}

22 Σεπτεμβρίου, 2015

ΕΘΝΙΚΟ - ΣΟΚ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ - ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!


 Πανηγυρίζει η Τουρκία και ο Τουρκικός Τύπος ειδικότερα, την εκλογή 4 ταυτόχρονα "Τούρκων", όπως τους αποκαλεί, Βουλευτών στη Θράκη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία!

Τρεις Βουλευτές εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, που σάρωσε κυριολεκτικά στη Μειονότητα και ένας από το παρεμφερές ΠΟΤΑΜΙ!

Απόφοιτος της Σ.Τ.Υ.Α νεοεκλεγείς Βουλευτής


kavadas 581x480

 Για πρώτη φορά η ΣΤΥΑ θα έχει «εκπρόσωπο» στην Ελληνική Βουλή!!!
Συγκεκριμένα στην εκλογική αναμέτρηση της 20/9/2015 ο Αθανάσιος Καββαδάς , απόφοιτος της 33ης σειράς Σ.Τ.Υ.Α εκλέχτηκε με την Νέα Δημοκρατία στην μονοεδρική περιφέρεια της Λευκάδας.

Στην Τουρκία πανηγυρίζουν την "τουρκοποίηση" της Δυτικής Θράκης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Σαν μεγάλη ιστορική επιτυχία χαρακτήρισε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, την για πρώτη φορά μετά από 69 όπως ανέφερε χρόνια, εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών στην Δ Θράκη. Μάλιστα η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς, όπως τόνισε η τουρκική εφημερίδα, για πρώτη φορά μετά την… «κατάκτηση» της Δ Θράκης από τον ελληνικό στρατό, η Ροδόπη εξέλεξε μόνο μουσουλμάνους, «Τούρκους» για την εφημερίδα, βουλευτές! Μάλιστα!

ΝΥΤ: Καμιά χώρα με τόσα προβλήματα δεν έχει ανταποκριθεί με τόση ανθρωπιά στους πρόσφυγες όπως η Ελλάδα

Την στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό εκθειάζουν οι New York Times, με άρθρο τους που φέρει τον τίτλο «Η Χτυπημένη Ελλάδα και το Προσφυγικό Μάθημα».
Ο αρθρογράφος Roger Cohen καλεί την υπόλοιπη Ευρώπη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελλάδας που παρά τα τεράστια οικονομικά της προβλήματα παρέχει φροντίδα στους πρόσφυγες που καταφτάνουν καθημερινά στα εδάφη της.

Οι κίνδυνοι του «Μεγάλου παιχνιδιού»!!

Ο επίσημος εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης προειδοποίησε τη Ρωσία, ότι διακινδυνεύει να βρεθεί απομονωμένη εφόσον συνεχίσει να στηρίζει το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία

Και τώρα σιωπητήριο...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Η ΝΔ στο από το 27,8% στο 28,6%.  ΝΤΡΟΠΗ!
Το ΠαΣοΚ από το 4,6% στο 6,4%.  ΝΤΡΟΠΗ!
Η Ένωση Κεντρώων από το περιθώριο στο 3,5%.       ΝΤΡΟΠΗ! 
Μόνο κόμματα του μνημονιακού τόξου στην Βουλή.  ΝΤΡΟΠΗ!
Αποχή στο 45%. ΝΤΡΟΠΗ!   

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια γι αυτόν τον λαό.  
Μόνον ΝΤΡΟΠΗ. 
Ντροπή και αηδία.

Βουλευτής Κοζάνης Εκλέχθηκε ο Στρατηγός Γιώργος Ντζιμάνης


Βουλευτής Κοζάνης με το ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α Γιώργος Ντζιμάνης . Συγχαρητήρια και καλή Επιτυχία στο έργο σου Στρατηγέ!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ο Πάνος Καμμένος Στις θέσεις τους Έλενα Κουντουρά και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

kammenos kollia kouik sgouridis kountoura
Επιστροφή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον Πάνο Καμμένο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προτίθεται να αλλάξει υπουργείο και αυτό που θα συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι η επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ, απ΄ όπου αποχώρησε στις 28 Αυγούστου, υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει.

Ισλαμική επίθεση με ρουκέτα στην ρωσική πρεσβεία στην Δαμασκό - Μόσχα: "Θα πάρουν σύντομα την απάντησή μας"

"ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ισλαμιστές επιχείρησαν να χτυπήσουν την ρωσική πρεσβεία στην Δαμασκό εκτοξεύοντας ρουκέτα κατά του κτιρίου και ήδη η Μόσχα ζήτησε "συμπαγείς δράσεις κατά του τρομοκρατικού χτυπήματος" δηλώνοντας έτσι την ρωσική κήρυξη πολέμου κατά του ISIL και όλων των εξτρεμιστών ισλαμιστών και ζητώντας από την Δύση να συμμετάσχει στον ρωσικό αγώνα κατά της "τρομοκρατίας", θέτοντάς προ των ευθυνών της για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Τι "έταξε" ο Τσίπρας στην Άγκυρα για να κερδίσει τη Θράκη;

Επικίνδυνα εθνικά παιχνίδια και ανατολίτικα παζάρια του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκυρα 

Κατάγηση του ορίου του 3% για είσοδο στη Βουλή και ανύπαρκτα σύνορα στο Αιγαίο...!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Ήταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δημόσιες ομιλίες του αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να καταργήσει το όριο του 3% για είσοδο κόμματος στην Ελληνική Βουλή. Ήταν η κρίσιμη δήλωση, από το στόμα του ιδίου, που στάλθηκε κατ΄ επανάληψη προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (βλ. Άγκυρα). Ήταν το «δώρο» - προσφορά του Αλέξη Τσίπρα προς το παρακράτος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που δρα ανενόχλητο μέσα στην Ελληνική Θράκη και που, ελέω απόφασης του Αρείου Πάγου, εκπροσωπείται πλέον νόμιμα από το DEB (κόμμα εθνικιστών τουρκοφρόνων και Γκρίζων Λύκων) από τις τελευταίες ευρωεκλογές...

«Σοκ και δέος» με κατασχέσεις-εξπρές - Στα 1.000 ευρώ μειώνεται το ακατάσχετο



Με το «τέρας» των απλήρωτων φόρων και τον εφιάλτη των κατασχέσεων έρχεται αντιμέτωπη πλέον η κυβέρνηση.
Μόνο τον Αύγουστο, δημιουργήθηκαν νέα απλήρωτα ληξιπρόθεσμα χρέη πολιτών και επιχειρήσεων στην εφορία, ύψους 645 εκατ. ευρώ -και τούτο, παρά τις εκκλήσεις Βαλαβάνη στους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό καθήκον τους, παρά τις ρυθμίσεις χρεών με τα 20 ευρώ και παρότι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος πήραν αναβολή για Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Το έλλειμμα του 2009 και ο... Παπασταύρου


Αποτέλεσμα εικόνας για τσίπρας

Οποια κι αν είναι η πολιτική τοποθέτηση εκάστου, τα συμπεράσματα για τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση δεν μπορούν να διαφέρουν πολύ από τα γενικώς παραδεκτά. Ενα από τα βασικά είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατόρθωσε να πάρει το «παιχνίδι» πάνω του και να νικήσει.
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με την εικόνα του άφθαρτου, του μη μετέχοντος στο διαχρονικό φαγοπότι και του... πρωτάρη, κατάφερε να φανεί πειστικός όταν ζητούσε δεύτερη ευκαιρία από το εκλογικό σώμα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ