}

12 Σεπτεμβρίου, 2016

F-16 καταρρίπτει UAV! Μας ενδιαφέρει λόγω Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ



Η Τουρκία σχεδίασε κατασκεύασε και χρησιμοποιεί πλέον σε επιχειρήσεις δικά της UAV.

150703062615-f-16-shoots-down-aerial-drone-00005315-large-169Προς το παρόν για κατάδειξη στόχων.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ΄χει χρησιμοποιήσει και σε αποστολές βομβαρδισμού.

Ακόμη κι αν δεν το ΄χει κάνει είναι θέμα χρόνου να το επιχειρήσει.

Είναι επίσης κοινό μυστικό ότι η Τουρκία έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί UAV και στο Αιγαίο.

Έχουμε πιο πολλούς ανώτατους αξ/κούς από τους Τούρκους!

turkey_yildirim_generalsΤο τουρκικό Γενικό Επιτελείο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα επικαιροποιημένα αριθμητικά δεδομένα για το ανθρώπινο δυναμικό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, για πρώτη φορά μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 που οδήγησε στην απόταξη 4.688 αξιωματικών και υπαξιωματικών.

Ο κατοχικός ηγέτης προαναγγέλλει το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας!


cyprus_map2Ο τ/κ “λαός” θα πάρει πλέον τη θέση που δικαιούται σε μια νέα ομοσπονδιακή Κύπρο με τη δική του συνιστώσα πολιτεία που θα είναι ίση με εκείνη της “νότιας” Κύπρου, ως αφέντης του σπιτιού του αλλά και ως ιδρυτικός εταίρος, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης προσθέτοντας ότι όταν έρθει η ημέρα θα αποφασίσει (ο τ/κ “λαός”) σε ένα δημοψήφισμα για ένα νέο και λαμπερό μέλλον με ειρήνη, με τη δική του βούληση.

Γιατί το Βερολίνο βάζει θέμα επιστροφής προσφύγων στην Ελλάδα - Επέρριψε την ευθύνη στην ελληνική κυβέρνηση για την καθυστέρηση της μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα σε χώρες της ΕΕ στη βάση της συμφωνίας Βρυξελλών-Αγκυρας

Από τον Γιάννη Μουζάλα δεν έχει παράπονο.

merkerdefteraΟ χριστιανοδημοκράτης υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μαιζιέρ τον θεωρεί αποτελεσματικό στην δουλειά του και βασικό συντελεστή για την επιτυχία της Συμφωνίας Βρυξελλών-Άγκυρας αναφορικά με το προσφυγικό. «Έχουν πολύ καλή συνεργασία» βεβαιώνει συνεργάτης του. Γι αυτό και η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους την τελευταία εβδομάδα γύρω από το θέμα προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με τα μοτίβα που κρύβονται πίσω της.

Έως και 20% ακριβότερο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης με διπλό «καπέλο»

Δεν μπορεί το οικονομικό επιτελείο να βρει με άλλον τρόπο έσοδα και ως συνήθως χτυπάει… τα εύκολα θύματα. Οι άμεσοι φόροι σε μισθωτούς και συνταξιούχους και οι έμμεσοι σε ευρείας κατανάλωσης είδη καλούνται να σώσουν την παρτίδα για ακόμη μια φορά για τα κρατικά ταμεία και βάζουν φωτιά στην τσέπη όλων των νοικοκυριών, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι και σήμερα: 15 χρόνια εγκλημάτων!!!!

Τι θα είχαν γίνει oι Ηνωμένες Πολιτείες στον κόσμο χωρίς τα συμπληρωματικά στρατεύματά τους, τους τζιχαντιστές;

Τιερί Μεϊσάν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους τιμούν την 15η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Για τον Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) είναι μια ευκαιρία να γίνει απολογισμός της πολιτικής της Ουάσιγκτον μετά αυτή την

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Καλώς ήρθατε στην Τρομοχώρα!! - Ο παραλογισμός των επίσημων ισχυρισμών για την 11/9

Αυτό που απέδειξε η 11/9 είναι ότι η CIA είναι "εξπέρ" στο να κάνει την αλήθεια να φαίνεται θεωρία συνωμοσίας και τα ψέμματά της να φαίνονται αληθινά!

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
«Την 24η Αυγούστου 1814, τα πράγματα φαίνονταν πολύ ζοφερά για την γη της ελευθερίας. Ήταν η ημέρα που οι Βρετανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτων και έβαλαν

Τουρκική Αεροπορία: Οργανωτικές αλλαγές στον απόηχο του αποτυχημένου πραξικοπήματος. ΑΝΑΛΥΣΗ.

Η ΤΗΚ πασχίζει να αναπληρώσει τα αποθέματα κατευθυνομένων βομβών που μειώνονται δραστικά λόγω των εντατικών επιχειρήσεων στα νοτιανατολικά της σύνορα. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Hulusi Akar, ο αποταχθείς σήμερα Διοικητής της 8ης Κύριας Βάσης Αεριωθούμενων Ταξίαρχος Deniz

Κρυφές μειώσεις στις κύριες συντάξεις από 60 έως 110 ευρώ το μήνα

Οι συνταξιούχοι πέραν των περικοπών στις επικουρικές εμφανίζονται να χάνουν και μεγάλα πόσα από τις κύριες συντάξεις εξαιτίας... λάθους υπολογισμού. Που βρίσκεται το “λάθος” και πως χάνουν χρήματα άδικα οι συνταξιούχοι; Μια ματιά στα ποσά και στα ποσοστά αποδεικνύει το... τρικ με το οποίο τα χρήματα εξαφανίζονται από τις τσέπες των συνταξιούχων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ