}

25 Μαρτίου, 2015

Αυτεγερσία – Έκσταση – Εθνεγερσία


«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.»

Περικλής Γιαννόπουλος.

Όποιος χρησιμοποιεί τις ιδέες του για να αποκομίσει ιδιωτικά οφέλη, είναι Ραγιάς. Ασχέτως πόσο “αγνές” είναι οι ιδέες του.

Μέρκελ über alles

Παράδοση, υποτέλεια, εξευτελισμός για ένα κοινό μέλλον με αρχηγό την Γερμανία 

Γράφει η Μαρία Τσολακίδη 

Ο ισχυρότερος πολιτικός πολέμιος της καγκελαρίου, κ. Τσίπρας, παραδόθηκε στην ισχυρή Γερμανία, παραδίδοντας την αξιοπρέπεια των Ελλήνων μέσα από την φράση του "γυρίζουμε σελίδα, οραματιζόμαστε ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον (με την Γερμανία)".

Ο Ξεσηκωμός του Γένους! Όλη η Ιστορία σ΄ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ

Image
Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του National Geographic παρουσιάζει όλη την Ιστορία της Επανάστασης του 1821. Της αναγέννησης ενός Έθνους.Του ηρωϊσμού και της αυτοθυσίας. Και τελικά της οριστικής νίκης.
Σε έξι βίντεο όλη η ιστορία του 1821!

Του χρόνου στην Πόλη!

Βασίλης Αδαμίδης

Η 25η Μαρτίου 1821 είναι μια συμβατική μεν, συμβολική δε ημερομηνία. Κυρίως είναι ορόσημο, κατάληξη κι αφετηρία, σημείο καμπής, φάρος φωτεινός και πυξίδα του Έθνους.

Να πάνε να γ……θούνε οι «θεσμοί»

Του Άρη Σκιαδόπουλου 

Πανεπιστήμιο Έρασμος στην Ολλανδία, συνέδριο, ένας Έλληνας σύνεδρος μεταπτυχιακός φοιτητής στη Φιλοσοφία της Οικονομίας στρέφεται προς έναν Αμερικανό καθηγητή: 
«Δε νομίζετε ότι χρέος της Επιστήμης είναι να βρίσκει λύσεις που ανακουφίζουν τις κοινωνίες από τον εφιάλτη της φτώχειας;» 

Γι αυτό πρέπει να γίνουν δικαστήρια με ένορκους απλούς πολίτες

"Πηγαίνετε και μη καίτοι αμαρτάνετε..." ήταν η τελευταία φράση του Προέδρου

Από τον ποινικό κώδικα: Αυθαίρετη χρήση μεταφορικού μέσου. Όποιος χρησιμοποιεί ξένο μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη ή κατόχου του, τιμωρείται με φυλάκιση ως δύο έτη ή χρηματική ποινή. Ευτυχώς ο Παπακωνσταντίνου νόθευσε τη λίστα Λαγκάρντ και η ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος του Παπανδρεϊσμού...

Πώς είδε ο διεθνής Τύπος τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα Bild: «Τσίπρας - Μέρκελ διώχνουν την κρίση... με ένα χαμόγελο»


Bild: «Τσίπρας - Μέρκελ διώχνουν την κρίση... με ένα χαμόγελο»


«Süddeutsche Zeitung» - «Frankfurter Allgemeine Zeitung» είδαν με... καλό μάτι τη χθεσινή συνάντηση των δύο ηγετών στο Βερολίνο - Πιο αυστηρό το «Spiegel» παραδέχεται τις κακές σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας και γράφει «επιτέλους ήρθε η ώρα οι διαφορές να επιλυθούν ανοιχτά» - Θετική η αποτίμηση και από τα αμερικανικά ΜΜΕ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ