}

07 Φεβρουαρίου, 2017

Αυτά είναι τα Σκάφη των Τούρκων που περιπολούν γύρω από τα Ίμια!

Η Τουρκική Ακτοφυλακή και το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει τις Περιπολίες  για την πρόληψη των «παραβιάσεων» των Τουρκικών χωρικών υδάτων από τις  Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις, μετά την ένταση απο την  21η επέτειο της κρίσης των Κάρντακ (Ίμια)….Αναφέρουν Τουρκικές πηγές!
1 Σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής   TCSG-72 εκτελούν περιοδικές περιπολίες πλέοντας από την πίσω μεριά των βραχονησίδων Ίμια που βρίσκονται σε απόσταση  μόλις 3,8 μιλιών από τα παράλια του Μπόντρουμ. Αλικαρνασσός
644760

Το σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής  TCSG-72 εκτελεί περιπολίες ανά μισή ώρα μεταξύ Φρεγάτας F-241 TCG Turgut Reis (φωτο) που είναι στα ανοιχτά  της Παραλιακής πόλης Γκιουμουσλούκ (Gümüslük)…και της   πίσω μεριά των βραχονησίδων Ιμια!

Ένα Ελληνικό  σκάφος παραμένει πάντα  κοντά σε βραχονησίδες  και πίσω από τα νησιά των Ίμια αναφέρουν οι Τούρκοι…

Ενώ ένα ακόμη  τούρκικο Πολεμικό πλοίο της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεωνβρίσκεται σε στάση αναμονής μπροστά από το νησί Τσατάλ, την ώρα που  το σκάφος TCSG-72 της Τουρκικής Ακτοφυλακής και κάποια μικρότερα σκάφη εκτελούν συνεχώς περιπολία σε περιοχές πλησίον των βραχονησίδων.

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με  video  που δείχνουν την δράση της Ακτοφυλακής τους ,αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο εχθές είχαμε παρουσία ψαροκάικων στην περιοχή  ,αλλά και της Τουρκικής Ακτοφυλακής!

Η φρεγάτα  F-241 TCG Turgut Reis  είναι στα ανοιχτά όπως έχουμε ήδη αναφέρει από  ανάρτησή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ