}

01 Σεπτεμβρίου, 2015

Αποκάλυψη σοκ! Αστυνομικοί καταγγέλλουν για φοροδιαφυγή τον Αλέξη Μητρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Πρόσθετο σοκ στις μέχρι τώρα αποκαλύψεις προκαλεί η διαπίστωση ότι σε έρευνα που διεξάγουν οι αδιάφθοροι της Αστυνομίας για τα οικονομικά της ΠΟΑΣΥ και το ενδεχόμενο κακοδιαχείρισης, ατασθαλιών ακόμα και υπεξαίρεσης, υπάρχει μια πτυχή που αγγίζει εμμέσως πλην σαφώς αλλά αμελλητί πάντως, τον αντιπροέδρο της Βουλής κ. Αλέξη Μητρόπουλο και αφορά φυσικά στην μακρά περίοδο της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία.

Χέσε μας ρε «σύντροφε»!


"Τον Τσίπρα θα τον κρίνουμε ως πολιτικό που έφερε το Τρίτο Μνημόνιο και δηλώνει ότι θα το εφαρμόσει πιστά. Είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν θα γαμήσουμε την πραγματικότητα για να βολέψουμε τις μαλακίες σας"

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ 23% ψεύτες!



Γονείς, μαθητές και επιχειρήσεις φροντιστηρίων πληρώνουν τις ιδεοληψίες των Τσίπρα, Μαρδά και Χουλιαράκη που θέλουν ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά φροντιστήρια, ενώ το εμφάνιζαν σαν απαίτηση της Κομισιόν.
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να αλλάξουν τη νομοθεσία για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.

Κατάταξη για τους επιτυχόντες στην Σχολή Ευελπίδων με τις Πανελλήνιες 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχολή ΕυελπίδωνΑπό το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 22 Σεπ 15 ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30, στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

ΣΜΥ: Κατάταξη των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες 2015


ΣΜΥ: Κατάταξη των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες 2015 (πηγη φωτο ΣΜΥ)

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες με τις Πανελλήνιες 2015 στη ΣΜΥ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 22 Σεπ 15, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30, στη Στρατιωτική Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα Θεσσαλίας).

Πρωτοφανής πρόκληση: Η Τουρκία λέει ότι δεν υπάρχουν σύνορα στο Αιγαίο

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ



 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πρωτοφανής πρόκληση εν μέσω εκλογικής περιόδου από την Άγκυρα η οποία για πρώτη φορά ευθέως αμφισβήτησε με επίσημη τοποθέτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα, μην αναγνωρίζοντάς τα, ολοκληρωτικά!

«Τα δικά της παιδιά» διορίζει ακόμα η παραιτημένη κυβέρνηση – Ντοκουμέντα

Τα ρουσφέτια που είπε πως θα καταπολεμήσει ο κ. Τσίπρας, βρίσκουν και πάλι το δρόμο προς το δημόσιο, με οδηγό τον ίδιο και όχημα αυτή τη φορά την κυβέρνησή του

Μόνο δόγμα οι άνθρωποι

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότηταΗ ανθρωπότητα για μια εισέτι φορά περνάει μέσα από τις δολοφονικές συμπληγάδες των δογμάτων - μια και απομακρύνθηκε αρκετά από τον διαλεκτικό τρόπο ζωής που πρώτος υιοθέτησε και «λάνσαρε» ο Ελληνισμός ως ιδανικό μοντέλο κοινωνικής οργάνωσης και πολιτικής αντιπαράθεσης και σύνθεσης απόψεων.

Η παρακμιακή στροφή Τσίπρα και οι αμήχανοι ψηφοφόροι


του system failure

Είναι απόλυτα κατανοητή η αμηχανία των πολιτών απέναντι στη νέα εκλογική αναμέτρηση, μετά την άτακτη υποχώρηση Τσίπρα απέναντι στην ευρω-δικτατορία και την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, που απ'ότι φαίνεται σχεδίαζαν οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών σε συνεργασία με το διευθυντήριο του Βερολίνου.
Υπάρχει μια έντονη αίσθηση απογοήτευσης στους περισσότερους και ειδικότερα στους ψηφοφόρους που αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά ως Αριστεροί και αυτό φάνηκε και με τα κύματα των παραιτήσεων που σάρωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση και την ίδρυση της Λαϊκής Ενότητας από τον Λαφαζάνη.

Τελικά αποδεικνύεται ότι το καλύτερο εργαλείο για τους Σόιμπλε-Τόμσεν ήταν ο Τσίπρας και το "αντιμνημονιακό" μέτωπο !! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

«Θα σας γδάρουν σαν λαγούς και θα ανεμίζουν τα τομάρια σας στους Podemos»

Καρακούσης Αντώνης 

«Θα σας γδάρουν σαν λαγούς και θα ανεμίζουν τα τομάρια σας στους Podemos»
Στο φως η μυστική συνάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον Πόουλ Τόμσεν που καθόρισε την τύχη της Ελλάδας και τη μοίρα του κ. Τσίπρα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ταχέως στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…


vardakas

Στην Ελλάδα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις εκλογές και στην εφαρμογή των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων.
Στην Τουρκία όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις εκλογές του Νοεμβρίου και στο ξεκαθάρισμα του Κουρδικού.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ