}

31 Δεκεμβρίου, 2015

Αλεξιάδης: Παράταση για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων

Παράταση για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδωνΤέλη Κυκλοφορίας: Παράταση λίγων ημερών για την πληρωμή και για την κατάθεση των πινακίδων ανακοίνωσε μέσα από την «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

"Στην υπηρεσία της Πατρίδος"! Ένα άρθρο για τις εκλογές της ΝΔ που όμως έχει και ...εξοπλισμούς! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!


Image


Tου Κωνσταντίνου 
Φράγκου

Οι μέτριοι είναι η ισχυρότερη κοινωνική και πολιτική τάξη στην Ελλάδα. Ένα αποκρουστικό κρεβάτι του Προκρούστη. 
Γιάννης Τσαρούχης

Δεν ξέρει τίποτα και νομίζει ότι τα ξέρει όλα.
Θα γίνει, σίγουρα, ένας επιτυχημένος πολιτικός.


George B. Shaw

Δεν είχα την παραμικρή διάθεση, ούτε αρμοδιότητα, να σχολιάσω τα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ. Για δύο, κυρίως, λόγους: Δεν έχω σχέση με αυτό το κόμμα, ούτε, με έτερον άλλο, αλλά, το κυριότερο, αποδοκιμάζω ως γελοία και ατελέσφορο αυτή τη μεθόδευση.

Ελληνικό σύστημα "παθητικών ραντάρ"! Σούπερ όπλο 5 Ελλήνων στα συρτάρια χωρίς εξήγηση

Τον Αύγουστο του 2011, το Onalert.gr δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ με τίτλο"Υπερόπλο" σχεδιασμένο από Έλληνες,μένει στα συρτάρια,λόγω συμφερόντων! Αφορούσε σ΄ ένα σύστημα “παθητικών” ραντάρ κατασκευασμένο από Έλληνες επιστήμονες. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει και τίποτα δεν φαίνεται να έχει κουνηθεί!
Συνήθως τέτοια θέματα αντιμετωπίζονται με μια δόση καχυποψίας. Όχι άδικα ,αφού πολλές φορές έχουν “αποκαλυφθεί” ανάλογες ιστορίες περί “υπερόπλων” που “κατασκευάστηκαν” από ελληνικά μυαλά και χέρια. Τελικά κατέληξαν σε φιάσκο και οι “κατασκευαστές” αποδείχτηκαν γραφικοί στην καλύτερη περίπτωση και απατεώνες στη χειρότερη.

Σουνίτες και σιίτες η γένεση της αντιπαράθεσης!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

kjvjhv

Του Μωχαμάντ Αλή Αμίρ-Μοεζί από το Άρδην τ. 101-102 που κυκλοφορεί

Μετά τον θάνατο του Μωάμεθ το 632, δύο αντίπαλα κόμματα διεκδικούν την κληρονομιά της πνευματικής και εγκόσμιας εξουσίας του. Αυτή είναι η απαρχή της σύγκρουσης σουνιτών και σιιτών, μία πάλη ανάμεσα σε δύο δόγματα του ισλάμ που σημάδεψε την ιστορία του αραβομουσουλμανικού κόσμου.

Η Τουρκία σχεδίαζε την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 ενάμιση μήνα πριν

Τα Wikileaks και το "βαθύ λαρύγγι" της Τουρκίας ξεσκεπάζουν το βρώμικο σχέδιο του Ερντογάν για πόλεμο κατά των Κούρδων της Τουρκίας αλλά και για σοβαρή και επικίνδυνη κλιμάκωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων με τον σχεδιασμό κατάρριψης ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
ΈρευναWikileaksIsrael ShamirRussia Today,  Sputnik News
Πηγή: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Αυτοί είναι οι πρώην βουλευτές που "βούλιαξαν" την Ελλάδα και ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων - Ανάμεσα τους και πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ της Μαρίνας Νικολάκη
Πολιτικοί που "βούλιαξαν" τη χώρα τα τελευταία χρόνια και την καταδίκασαν στα μνημόνια έρχονται τώρα και ζητούν με τόκο και αναδρομικά, διαφορές αποδοχών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη με αγωγές τους στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών (είναι συνολικά 117) απασχόλησαν και απασχολούν τη Δικαιοσύνη για σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκησαν, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος (ο οποίος τώρα παραιτήθηκε από τις αξιώσεις του) και ο Τάσος Μαντέλης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ