}

17 Σεπτεμβρίου, 2016

Βουλευτές ανάξιοι της πατρίδας μας

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν πάψουν να τους θυμούνται. Η λήθη είναι ο δεύτερος και οριστικός θάνατος των προσώπων, των καταστάσεων, ολόκληρου του πολιτισμικού εποικοδομήματος. Οι παραπάνω φράσεις δεν έχουν πάψει να επαναλαμβάνονται εδώ και αιώνες σε λογοτεχνήματα, δοκίμια, ιστορικές πραγματείες και πολιτικές ομιλίες.

Ο Β.Πούτιν μετατρέπει την Κριμαία σε αρχαίο ελληνικό «πάρκο» για να τιμήσει τον Ελληνισμό της Ταυρίδας (εικόνες)

ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ Η ΑΥΡΙΑΝΗ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και ο πρωθυπουργός Ν.Μεντβέντεφ κατά την επίσκεψή τους στην Κριμαία για να παρακολουθήσουν την μεγάλη διακλαδική άσκηση «KAVKAZ-2016» με δέος  βλέποντας τους αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς της χερσονήσου που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα

‘Άριστος ο Πλωτάρχης και Ύπαρχος του «Υ/Π ΠΙΠΙΝΟΣ»…Τέτοια Στελέχη κοσμούν το ΠΝ!

npg_8359-1024x683Αν έχεις τέτοια Στελέχη δεν φοβάσαι τίποτε και κανέναν και η Επιβράβευση του Αξιωματικού  του Πολεμικού Ναυτικού από τον Αρχηγό είναι ελάχιστη  αναγνώριση των  Στελεχών απο την Ιεραρχία του ΠΝ…Μακάρι να γίνει και απο τον ΥΕΘΑ!

Ανακοίνωση Αστυνομικών: «Η κυβέρνηση εμπαίζει τους ενστόλους»

%ce%b5%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9
Για εμπαιγμό προς τους ενστόλους καταγγέλει την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σχετικά με τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου. Το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών συγκαλεί άμεσα τα όργανά του και δηλώνει έτοιμο να κλιμακώσει «στον υπερθετικό βαθμό» τον αγώνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΠΟΑΣΥ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Toυρκία κατηγορεί τον πρέσβη των ΗΠΑ για επιχείρηση ένοπλης ανατροπής του Ερντογάν – Έκλεισαν οι πρεσβείες Γερμανίας-Βρετανίας – Τι έρχεται;

kourdoi-tourkia
Toυ Βασίλη Καπούλα
Tρίτο κατά σειρά περιστατικό αυξάνει την ένταση μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. Η Τουρκία κατηγορεί τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα ότι δημιουργεί πυρήνες αντάρτικου με στόχο την ανατροπή του  Ρ.Τ.Ερντογάν! Το πιο ανησυχητικό βέβαια για την Άγκυρα είναι ότι οι πρεσβείες Βρετανίας και Γερμανίας έκλεισαν γεγονός που δείχνει εξελίξεις…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άμεση η απάντηση των ΗΠΑ – H Αμερικανική Αεροπορία βομβάρδισε θέσεις των Τούρκων και του FSA στη Β.Συρία (εικόνες)

foresaw-the-firebombing-of-hamburg
Του Βασίλη Καπούλα
Δραματική και ανεξέλεγκτη τροπή παίρνουν τα γεγονότα στη Β.Συρία, καθώς οι Αμερικανικές δυνάμεις που εκδιώχθηκαν από το Al-Rai κάλεσαν την Αμερικανική Αεροπορία και ξεκίνησε βομβαρδισμός  κατά των θέσεων των τουρκικών δυνάμεων και του FSA!
Την αποκάλυψη την κάνει  ο ISIS  μέσω του «Al-“Amaq»και προσθέτει τη λέξη «κατα λάθος» όμως μόνο λάθος δεν έγινε..

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΕΘΑ Αίτημα Ελλάδας προς ΗΠΑ για απόκτηση μιας Μοίρας F-15C/D... ναυτικής κρούσης!


του Πάνου Σπαγόπουλου

Στην δημιουργία  μιας Μοίρας Ναυτικής Αεροπορίας (!) με μαχητικά F-15 που θα εδρεύουν στην Κρήτη και θα επιτηρούν την ΑΟΖ και γενικότερα θα καλύπτουν στο στρατηγικό κενό με την Κύπρο, σκοπεύει να προχωρήσει το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με τον υπουργό Π.Καμμένο να είναι ιδιαίτερα "θερμός" ως προς αυτό το ενδεχόμενο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ