}

18 Φεβρουαρίου, 2016

"Πυρ ομαδόν" από Ρωσία και... Ιράν κατά της Τουρκίας για τις παραβιάσεις του ΕΕΧ και τις εμπλοκές στο Αιγαίο!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Μεγάλη έκταση δίνουν τα ρωσικά και τα ιρανικά (για πρώτη φορά, τα συγκεκριμένα...) κρατικά ΜΜΕ  με δημοσίευματα στο Sputnik και στο κρατικό ιρανικό Presstv στην προχθεσινή μαζική παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και τις εμπλοκές ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών που έφερε πρώτο στην δημοσιότητα το pronews.gr

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Post_Cover_Polemos_Suria
Του Χρήστου Μηνάγια

Η Μέση Ανατολή είναι η πιο περίπλοκη περιοχή του πλανήτη λόγω της ιδεολογικής, θρησκευτικής και κοινωνικής της δομής. Οι περιφερειακές διενέξεις και οι πολιτικές εξελίξεις από τη μια πλευρά, καθώς επίσης το έλλειμμα ασφάλειας και η οικονομική κατάρρευση από την άλλη, κλιμακώνουν την αστάθεια στη Συρία και τίθεται υπό αμφισβήτηση η νομιμοποίηση της κεντρικής διοίκησης της. Αν σε αυτά προσθέσουμε τους 470.000 νεκρούς, τους 1.900.000 τραυματίες και τους πρόσφυγες που ξεπερνούν το 45% του γενικού πληθυσμού της χώρας (βλ. Σχετική Έκθεση του Syrian Center for Policy Researh) εμφανώς προκύπτει ότι, η Συρία χάνει την κρατική της οντότητα και βρίσκεται υπό διαμελισμό.

The silence of Greek lambs!! H ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ) ΑΜΝΩΝ!!!

 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ !! 
Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!!
The Turkish Air Force has violated Greek airspace more than 20 times, with two cases of "virtual air battles." All of these events took place on Monday, February 15. Greece has not been taking any efforts to put an end to Turkey's impunity for hundreds of years. As a result, the Greeks have lost their sovereignty. Should Russia help Greece?

Φασίστες από κούνια

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος

Κάποιοι παλαιοί «συντρόφοι» τους που τους ήξεραν από παλιά και από μέσα μας τα λέγανε. Αλλά, δυστυχώς, δεν τους πιστεύαμε – κι αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν μεγάλο σφάλμα για το οποίο ασφαλώς και οφείλεται μια μεγάλη, γνήσια συγνώμη.

Τέλος το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους



Η πρόταση των δανειστών για την αύξηση των εσόδων πολλαπλασιάζει τους φόρους για τους Έλληνες και ειδικά για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Αγώνας για να μην εξαιρεθούν τα Δωδεκάνησα και η Λήμνος από τις περιπολίες του ΝΑΤΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ

Με την απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο η Ελλάδα βρέθηκε αυτομάτως με την πλάτη στον τοίχο και τώρα έχει επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο αγώνα διαβουλεύσεων για να πείσει να μην εξαιρεθούν τα Δωδεκάνησα και η Λήμνος από τις περιπολίες της Συμμαχικής δύναμης, όπως αξιώνει η Τουρκία αμφισβητώντας ευθέως και ξεκάθαρα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Η Toυρκία ένα βήμα πριν την εισβολή: Μετέφερε άρματα μάχης και α/α συστήματα Korkut στα σύνορα με την Συρία (φωτό, vid)

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - "ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ AZAZ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

του Βασίλη Καπούλα
Η Τουρκία απέρριψε την σύσταση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που την καλούσε να σταματήσει τους βομβαρδισμούς κατά θέσεων των Κούρδων και σε έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου Ασφαλείας μετά και την προβοκάτσια στην Άγκυρα αποφασίζει εισβολή στην Συρία καθώς μετέφερε άρματα μάχης Μ60 και α/α συστήματα Κorkut στα σύνορα ενώ συνεχίζει να σφυροκοπά για πέμπτη ημέρα θέσεις των Κούρδων!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ