}

16 Ιουνίου, 2015

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»: Στήριξη από τον Κ. Καραμανλή ζήτησε ο Α. Σαμαράς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ

Στον απόηχο  της «ρουκέτας» Μπαγκογιάννη σήμερα κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά υπό τη μορφή της πρωτοβουλίας του κορυφαίου στελέχους του κόμματος συνάντησής της  με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ εναγωνίως αναζήτησε σήμερα στήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα  Καραμανλή.

Οι δανειστές ζητούν εξίσωση μισθών στρατιωτικών με δημοσίους υπαλλήλους!



Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν οι δανειστές σ΄ ότι έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα και επιμένουν να προκαλούν οργή θέτοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παράλογες απαιτήσεις αλλά και ζητήματα που εξυπηρετούν προφανώς τις αμυντικές τους βιομηχανίες. Αυτό που εξοργίζει όμως πρώτα απ΄ όλα είναι ότι επί της ουσίας ζητούν νέες μειώσεις μισθών στους στρατιωτικούς! Πως;

"KOYMANTO ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τελεσίγραφο από τον Α.Τσίπρα: "Χωρίς ρύθμιση του ελληνικού χρέους δεν υπογράφω συμφωνία"

 Kάθετος ήταν ο πρωθυπουργός στην σημερινή ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας τελεσιγραφικά ότι "Χωρίς ρύθμιση του ελληνικού χρέους δεν υπογράφω συμφωνία".
Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία από την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο Ρουμελιώτης επιβεβαίωσε τις καταγγελίες Παυλόπουλου για το ξεφόρτωμα ομολόγων που απέκρυπταν άπαντες!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ! Ώστε να κουκουλωθούν τα εγκλήματα τους.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ. Να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους εγκληματίες και όχι να συνεργαστεί μαζί τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε στην θέση του τον Ποτάμη: Η λαϊκή εντολή κρίνει τον ρόλο του ΠτΔ (και όχι οι προθέσεις των νταβατζήδων)

παυλοπουλοςΚατάπιε την γλώσσα του ο Ποτάμης που είχε πάει με σκοπό να ζητήσει «σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών»!
Παράστησε ότι ήταν η πρώτη φορά που τον δέχεται ο ΠτΔ, με τον Παυλόπουλο να τον διορθώνει μπροστά στις κάμερες: «Μα σας έχω ξαναδεχθεί, δεν το θυμάστε»;

Προκόπης Παυλόπουλος σε Σταύρο Θεοδωράκη: «Η εντολή του λαού είναι η παραμονή της χώρας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, αυτό με δεσμεύει, και θα κάνω ότι μου αναλογεί εντός και εκτός Ελλάδος».

Η Ακριβοπούλου ξαναχτυπά! «Το φυσάνε και δεν κρυώνει το νέο «Όχι»


big-greek-flag-syntagma

Οι εταίροι και οι… εταίρες.

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Αποτέλεσμα εικόνας για κατερινα ακριβοπουλου
Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι εταίροι και οι εγχώριες …εταίρες τους το νέο «Όχι» που άρθρωσε χθες στις Βρυξέλλες η Ελλάδα.

Τι άδεια άνευ αποδοχών διεκδικούν στρατιωτικοί



“Άδεια Χωρίς Αποδοχές για Εργασία σε Διεθνή Οργανισμό”, διεκδικούν οι στρατιωτικοί επικαλούμενοι ότι αυτό ισχύει για όλους πλην των στελεχών των ΕΔ.

Σε επιστολή τους προς τον ΑΝΥΕΘΑ επικαλούνται τον Ν.3528/2007 και επισημαίνουν:

Τα στερεότυπα των Γερμανών


Αποτέλεσμα εικόνας για Παραγραφή εγκλημάτων

Δημοσιολογούντες που ανήκουν στη «συμμαχία των προθύμων» αρέσκονται να κατηγορούν τον ελληνικό λαό για τις «προκαταλήψεις» του. 
Με τον όρο «συμμαχία των προθύμων» χαρακτηρίζονται όσοι υπερθεματίζουν στα «δίκαια» των ισχυρών κρατών, έναντι του «αδίκου» της Ελλάδος ή άλλων χωρών, που έχουν καταστεί «στόχοι» (Σερβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη κ.ά).Αυτοί οι άνθρωποι, που συνήθως είναι άριστα δικτυωμένοι με τις ξένες πρεσβείες και υπηρεσίες πληροφοριών, υπερεκπροσωπούνται μεν στα ΜΜΕ, αλλά είναι αμελητέες ποσότητες σε ηθικό, πνευματικό, πολιτικό και επιστημονικό επίπεδο. Μία από τις μνημονιακές συνήθειές τους είναι η οργή που εκφράζουν για τον «αντιγερμανισμό» των Ελλήνων.

Süddeutsche Zeitung Vs Telegraph: Πόσο πάει το ψέμα της ημέρας;

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΘΥΜΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

Στην Ελλάδα συνηθίζουμε συχνά-πυκνά να καταφερόμαστε κατά της ανυποληψίας του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού και βέβαια όχι άδικα (ευτυχώς το διαδίκτυο λόγω του πλουραλισμού της ενημέρωσης δεν ενοχοποιείται στον ίδιο βαθμό) αλλά ο ξένος Τύπος, ευρωπαϊκός και αμερικανικός, πραγματικά σε ότι αφορά την κάλυψη της κρίσης μεταξύ της Ελλάδος και των δανειστών έχει σπάσει κάθε ρεκόρ γελοιότητας και καταφανώς αργυρώνητης "δημοσιογραφίας".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ