}

08 Αυγούστου, 2015

Γιατί οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας

Η τιμωρητική διάθεση προς την Ελλάδα έχει καταντήσει συνώνυμο πολιτικής στη χώρα της Μέρκελ 

Μάχη για τα Ειδικά Μισθολόγια - Θα τη γλιτώσουν τελικά οι ένστολοι;

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ?
Τέλος στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου - Ποιοι τη γλιτώνουν από τις απαιτήσεις των δανειστών

Στο νέο ενιαίο μισθολόγιο που πρόκειται να ισχύσει από τις αρχές του 2016 και στο οποίο υπάγονται σήμερα οι υπάλληλοι όλων των υπουργείων και των φορέων του Δημοσίου, σκοπεύει να εντάξει η κυβέρνηση, μετά από απαίτηση  των δανειστών,  και τους 250.000 υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων με εξαίρεση ίσως μόνον τους υπηρετούντες στο Στράτευμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Αγορά.

Ας ετοιμαζόμαστε για τις εξελίξεις…

Αν επιχειρούσε κάποιος να καταγράψει την ελληνική πολιτική ιστορία, θα μπορούσε κάλλιστα να αρκεσθεί στην φράση «κι είπαν θα δώσουν το βραβείο στην μεγαλύτερη ψευτιά», αφού αυτή η φράση καταγράφει με τον πλέον ακριβή τρόπο το πως κυβέρνησαν την χώρα, όσοι την κυβέρνησαν, από την επανάσταση του 1821 και μετά…

Αλεβίτες: Η επόμενη ωρολογιακή "βόμβα" μετά τους Κούρδους που ετοιμάζεται να "ανατινάξει" την ισλαμική Τουρκία

20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Η μεγαλύτερη ωρολογιακή "βόμβα" στην Τουρκία δεν είναι οι Κούρδοι του ΡΚΚ αλλά η θρησκευτική κρυπτοχριστιανική μειονότητα των Αλεβητών (αδελφών των Σύρων Αλαουϊτών) που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια πιστούς, προσεγγίζοντας το ένα τέταρτο του συνολικού πληθυσμού της Τουρκίας.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ!


Αποτέλεσμα εικόνας για παράνομης μετανάστευση

Φαίνεται ότι οι εταίροι μας   έχουν ξεχάσει τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αφού αρχικά μας μετέτρεψαν σε μια κοινωνία-πειραματόζωο (με αφορμή την οικονομική κρίση), τώρα θέλουν να κάνουν, από τη μια, την Ελλάδα αποθήκη ψυχών και, από την άλλη, να της φυτέψουν μια βόμβα που θα την ενεργοποιήσουν όποτε αυτοί κρίνουν.

Συνταξιούχος της ΔΕΗ με 2.500 ευρώ το μήνα;



ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ Σ΄ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡωμανιάςΣυνταξιούχος της ΔΕΗ με 2.500 ευρώ το μήνα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποτιθέμενος γκουρού του ασφαλιστικού συστήματος Ρωμανιάς.

Σε ποιούς τσαρλατάνους θα εμπιστευτώ 80 δις ευρώ;

ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΓΕΦΥΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ; 
Ως την διώρυγα του Σουέζ έφτασε ο Ελληνας πρωθυπουργός για να καταφέρει μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Ολάντ με την ελπίδα ότι θα εξασφαλίσει την συμφωνια των 80 δις ευρώ, την ίδια στιγμή που ο ίδιος, κατ΄επανάληψη, αρνείται την ιδιοκτησία του προγράμματος (όχι όμως τα λεφτά του) και υπουργοί του όπως ο Σκουρλέτης και ο Κατρούγκαλος  υποδύονται τους αντιστασιακούς με την πρόεδρο της Βουλής να ξερνάει κάθε τόσο χολή για τους δανειστές.

Σκόρπιες σκέψεις κι ερωτήματα προς αριστερο-δεξιούς γερμανοτσολιάδες

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανοτσολιάδες
Έχοντας βιώσει όλο αυτό το σκηνικό του θεάτρου του παραλόγου τους τελευταίους μήνες κι επειδή έχω μάθει να ψάχνω, να ερωτώ και να μαθαίνω, θα ήθελα να απευθύνω κάποια ερωτήματα στους φίλους μου, που με κατακεραύνωναν όταν διατύπωνα και την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις και τις δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ, να ακολουθήσει μιαν άλλη πορεία σε σχέση με τα μνημόνια.

Κομισιόν: "Συμφωνία μέχρι την Τρίτη και ψήφιση των νέων μέτρων μέχρι την Πέμπτη για να αποδεσμεύσουμε την πρώτη δόση"

ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Συμφωνία ως την ερχόμενη Τρίτη και ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή μέχρι την Πέμπτη νέων μέτρων, για να πραγματοποιηθεί η πρώτη εκταμίευση ως τις 20 Αυγούστου είναι το επικρατέστερο σενάριο που επιβεβαιώνουν πηγές από τις Βρυξέλλες, και συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Οικονομικής και Δημοσιονομικής Επιτροπής, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ