}

08 Μαΐου, 2016

You Tube playlist του blog μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ταινίεςΤην εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε προτείνει να δείτε την ιστορική ταινία ΕΛΕΝΗ. Πολλοί από σας επέλεξαν να την δουν και δεχτήκαμε κολακευτικά σχόλια για την επιλογή μας.
Από σήμερα θα σας προτείνουμε μια λίστα 5 ταινιών ιστορικού περιεχομένου που επιλέξαμε για σας. Τις ταινίες μπορείτε να τις επιλέγετε από το You Tube playlist του blog μας. Οι ταινίες θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις προτάσεις σας.

Καμμένος: Αν συμβεί ατύχημα την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η Τουρκία

                   

© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ.gr Καμμένος: Αν συμβεί ατύχημα την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η Τουρκία
Για κίνδυνο «θερμού επεισοδίου ή σοβαρού ατυχήματος στο Αιγαίο» κάνει λόγο στην Καθημερινή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εξαιτίας των αυξημένων τουρκικών προκλήσεων.
«Αν συμβεί ατύχημα την ευθύνη θα την φέρει αποκλειστικά η Τουρκία» σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα.

Πολιτική κρίση στην Τουρκία, «πυρετός» (και) στο Αιγαίο

Του Γιώργου Παυλόπουλου
Σε δύο εβδομάδες, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης θα αποκτήσει νέο πρόεδρο και η Τουρκία νέο πρωθυπουργό. Το έκτακτο συνέδριο του ΑΚΡ που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου θα επισημοποιήσει, εκτός απροόπτου, την καρατόμηση ενός ακόμη ανθρώπου που λειτούργησε ως το «δεξί χέρι» του Ταγίπ Ερντογάν, του Αχμέτ Νταβούτογλου -ο οποίος θα έχει ουσιαστικά την τύχη του προκατόχου του στη συγκεκριμένη θέση, του Αμπντουλάχ Γκιουλ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ