}

19 Αυγούστου, 2016

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδος! • Με κερκόπορτα το ίδρυμα Σώρος

Χειρουργικές παρεμβάσεις για να αλλαχθεί το DNA της κοινωνίας σε απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν
Τα βρόμικα σχέδια του μεγαλοεπενδυτή - «φιλάνθρωπου» Τζορτζ Σόρος για την αξιακή άλωση της ελληνικής κοινωνίας και τον ωμό επηρεασμό της πολιτικής ζωής αποκαλύπτονται πλέον σε όλο τους το μεγαλείο από όσα στοιχεία παρουσιάζονται στους περισσότερους από 2.500 φακέλους των Οργανισμών Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations) που διέρρευσαν οι

Αυτά είναι τα απόρρητα έγγραφα του ιδιοκτήτη της Ευρώπης George Soros που διέρρευσε η ομάδα DC leaks!

Όλα στη φόρα από την ομάδα DC leaks - Στον «αέρα» 2.500 έγγραφα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος - Περιέχουν αναφορές σε ευρωπαϊκές εκλογές και κόμματα, στη μετανάστευση και στο προσφυγικό!

Χιλιάδες έγγραφα οργανισμών που διοικούνται από τον ιδιοκτήτη της Ευρώπης, Τζορτζ Σόρος, διέρρευσαν στο διαδίκτυο το Σάββατο μετά από επίθεση χάκερ. 

Πρόκειται για περισσότερα από 2.500 εσωτερικά έγγραφα που δημοσίευσε η DC leaks, μια ομάδα Αμερικανών ακτιβιστών, που όπως λένε θέλουν «να παρουσιάσουν την αλήθεια για την διαδικασία αποφάσεων στις ΗΠΑ όπως και για τα κυρίαρχα στοιχεία στην αμερικανική πολιτική ζωή».

Τα αρχεία είναι κατηγοριοποιημένα με διάφορα κριτήρια, όπως η γεωγραφική περιοχή, αλλά και ό, τι έχει σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Προεδρικό γραφείο, ενώ καλύπτουν την περίοδο

ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ - Του Σάββα Καλεντερίδη

Τα γεγονότα που θα φέρουν τον διαμελισμό της γείτονος



Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ήταν απλά μια λεπτομέρεια σε αυτά που συνέβησαν και σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Το πραγματικό ζήτημα, που αποτελεί και τη γενεσιουργό αιτία αυτών που συμβαίνουν στην Τουρκία, είναι η βούληση των ΗΠΑ να αναδιατάξουν τις ισορροπίες και τα σύνορα καταρχάς σε Ιράκ και Συρία, μία διαδικασία που νομοτελειακά θα ακολουθήσει και θα συμπεριλάβει

Ακτινοβολία στο σπίτι: Τι ισχύει με Wi-Fi, κινητά και ασύρματα



Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη. Όμως οι ακριβείς πιθανές βλάβες είναι ακόμα απροσδιόριστες, τα ερωτήματα είναι πολλά και δικαιολογημένα επικρατεί έντονος προβληματισμός, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στους πολίτες.

Συντάξεις: Έρχονται νέες μειώσεις κάτω από τα 1.300 ευρώ μετά το «τσεκούρι» σε κύριες και επικουρικές;



Μπορεί οι μειώσεις στις συντάξεις να είναι απανωτές, όμως δεν φαίνεται ότι επαρκούν καθώς τα ελλείμματα των ταμείων είναι μεγάλα και όλα δείχνουν ότι η ... μαύρη τρύπα θα εξαφανίσει κι άλλα χρήματα από το εισόδημα των συνταξιούχων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ