάλου όγκου και των πολλών οικογενειών που λυμαίνονται τον πολιτικό βίο, θα κάνουμε αυτό το άρθρο τριλογία, σαν τον Νονό του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Άλλωστε είναι παράλληλοι οι βίοι και τεράστιες οι ομοιότητες μεταξύ τους.

Κυρίες και κύριοι, η Αγία Ελληνική Οικογένεια.


Γιατί σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν πάει χαμένος αν έχει το σωστό επίθετο.

Πάρτε βαθιά ανάσα.
Ξεκινάμε.

ΣΜΥΡΝΗ 1922: Βρέθηκε ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 86 χρόνια μετά!


Εκπληκτικό βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια των γεγονότων  στη Σμύρνη βρέθηκε 86 χρόνια μετά!

Πρόκειται γα ένα φιλμ που τράβηξε ο γεννημένος το 1895 George Magarian ο οποίος σπούδασε στο “Αμερικανικό Κολλέγιο” στο Ικόνιο της Μ. Ασίας,ενώ αργότερα διετέλεσε διευθυντής στο παράρτημα του Iκονίου στη ΧΑN (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) ή YMCA.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ! Βίντεο-ντοκουμέντο


Ποιος να το πίστευε ότι ο υβριστής της Ορθοδοξίας και των αγίων Λειψάνων, θα γινόταν Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, όταν μόλις πριν μερικούς μήνες, τον Μάιο του 2015 και με αφορμή την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, ο Νίκος Φίλης, αποκαλούσε "μορφή ειδωλολατρίας" την επίσκεψη των αγίων λειψάνων σε Νοσοκομείο, κάνοντας λόγο και για "εμπόριο λειψάνων"!

Μείωση 11% στις συντάξεις – Ποιοι θα χάσουν χρήματα και πότε ξεκινούν οι περικοπές


  • Θα μπει πλαφόν, από ένα ποσό και πάνω οι συντάξεις θα θεωρηθούν “μεγάλες” και θα κοπούν</
  • Στο ποσό θα υπολογίζονται μαζί η κύρια και η επικουρική σύνταξη
  • Στην καλύτερη περίπτωση τα σενάρια προβλέπουν μειώσεις 6%, ενώ πιο πιθανή είναι η μείωση 11%
  • Φωτιά το νέο ασφαλιστικό για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους

Θράκη: Μαθήματα... προπαγάνδας



Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς άρχισε και η εκπαίδευση επί πληρωμή δασκάλων του Κορανίου από τουρκόψυχους της Κομοτηνής 
Σεμινάρια... προπαγάνδας πραγματοποιούν αυτή την περίοδο οι τουρκόψυχοι στην Κομοτηνή στους δασκάλους του Κορανίου, οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να συμβάλουν στη δημιουργία του νέου «στρατού» νεότουρκων στη Θράκη.

Η Βόρειος Κορέα της Μεσογείου


Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκία ερντογάν

Η χλεύη, τα σκωπτικά ρεπορτάζ και τα δηκτικά σχόλια των δυτικών ΜΜΕ συνήθως «εκτοξεύονται» με κατεύθυνση το εξωφρενικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, του Βορειοκορεάτη τυράννου που κληρονόμησε από τον πατέρα του τον κομμουνιστικό «θρόνο» της χώρας του. Φυσικά, δεν είναι αβάσιμη η κριτική ούτε άδικα τα επιτίμια στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Κίνα προς Συρία: "Θα στείλουμε στρατό αν το ζητήσετε - Κοινός μας αντίπαλος η Τουρκία" - Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί (vid, φωτο)

ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

του Βασίλη Καπούλα

Η Κίνα είναι έτοιμη να στείλει και αυτή στρατεύματα στη Συρία αν η Συρία το ζητήσει για να πολεμήσει του Ουιγούρους τζιχαντιστές που υποστηρίζει η Τουρκία πριν αποτελέσουν απειλή για την εθνική της ασφάλεια σύμφωνα με τους Ισραηλινούς!  
Αυτό μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ δείχνοντας την στρατηγική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Κίναςκαι Ρωσίας αλλά και το λόγο που Συρία-Αίγυπτος ζήτησαν να μπουν στην Οργάνωση Συνεργασίας Σανγκάης (CSO) τον οργανισμό που ουσιαστικά διευθύνουν Κίνα και Ρωσία.

Χαμός στα ΚΕΠ για το επίδομα των 600 ευρώ - Ποιοι το δικαιούνται


Ποιοι δικαιούνται το επίδομα Ορεινών που φτάνει έως και τα 600 ευρώ
Χαμός στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) όλης της χώρας με τους πολίτες να ρωτούν αν δικαιούνται το επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών του 2015, που φτάνει μέχρι και τα 600 ευρώ.

Ο θεσμικός Εκσυγχρονισμός των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ.

Image
Γράφει ο Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας
πρόεδρος
ΕΑΑΑ/

Παραρτήματος Λάρισας



1. Ιστορική Αναδρομή
α. Οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών διέπονται από το Νομοθετικό Διάταγμα 1171/72 το οποίο αντικατέστησε τον Αναγκαστικό Νόμο 1284/38.
β. Όπως είναι φανερό και οι δύο νόμοι ήταν προϊόν αντιδημοκρατικών καθεστώτων και προσαρμοσμένοι στη φιλοσοφία μιας ολοκληρωτικής αντίληψης και απόλυτου ελέγχου των αποστράτων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ