}

07 Φεβρουαρίου, 2017

Στο παρά 5 της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης ενισχύουμε την αεράμυνα μας: Ζητήσαμε βοήθεια από τη Ρωσία και ανταλλακτικά για S-300PMU1, TOR-M1, OSA-AKM – Σοβαρό περιστατικό στα Ίμια


Στο παρά 5 της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να ενισχύσει την ελληνική αεράμυνα ώστε να υπάρξει μέγιστη επιχειρησιακή διαθεσιμότητα τη στιγμή που χτες είχαμε ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό στα Ίμια. Αρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα η υπογραφή «εν-συνεχεία

Αυτά είναι τα Σκάφη των Τούρκων που περιπολούν γύρω από τα Ίμια!

Η Τουρκική Ακτοφυλακή και το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει τις Περιπολίες  για την πρόληψη των «παραβιάσεων» των Τουρκικών χωρικών υδάτων από τις  Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις, μετά την ένταση απο την  21η επέτειο της κρίσης των Κάρντακ (Ίμια)….Αναφέρουν Τουρκικές πηγές!

«Η Τουρκία είναι η Νέμεση του Ελληνισμού» (vid)

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων βατραχανθρώπων Κυριάκος Κόκκινος στέλνει συστημένη απάντηση στην Τουρκία εκ μέρους όλων των ΟΥΚάδων! «Οι ΟΥΚάδες έχουν την πατρίδα στην καρδιά»! 

Δείτε το βίντεο:

Είμαστε στο Έλεος Αλβανών Ληστών …Να γυρίσει στα Φυλάκια των Συνόρων ο Στρατός!

Απανωτά  Αλβανικά  «χτυπήματα» ληστών  σε εκκλησίες και σπίτια στα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου.

Κραυγή απόγνωσης αλλά και ανάθεμα εκτοξεύουν οι Ακρίτες της Ελληνο-Αλβανικής

Παραδοχή λαθρομετανάστριας κόλαφος για τους ψευτοανθρωπιστές! Γιατί μας έρχονται από όλες τις μεριές του πλανήτη

Συγκεκριμένα, η Μπέλκις Ρίβας από τη Δομινικανή Δημοκρατία που φιλοξενείται στην ειδική πτέρυγα για ευάλωτες γυναίκες που υπάρχει στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια, έδωσε δηλώσεις, αποσπάσματα εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε:
«Μέσω της Τουρκίας. Ταξιδέψαμε από τη Δομινικανή Δημοκρατία αεροπορικώς στην Τουρκία και στη συνέχεια με βάρκες φθάσαμε

Πρωτοφανής επίθεση Τουρκίας σε ΗΠΑ: «Εσείς ευθύνεστε για τον όλεθρο στην Μέση Ανατολή»

Σφοδρή επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών από την Τουρκία και μήνυμα ότι πλέον οι Αμερικανοί δεν είναι καλοδεχούμενοι ούτε στην Τουρκία, ούτε στην Μέση Ανατολή η Άγκυρα εξέπεμψε η Άγκυρα σε έκθεση που εξέδωσε και  τιτλοφορείται «Οι απώλειες από τις Στρατιωτικές Παρεμβάσεις στην Μέση Ανατολή μετά την 9/11»!

Υπόσχεση Τραμπ: «Θα νικήσουμε την ισλαμική τρομοκρατία» και τις «δυνάμεις του θανάτου»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα νικήσουν «την ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία» και τις «δυνάμεις του θανάτου», χωρίς να δώσει οποιαδήποτε ένδειξη σχετικά με την στρατηγική που θα ακολουθήσει ή μια πιθανή αλλαγή προσέγγισης του ζητήματος της τρομοκρατίας σε σύγκριση με εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα.

Χρονική λούπα

Η χρονική λούπα, επιστροφή στο σημείο μηδέν του 2015, που επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με εκλογές, δημοψήφισμα, πολιτική διαπραγμάτευση, ευρωπαϊκό αποπροσανατολισμό, οδηγεί τη χώρα εκεί που ήταν και ο αρχικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα, στη διάλυσή της.

Μία-μία ρίχνει τις σφαίρες στο σώμα της Ελλάδας μαζί με τους συνεργάτες του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός, χτυπώντας ζωτικά όργανα, με σκοπό την κατάρρευσή της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Εποχή του Ντόναλντ Τραμπ

Πιστεύει ότι η Ε.Ε. είναι "όχημα του Βερολίνου"


Του Δημήτρη Γ. Απόκη *

Καθώς μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα της Προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ, είναι πολύ δύσκολο ανάμεσα στις κραυγές της αντιπολίτευσης στο εσωτερικό αλλά και διεθνώς, έναντι του Αμερικανού Προέδρου, να μπορέσει κανείς να διατυπώσει μια ρεαλιστική προσέγγιση και άποψη, σχετικά με την υπό διαμόρφωση πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ