}

28 Αυγούστου, 2016

Επιστρέφουν οι «βάσεις του θανάτου» στην Ελλάδα; Το πρόβλημα του Ιντσιρλίκ και οι “λύσεις”!!!


missiles


 του Χρήστου Καπούτση

Στα νέα σχέδια πυρηνικής πολιτικής του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ),  εκτιμάται ότι η Ελλάδα θα έχει ενεργό ρόλο.  Η χώρα μας,  πιθανότατα θα  καλύψει το πολιτικοστρατιωτικό κενό , που ενδεχομένως θα αφήσει η Τουρκία στη

Μήνυμα Καμμένου σε Τσίπρα για τα ειδικά μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Αναταραχή προκαλεί στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το θέμα των περκοπών στα ειδικά μισθολόγια των ενόιπλων δυνάμεων. Το υπουργείο οικονομικών επιμένει αφού αυτό απαιτούν οι δανειστές, ωστόσο συναντούν την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος απιελεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Αυτό είναι το φεστιβάλ με τις στρατιωτικές μπάντες

"Spasskaya Tower", είναι το όνομα του μεγαλοπρεπούς φεστιβάλ με τις στρατιωτικές μπάντες που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μόσχα.

Κατάργηση ΕΚΑΣ, μειώσεις συντάξεων, μισθών και «εξαφάνιση» επικουρικών

7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ (ΑΥΤ)ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
Βαρύ λογαριασμό με μειώσεις συντάξεων, μειώσεις μισθών, κατάργηση ΕΚΑΣ, «εξαφάνιση» επικουρικών και συνταξιοδοτικών μερισμάτων ετοιμάζει η κυβέρνηση για τις 29 Ιουνίου. Από αυτή την ημερομηνία τα εισοδήματα 7 εκατομμυρίων Ελλήνων μπαίνουν στους «κόφτες» των

ΔΝΤ: Σεξ, μίζες και... λιτότητα

ΔΝΤ: Σεξ, μίζες και... λιτότηταΕίθισται όταν ακούς τον όρο «Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» (ΔΝΤ), ειδικά εάν είσαι Ελληνας, αλλά όχι μόνο, να σε διαπερνούν ρίγη οργής. Το Ταμείο αποτελεί δαίμονα για όλες τις χώρες τις οποίες κλήθηκε -από τις κυβερνήσεις τους φυσικά- να σώσει.

Σοβαρό επεισόδιο στην κυπριακή ΑΟΖ-Τουρκική φρεγάτα παρενόχλησε κυπριακό ερευνητικό σκάφος

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις, την ίδια ώρα οι "γείτονες" διεκδικούν την ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φρεγάτα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού παρενόχλησε προχθές Πέμπτη ερευνητικό πλοίο στα ανοικτά του Ακάμα, της ακραίας δυτικής περιοχής της Κύπρου.

ΕΝΦΙΑ: Αύριο η «λυπητερή» για 2,2 εκατ. Ιδιοκτήτες – θα πληρώσουμε 17 νέους φόρους μέχρι το Γενάρη


Με το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή στην καθημερινότητα και την κανονικότητα, η κυβέρνηση μας έχει ετοιμάσει ένα ...«syrprise pary» με 17 νέους φόρους. Και αν δεν πιάσει το στόχο των δημόσιων εσόδων στα συρτάρια υπάρχουν έτοιμα σχέδια για «κρυφούς» και «έξυπνους» φόρους.

Ηρωϊκοί παππούδες και γιαγιάδες, κρατάνε ακόμα αυτή τη χώρα

«Αρχαίοι ανθρώποι της Ανατολής» ξαναζούνε στα χρόνια τα δικά μας…


ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ
– Γιατρέ μου, πόσο κοστίζουν τα φάρμακα που μου γράφεις;
– Φτηνά είναι μπάρμπα-Γιώργη…

Αποκάλυψη από το Reuters: «Ξένοι» χρηματοδοτούν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! (ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ)

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ