}

10 Ιανουαρίου, 2015

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΕ;



Εδώ είμαστε, η, όπως έλεγαν παλιά, «εδώ ήρθαμε…». Πάμε φουλαριστοί στις εκλογές, οι μέρες πλησιάζουν, τα κινητά μας γέμισαν με μηνύματα υποψήφιων που ζητούν τη ψήφο μας για να «πάνε μπροστά» τη χώρα, ακούμε σε ομιλίες ένα σωρό μπούρδες, ένα σωρό ταξίματα και ψευτιές, τα γνωστά και μη εξαιρετέα όπως για παράδειγμα «δεσμεύσεις πως δε θα μπουν άλλοι φόροι» (πόσες φορές το ακούσαμε αυτό θυμάται κανείς η χάσαμε το λογαριασμό;) και άλλα πολλά, τα γνωστά ρε παιδί μου των προεκλογικών εκστρατειών!

Je suis Μαλακιστίρ

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Πριν αναφωνήσεις «Je suis Charlie”, ξεφτίλα, συνειδητοποίησε ότι η πολιτική σου στάση σε κάνει ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι της Charlie Hebdo σιχαινόταν μέχρι διακωμώδησης. Ξεφτίλα, ήσουν η έμπνευση αυτών των ανθρώπων. Μέσα από την γελοιοποίηση των πολιτικών εκπροσώπων μούτζωναν εσένα που επέλεξες κόμμα και γραμμή για να σώσεις το τομάρι σου γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια τον όρο αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Ψηφοδέλτια ντεφιλέ!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 
Σε τούτες τις ιστορικές και κρίσιμες εκλογές, τα ''ψηφοδέλτια νίκης'' των μνημονιακών κομμάτων μοιάζουν όλο και περισσότερο με ντεφιλέ:

ΒΟΜΒΑ του επικεφαλής ΓΕΡΜΑΝΟΥ οικονομολόγου! Ένα υπογλώσσιο στην καγκελάριο και γρήγορα: “Θα πρέπει πιθανόν να διαγράψουμε το μισό ελληνικό χρέος!”

pythia-366x213

Τρόμος στο Βερολίνο… λίγο πριν το εγκεφαλικό η Μέρκελ…. μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής των οικονομολόγων «Θα πρέπει πιθανόν στην Ελλάδα να μειώσουμε στο ήμισυ το δημόσιο χρέος, δηλαδή θα πρέπει να ξεγραφτούν 120 δισεκατομμύρια ευρώ» δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία ο επικεφαλής των οικονομολόγων του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών και εκ των σημαντικότερων συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης, Μαρσέλ Φράτσερ.

Οι Προφητείες του Πλάτωνα για τον 21ο Αιώνα

Ο Πλάτωνας γεννήθηκε το 428 π.X., το μήνα Θαργηλίωνα (Μάιος) και καταγόταν από αρχοντική γενιά. Είχε πάρει μουσική και γυμναστική αγωγή και είχε πολύ καλές μαθηματικές γνώσεις. Ήταν μαθητής του Σωκράτη και     το γεγονός ότι το 399 π.Χ. ο Δάσκαλός του καταδικάστηκε να πιει το κώνειο, ήταν ένα πολύ συνταρακτικό χτύπημα για την ελεύθερη και ανήσυχη ψυχή του. Κατάλαβε ότι η πολιτική της πατρίδας του δημιουργούσε ένα αγεφύρωτο χάσμα για τη φιλοσοφική, ελεύθερη και ανήσυχη σκέψη που πρέσβευε ο ίδιος και ξεκίνησε να ταξιδεύει.

Ο Καμμένος έκανε το Πρετεντέρη (εντός έδρας MEGA) να παραμιλάει και χαζοκοιτάει! 9-1-2015


==========================

Το “χαλιφάτο Ευρώπη” είναι έργο της Ε.Ε. των τραπεζιτών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Το έγκλημα στη Γαλλία, η δολοφονική επίθεση στην Charlie Hebdo είναι καταδικαστέα χωρίς καμία αμφιβολία. Ας ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες που θα συμβούν στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδα.

Ποιοι τρέμουν στην ιδέα να είναι θαμμένος στην Αμφίπολη ο Μέγας Αλέξανδρος;


Έχουμε παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα προερχόμενα δυστυχώς από ελληνικά ΜΜΕ που δείχνουν μία εκ των προτέρων και άνευ επιστημονικής τεκμηρίωσης αρνητική στάση απέναντι στο σοβαρό, πλέον, ενδεχόμενο ο Μέγας Αλέξανδρος να είναι θαμμένος στον τάφο της Αμφίπολης. Ανάλογα δημοσιεύματα μέχρι πρότινος είχαν βγει μόνο από σκοπιανά ΜΜΕ και είναι πραγματικά απαράδεκτο να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις από Έλληνες. 

Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Λένε πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Στη προκειμένη περίπτωση, ο ελληνικός λαός έχει ηγέτες ψεύτες, απατεώνες, κλεφτές του κρατικού κορβανά, αδίστακτους ανθρώπους της νύχτας, ανίκανους δανδήδες, σοκολατόπαιδα που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, lifestyle ξανθές και μοιραίες, άθεους χωρίς κανένα ιερό και όσιο, διάφορα παχύδερμα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το πώς θα φάνε περισσότερο και τέλος, εν ψυχρώ προδότες που η μόνη ικανότητα τους ήταν να ξεπουλήσουν την εθνική κυριαρχία αυτής της χώρας.

Το σύστημα Έρευνας Διάσωσης σε επανασχεδιασμό με ρόλο πρωταγωνιστή στις ΕΔ

Το σύστημα Έρευνας Διάσωσης σε επανασχεδιασμό με ρόλο πρωταγωνιστή στις ΕΔ
Μετά από την ναυτική τραγωδία στην Αδριατική, είναι ώρα να ειπωθούν κάποια πράγματα με τ΄ όνομά τους. Στην πράξη το σύστημα έρευνας και διάσωσης της χώρας στηρίζεται -όχι τώρα χρόνια πίσω- σχεδόν αποκλειστικά στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μπορεί πολλοί να δυσαρεστούνται μ΄ αυτή την διαπίστωση αλλά ποιος και πως μπορεί να αμφισβητηθεί;

Παθήματα πολλά μάθημα κανένα! Μετά από τα ελικόπτερα "κόλλημα" και με αεροσκάφη

Παθήματα πολλά μάθημα κανένα! Μετά από τα ελικόπτερα "κόλλημα" και με αεροσκάφη
Μυαλό δεν βάζουμε και δεν μαθαίνουμε από τα παθήματά μας. Στην ναυτική τραγωδία της Πάρου με το Σάμινα δεν είχαμε ελικοπτερα διάσωσης επιχειρησιακά έτοιμα να σώσουν κόσμο .Είχαμε αγοράσει τα Super Puma αλλά δεν είχαμε προλάβει να πιστοποιήσουμε επιχειρησιακά τα πληρώματά τους.

Διαβάστε τί εκλογικό επίδομα θα λάβουν οι ένστολοι

Διαβάστε τί εκλογικό επίδομα θα λάβουν οι ένστολοι
Σας ενημερώνουμε οτι υπογράφηκε  σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία το χορηγούμενο στα στελέχη Σ.Α εκλογικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 123 ευρώ μεικτά δηλαδή περί τα 80 ευρώ καθαρά.
Δυστυχώς  για άλλη μια φορά τα στελέχη των Σ.Α αντιμετωπίζονται απαξιωτικά και υποτιμητικά .
Σε όλους αυτούς που αποτιμούν την προσφορά μας με ένα φιλοδώρημα απαντάμε λιτά και κατηγορηματικά ότι “ ἔχουσι τὴν γνῶσιν οἱ φύλακες” .

Πηγή: limenika-nea.blogspot.gr

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ