}

01 Οκτωβρίου, 2015

Ο ανθρωπισμός των σκατόψυχων

Ξεμπερδέψαμε και με τα προσχήματα. Η Ευρώπη, δηλαδή η Μέρκελ, αποφάσισε να δημιουργηθούν τα λεγόμενα hot spots, δηλαδή κέντρα ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων, τα οποία θα δημιουργηθούν σε Ελλάδα και Ιταλία. Όπως σχεδιάζεται, εκεί θα ταυτοποιούνται όσοι εισέρχονται στην Ε.Ε., θα διαχωρίζονται οι πρόσφυγες από τους οικονομικούς μετανάστες, οι μεν πρόσφυγες θα μπαίνουν στη διαδικασία του ασύλου και κατόπιν θα διαμοιράζονται στα υπόλοιπα κράτη-μέλη, ενώ οι οικονομικοί μετανάστες θα απελαύνονται.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! Ο Λαβρόφ αποκάλυψε το μεγάλο κρυμμένο μυστικό του ΟΗΕ

Στην καρδιά του προβλήματος της τρομοκρατίας χτύπησε, χθες, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέϊ Λαβρόφ, μιλώντας, στον ΟΗΕ.
Ζήτησε από τον Οργανισμό να προχωρήσει στην αυστηρότατη εφαρμογή της 2199 απόφασης του, για επιβολή κυρώσεων σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, που συνεργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο με το "Ισλαμικό κράτος".

Το Μνημόνιο και το PSI διέρρηξαν το εθνικό μέτωπο: Η Κύπρος προσέφυγε κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο για το "κούρεμα" των ομολόγων της

Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΖΗΤΑΕΙ 4 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

 του Θεόφραστου  Ανδρεόπουλου

Τα Μνημόνια και το PSI οδήγησαν στην διάρρηξη του εθνικoύ μετώπου και σε σύγκρουση τα δύο ελληνικά κράτη καθώς η Κύπρος κατέθεσε προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (International Centre For Settlement of Investment Disputes - ICSID) κατά του Ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας ποσό ύψους άνω των 4 δισ. ευρώ καθώς το τότε "κούρεμα" ομολόγων της προκάλεσε την γνωστή κυπριακή τραπεζική καταστροφή.

ΔΝΤ: "Για να συμμετάσχουμε στο νέο πρόγραμμα δανειοδότησης μειώστε το χρέος της Ελλάδας κατά 100 δισ.ευρώ"

H K. ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Aπομείωση του ελληνικού χρεόυς τουάχιστον κατά 100 δισ.ευρώ απαιτεί το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα δανειοδότησης της Ελλάδας, αναφέρει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι από το Βερολίνο, το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας μόνο αν οι Ευρωπαίοι μειώσουν το ελληνικό χρέος κατά 100 δισεκ. ευρώ. Κάτι το οποίο οι Γερμανοί απορρίπτουν να γίνει ονομαστικά και αποδέχονται να συμβεί μόνο μέσω της παράτασης του χρόνου λήξης των δανείων από τα 30 στα 50 χρόνια, και μέσω της μεταφοράς (μετακύλισης) για μετά το 2030 του χρόνου αποπληρωμής τους.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σφραγίστηκε στη Νέα Υόρκη η τριμερής συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου!!


Σφραγίστηκε στη Νέα Υόρκη η τριμερής συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου


Με μία κοινή Διακήρυξη οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, Νίκος ΚοτζιάςΓιάννης Κασουλίδης και Σάμεχ Σούκρι, σφράγισαν κατά τη συνάντηση που είχαν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, τον στρατηγικό χαρακτήρα της τριμερούς συνεργασίας τους, σε όλους τους τομείς και επίπεδα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εταιρική σχέση και συνεργασία, και τη δέσμευσή τους να εργαστούν σθεναρά για την ενίσχυσή της στην υπηρεσία της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Χαμός σήμερα σε όλο το Αιγαίο με 20 Μαχητικά, Ε/Π και 3 CN-235 στον αέρα! …Εννιά (9) απο αυτά Οπλισμένα!

anthropofagoi-780x400Η μηδενική Τουρκική δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών ήταν το προπέτασμα ,αλλά  η σημερινή έναρξη της  Εθνικής Διακλαδικής  Άσκησης στον Ελλαδικό Χώρο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″ έκανε τους Τούρκους να λυσσάξουν  και προέβησαν σε 11 Παραβάσεις και 25 Παραβιάσεις !

Συνδυασμός  των μαχητικών με δύο σχηματισμός και σκληρό πολεμικό παιχνίδι παίχθηκε στους Ουρανούς του Αιγαίου που δεν προμηνύουν τίποτε το καλό ..Τούρκικος Σχηματισμός 6 μαχητικών εισέβαλε στο Βόρειο Αιγαίο με δύο  από τα μαχητικά του να είναι Οπλισμένα !

Σε ελεύθερη πτώση...

Κατά τα άλλα, καλά; Μπράβο, μπράβο, πάντα καλά! 

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 

Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Όλα καλά; Μπράβο μπράβο… Τελικά μπορεί κάποιος να μας λύσει την απορία; Όχι το αν βρέθηκε νερό στον πλανήτη Άρη, αυτό μας το είπαν! Άλλη είναι η απορία μας… Η κυρία Μπαζιάνα έραψε ή αγόρασε τελικά φόρεμα από το ατελιέ Έλληνα σχεδιαστή; Αυτό μας καίει… Και τα Αγγλικά της άραγε πως είναι; Γιατί για το θέμα των Αγγλικών του κυρίου Τσίπρα αναλύθηκε διεξοδικά!!! Άλλο μεγάλο πρόβλημα… Πάντως το καλό είναι ότι οι κύριοι Γεώργιος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς που κατέστρεψαν την χώρα και τον λαό αυτό είχαν πολύ καλύτερη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, και ειδικά ο κ. Παπανδρέου που η προφορά του θύμιζε Αμερικανό πολίτη…

Αμυντική Βιομηχανία: Ελληνικό SOS με την Τουρκία να έχει ήδη "εκτοξευθεί" !

Του ΕΛΒΟ.jpgΚων. Φράγκου

"...Το Στρατηγικό - βιομηχανικό κατεστημένο
θα κάνει τις αμυντικές δαπάνες να καθορίζονται όχι από τις ανάγκες τις Εθνικής Ασφάλειας αλλά από το δίκτυο που θ' αποτελείται από βιομηχανίες όπλων, λομπίστες και απρεπείς πολιτικούς...
"

Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ
Στρατηγός - τ. Πρόεδρος Η.Π.Α.


Στο τεύχος Ιουλίου 2015 το κορυφαίο στο χώρο της Άμυνας Αμερικάνικο περιοδικό DEFENSE NEWS δημοσίευσε πίνακα των 100 μεγαλύτερων εταιρειών βιομηχανικών εξοπλισμών, παγκοσμίως. 

Οι Κούρδοι της Συρίας "φτύνουν" τις ΗΠΑ: Ζητούν από τη Ρωσία όπλα και αεροπορική κάλυψη να πολεμήσουν ISIS και Αλ Νούσρα

Η ΜΟΣΧΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Μετά την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ που κάλεσε τη Ρωσία να τη βοηθήσει προκειμένου να εξουδετερώσει την απειλή των τζιχαντιστών, τώρα βοήθεια από τη Μόσχα ζητούν και οι Κούρδοι της Συρίας (YPG) για να καταπολεμήσουν αφενός τον ISIS, αλλά και την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα. 

Έκοψαν την Πολυτεκνική σύνταξη της οικογένειας του αδικοχαμένου στρατιώτη Φ. Ανδρικόπουλου

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Έκοψαν την Πολυτεκνική σύνταξη της οικογένειας του αδικοχαμένου στρατιώτη Φ. ΑνδρικόπουλουΤην αναλγησία του σε όλο της το μεγαλείο δείχνει για ακόμη μια φορά το κράτος στην...οικογένεια του αδικοχαμένου Πατρινού στρατιώτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος, πριν από περίπου έναν χρόνο.
Όχι μόνο η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δεν βοηθούν την τραγική οικογένεια, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα.

Η Πολεμική Αεροπορία στο Μalta International Airshow [φωτό]


Η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε από 25-27/9 στη διεθνή αεροπορική έκθεση "Μalta International Airshow", με δύο  αεροσκάφη Μ2000-5 της 114 Πτέρυγας Μάχης και την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A "Δαίδαλος".
Η αεροπορική έκθεση "Μalta International Airshow" διοργανώνεται ετησίως στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας από το 1993.

20150929 malta airshow 05 536x357

"Κεραυνοί" Β.Πούτιν κατά ΗΠΑ: "Ποιος δημιούργησε την ISIS; Ποιος έδωσε όπλα στους μισθοφόρους; Δείτε τι αποκαλύπτει (vid)

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ


του Βασίλη Καπούλα
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη του προς τους δημοσιογράφους εξηγεί πως οι ΗΠΑ και σύμμαχοι τους δημιούργησαν την ISIS και τους αφήνει άφωνους . Συγκεκριμένα, ο Β.Πούτιν κατακεραυνώνει τις ΗΠΑ λέγοντας τα εξής:
Άλλη μια απειλή που ανέφερε ο πρόεδρος Ομπάμα είναι η ISIS...Ποιος λοιπόν τους έδωσε τα όπλα; Ποιος έδωσε τα όπλα στους Σύρους που πολεμούσαν κατά του Άσαντ; Ποιος δημιούργησε το απαραίτητο πολιτικό-πληροφοριακό κλίμα που εξυπηρέτησε αυτή την κατάσταση; Ποιος πίεσε για παράδοση όπλων στην περιοχή;

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η «ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ» με τα 86,000 εμβάσματα στο εξωτερικό!

«Στη λίστα Νικολούδη είδα πολιτικούς, υπουργούς Οικονομικών ακόμη και δημοσιογράφους»

ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ!

ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ «ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ» ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, η περιβόητη «λίστα Νικολούδη» είναι άφαντη. Μιλάμε για την λίστα με τα 85,000 εμβάσματα στο εξωτερικό, ακόμα και την περίοδο που «λεφτά…υπήρχαν». Η λίστα που ανέρχεται σε δεκάδες δις και μπορεί να δώσει απαντήσεις για το εθνικό σαμποτάζ που ξεκίνησε με την ανάληψη της εξουσίας από τον Γιώργο Παπανδρέου. Η λίστα για την οποία υπάρχουν καταγγελίες ότι περιέχει ονόματα πολιτικών, υπουργών, συγγενών, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ που έβγαζαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα που η χώρα «σωζόταν από το μνημόνιο».

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Το άδειο έδρανο στον ΟΗΕ έδωσε την απάντηση σε αυτούς που ο ΠτΔ χαρακτήρισε παραχαράκτες

Η Ελλάδα έβαλε το χρέος στους αγέννητους και τους ηρωικούς νεκρούς υπεράνω του όποιου πλασματικοί χρέους ή διεθνούς υποχρέωσης. Η ιστορική ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από το περιθώριο της σύνοδου του ΟΗΕ επειδή εισήλθαν σε αυτή από την πίσω πόρτα τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αποτελεί την ηχηρή απάντηση στα σκύβαλα των Ιμίων, στην μάστιγα των παγκάλων που ξερνά ακόμα μίσος και ανθελληνισμό.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ