}

09 Σεπτεμβρίου, 2016

Έρχεται σύρραξη ΝΑΤΟ – Ρωσίας για τη Συρία;

Η Τουρκία συστρατεύεται με τις ΗΠΑ 
για να ξεκινήσει ο διαμελισμός της Συρίας...

Ανάλυση: Pravda, Russia Beyond the Headlines, με πληροφορίες από Financial Times   
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Απέλαση τουρκοπράκτορα από τα Δωδεκάνησα

O καθηγητής Δρ. Μουσταφά Καϊμακτσί – πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων (ROİSDER) στις 31 Αυγούστου απελάθηκε από την Ελλάδα.

Το διακύβευμα της τουρκικής επέμβασης στη Συρία

Η Ουάσιγκτον ενέκρινε την τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα του Ευφράτη”, προκειμένου να χειραγωγήσει την Άγκυρα, αναθέτοντάς της “να τραβήξει τα πυρακτωμένα κάστανα των ΗΠΑ από τη φωτιά στη Συρία”, επισημαίνει ο γνωστός ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής Jean Périer. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν έχει θεωρητικά την ευχέρεια να επιδιώξει μια περαιτέρω προσέγγιση με τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα. Αλλά με ποιο τίμημα;

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διαφθορά η γερμανική επιχειρηματική ελίτ!

Λαδάκι made in Germany

Πουλάνε πνεύμα και ηθική, στο βάθος όμως είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι..

Ο λόγος για τις επιχειρηματικές ελίτ της Γερμανίας, οι οποίες μέσω του πολιτικού τους προσωπικού κατηγορούν τους λαούς του ευρωπαϊκού Νότου ως καθυστερημένους, τεμπέληδες και διεφθαρμένους, όταν οι ίδιες είναι μεταξύ των «αρχιαπατεώνων» του καπιταλισμού.

Μετ΄εμποδίων η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Με ρυθμούς χελώνας προχωρά το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο της εγκεκριμένης από το ΚΥΣΕΑ «Νέας Δομής Δυνάμεων 2013-2027», παρά τις σχετικές εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εδώ και περίπου ένα χρόνο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλες περιοχές στην βόρεια Συρία καταλήφθηκαν από τον τουρκικό Στρατό (βίντεο) -ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ

του Νίκου Χελάκη

Το τουρκικό Επιτελείο ανακοίνωσε πριν λίγο ότι "έθεσε υπό τον έλεγχό του τέσσερις κατοικημένες περιοχές στη βόρεια Συρία".
Όπως τόνισαν "Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, απέκτησαν τον έλεγχο των περιοχών Καντάρα, Ες Σεχίντ, Αλ Χουμράν και Τασλιχουγιούκ".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ