}

20 Απριλίου, 2016

Εξαιρούν τους βουλευτές από τις περικοπές...

Ο κομμουνιστής (και έτριξαν τα κόκκαλα του Μαρξ!) υπουργός Κατρούγκαλος, εξαίρεσε από τις άγριες περικοπές των συντάξεων τους βουλευτές. Για την ακρίβεια, όσοι έχουν εκλεγεί βουλευτές πριν από το 2012, δεν θα υποστούν την παραμικρή μείωση στις συντάξεις που παίρνουν ή πρόκειται να πάρουν στο μέλλον.

Αράβισσα δημοσιογράφος τα «χώνει»: «Ποιο είναι το καλό Ισλάμ;» (βίντεο)

Αράβισσα δημοσιογράφος τα «χώνει»: «Ποιο είναι το καλό Ισλάμ;» (βίντεο)Η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ναντίν Αλ Μπουνταΐρ (Nadine Al Budair) από τη Σαουδική Αραβία σε τηλεοπτικό της σχόλιο επέκρινε τους «υποκριτές» που ισχυρίζονται ότι οι τρομοκράτες τζιχαντιστές «δεν αντιπροσωπεύουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Απόγνωση φέρνουν τα νέα μέτρα σε φορολογία και ασφάλιση - Πώς θα πληρώσουν οι κατεστραμμένοι Ελληνες;

Το “τσουνάμι” μέτρων από το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση σαρώνει τους πάντες και τα πάντα και διαλύει ότι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία και το βασικό ερώτημα είναι πώς οι Ελληνες πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν καταστραφεί οικονομικά, θα καταφέρουν να πληρώσουν τα νέα εξωφρενικά μέτρα;

Προς τον Ελληνισμό Ελλάδας, Κύπρου και διασποράς: Να απορρίψουν το νέο διχοτομικό σχέδιο της "Διζωνικής" στην Κύπρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ"
H  ιστορική ρήση του αείμνηστου εθνικού ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου ''Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο, δεν θα παραδώσω κοινότητα σε αναζήτηση κηδεμόνα'' κατά την απόρριψη του νεοαποικιοκρατικού σχεδίου Ανάν το 2004, λαμβάνει στις σημερινές συνθήκες δραματική επικαιρότητα.

Το δις εξαμαρτείν...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το δις εξαμαρτείν μπορεί να είναι ''ουκ ανδρός σοφού'' όπως λέει το ρητό ή μπορεί να είναι και ανδρός ηλιθίου ή ακόμα, και ανδρός απατεώνος.

Τι κρύβει το νέο Ασφαλιστικό - Μηχανισμός αυτόματης μείωσης όλων των συντάξεων

Τι κρύβει το νέο Ασφαλιστικό - Μηχανισμός αυτόματης μείωσης όλων των συντάξεων
Του Βασίλη Αγγελόπουλου 

Μειώσεις στις επικουρικές, στα εφάπαξ και στα μερίσματα του ΜΤΠΥ – Στον ΕΦΚΑ και ο ΟΓΑ – Τι προβλέπεται για το ΕΚΑΣ και τις συντάξεις χηρείας Μόνιμους μηχανισμούς παρακολούθησης και πιθανών μελλοντικών περικοπών τόσο σε κύριες όσο και σε επικουρικές συντάξεις «κρύβει» το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. 

Υπάρχει κράτος να επιληφθεί;

Αποτέλεσμα εικόνας για ειδομενη
Μια ευνομούμενη Πολιτεία βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: Στη Δικαιοσύνη και τη σοβαρότητα του κράτους. Σήμερα θα αναφερθούμε στον δεύτερο πυλώνα, με ένα ακόμη γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σοβαρότητα είναι κάτι που απουσιάζει από τη σημερινή -αλλά και τη χθεσινή- πραγματικότητα της Ελλάδας.

Eπτέλους ένας αστυνομικός με..καρύδια! “Μας στέλνετε εκεί για διακοσμητικά στοιχεία..”

Δημόσια καταγγελία με ονοματεπώνυμο και βαθμό!
ξεσπασε
Οι εικόνες με τους λαθρομετανάστες να  καταστρέφουν το περιπολικό της Αστυνομίας με πέτρες και επιθέσεις έχει προκαλέσει τη  οργή των αστυνομικών οι οποίοι έχουν βρεθεί να διαχειρίζονται το μεταναστευτικό ως αστυνομικής διαχείρισης ζήτημα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ