}

03 Φεβρουαρίου, 2017

«D-day» η 6η Φεβρουαρίου για Ελλάδα και ευρωζώνη: Ο Ν.Τραμπ αποφασίζει για συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα

Σε «D-day» θα αναδειχθεί η 6η Φεβρουαρίου για Ελλάδα και ευρωζώνη καθώς ο Ν.Τραμπ αποφασίζει για συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ή όχι και όλα εξαρτώνται από το αν θέλει να κτυπήσει άμεσα την Γερμανία λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων.

EKTAKTO! Η Τουρκία μας στέλνει τελεσίγραφο πολέμου: «Να φύγει ο ελληνικός στρατός από την Κω εδώ και τώρα» – Δείτε τις εικόνες που δείχνουν οι Τούρκοι (βίντεο)

Toυ Βασίλη Καπούλα
Τελεσίγραφο απέστειλε η Τουρκία απαιτώντας να φύγει ο ελληνικός στρατός από την Κω και κατηγορεί την Ελλάδα πως παραβιάζει τη Συνθήκη του 1947! Τα τουρκικά ΜΜΕ εν χορώ προετοιμάζουν το έδαφος για πολεμική σύγκρουση. Μεταδίδουν εικόνες και βίντεο από Ίμια και από τις ρίψεις των Αλεξιπτωτιστών μας που πραγματοποίησαν άλμα στατικού ιμάντα που υπηρετούν σε ΕΤΕΘ στη νήσο Κω.

Μ. Ιγνατίου: Πόσο πιθανός είναι ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας;

«Η κατάσταση με την Τουρκία στο Αιγαίο Πέλαγος είναι στη φάση που ξεπέρασε τα όρια της διπλωματικής ρητορικής. Και ως γνωστόν, όταν σε μία παρόμοια κατάσταση δεν επέμβουν αμέσως οι “σοβαροί” της χώρας για να συγκρατήσουν τους ασυγκράτητους, τα πράγματα οδηγούνται στο επόμενο βήμα, που αναλαμβάνουν οι στρατηγοί, αλλά την ευθύνη έχουν πάντα οι πολιτικοί».

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙΑ» - Πρώην στρατηγός του τουρκικού Στρατού: «Η τουρκική Αεροπορία έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό τη μαχητική της αξία» (βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη

Διατηρώντας την ανωνυμία του ο Τούρκος πρώην στρατηγός, μιλώντας αποκλειστικά στο CNN «άδειασε» την Άγκυρα δήλωνοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο ψάρια έχει αυτή την στιγμή», γιατί όπως εξηγεί οι τουρκικές στρατιωτικές υπηρεσίες και ειδικά ο στρατός και το ναυτικό έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό τη μαχητική τους ικανότητα. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ