}

27 Μαΐου, 2016

Μίσος για των «Ελλήνων τα ιερά»

Η Επιτροπή Διαλόγου για την Παιδεία προτείνει κατάργηση παρελάσεων, της προσευχής και του εκκλησιασμού

Πρόταση-ντροπή, που οδηγεί την Παιδεία της χώρας στον πλήρη αφελληνισμό, κατέθεσε χθες στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη η Επιτροπή Διαλόγου υπό τον καθηγητή Αντώνη Λιάκο. Μεταξύ άλλων, στο 131 σελίδων πόρισμα της επιτροπής για την αναμόρφωση της πολύπαθης Παιδείας προβλέπονται η κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, του εκκλησιασμού των μαθητών, αλλά και της πρωινής προσευχής!

Επίσκεψη (με νόημα) του Aμερικανού στρατηγού Τζόζεφ Βότελ στο Κομπάνι

Σάββας Καλεντερίδης

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε κάτι, στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Ο διοικητής του αμερικανικού στρατηγείου CENTCOM, στρατηγός Τζόζεφ Βότελ, πραγματοποίησε μια επίσκεψη στη βόρεια Συρία, συγκεκριμένα στην πόλη Κομπάνι. Η επίσκεψη κρατήθηκε μυστική και διήρκεσε συνολικά 11 ώρες. Δεν αποκαλύφθηκε από ποια χώρα και ποιο δρομολόγιο ακολούθησε ο τετράστερος Aμερικανός στρατηγός, ο οποίος, μετά την επίσκεψη και αφού συναντήθηκε και συσκέφθηκε με στελέχη του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) και τους

Η ΠΤΗΣΗ 804 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΚΑΙΡΟ, ΡΑΚΑ. : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!

Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης*

          Θεωρείται πλέον δεδομένο  και ας μην έχει ανακοινωθεί επίσημα. Η πτήση  804 των Αιγυπτιακών αερογραμμών ,  κατέπεσε  την 19ηΜαΐου  λόγω τρομοκρατικής ενέργειας του ISIS, προκαλώντας τον θάνατο σε 66 ανθρώπους,  288 ΚΜ Βορείως της Αλεξάνδρειας, στην Μεσόγειο θάλασσα. 

Έφτασε ο Β.Πούτιν στην Αθήνα - Π.Παυλόπουλος: «Αποστολή σας η στήριξη της Ορθοδοξίας» - Α.Τσίπρας: «Στρατηγική επιλογή η ενίσχυση των σχέσεών μας» (upd3) Live ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ



Ανανέωση (18:20)  Ο Ρώσος ηγέτης συναντιέται αυτή την στιγμή με τον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ο οποίος έκανε μια σημαντική δήλωση λέγοντας ότι αποτελεί «στρατηγική επιλογή η ενίσχυση των σχέσεών μας».
Μάλιστα ο πρωθυπουργός είπε ότι ο ελληνικός λαός έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον ρωσικό λαό κάτι που επιβάλει στην ελληνική εξωτερική πολιτική να προχωρήσει σε στενότερες σχέσεις με την ευρασιατική υπερδύναμη.

Έγκλημα με το ταγάρι


Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος

Ανάμεσα σε όλα όσα περιλαμβάνονται στις «προτάσεις» του υπουργείου Παιδείας για τον υποτιθέμενο «διάλογο» για το σχολείο υπάρχουν διαφόρων ειδών αποφάσεις της κυβέρνησης που δείχνουν τον προσανατολισμό της στο εκπαιδευτικό ζήτημα. Δύο όμως κατηγορίες κατευθύνσεων είναι εκείνες που ξεχωρίζουν – και ξεχωρίζουν αρνητικά:

ΠαΣοΚ - ΣΥΡΙΖΑ, μιά ρόμπα δρόμος...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το έχουμε πεί τόσες φορές που κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε είτε γραφικοί είτε μονομανείς:
Το ΠαΣοΚ και ο πασοκισμός είναι καρκίνος.
Όσο υπάρχει έστω και ένα καρκινικό κύτταρο, θα μεταναστεύσει σε άλλο όργανο, θα διηθήσει, θα δώσει μεταστάσεις.

Εντοπίστηκε υποβρύχιο… φάντασμα γεμάτο πτώματα!

 Το ναυάγιο ενός βρετανικού υποβρυχίου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ανακάλυψαν δύτες ανοικτά των ακτών της Σαρδηνίας.

Στο πλοίο επέβαιναν 71 άτομα τα οποία φυσικά δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής για περισσότερα από 70 χρόνια.
Μια ομάδα δυτών με επικεφαλής τον «κυνηγό ναυαγίων» Μάσσιμο Ντομένικο Μπορντόνε, εντόπισε το εξαφανισμένο σκάφος μήκους 84 μέτρων και πλάτους 8, σε βάθος 80 μέτρων.

Φαλιρισμένες τράπεζες και χρεοκοπημένα κράτη στην ΕΕ του Σόιμπλε

Ποιος θα μείνει με τον… «μουτζούρη στο χέρι» στην Ευρώπη του Σόιμπλε;
Του Κωνσταντίνου Βέργου

Πίσω από τη βιτρίνα των χαμόγελων και των κοκτέιλ πάρτι των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, κρύβεται μια άλλη Ευρώπη, καθόλου αισιόδοξη. Εκείνη της χρεοκοπίας όχι μόνο των κρατών-μελών, αλλά και των ίδιων των εταιρειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φαίνεται ότι πλέον το γερμανικό μοντέλο διακυβέρνησης της Ευρώπης έχει ρίξει όλο το οικοδόμημα στα βράχια! Και αν αυτά φαίνονται σε κάποιους υπερβολικά, δυστυχώς, δεν είναι!

Ο συνήγορος των ''διαβόλων''..

Το blog θέλει να ασχοληθεί σήμερα με όλους αυτούς τους φίλους,
..τους συνεπείς αντιμνημονιακούς, τους κατά τεκμήριο αντισυστημικούς,
..αυτούς που αταλάντευτα όλα αυτά τα χρόνια ακολούθησαν κι ακολουθούν τα πιστεύω τους,
..και που έχουν πέσει όμως στην λούμπα, κι έχουν καταπιεί αμάσητη
την προπαγάνδα των συστημικών και καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ο τάφος του Αριστοτέλη παρουσιάζεται στην επιστημονική κοινότητα.

Το σπουδαιότερο εύρημα της εικοσαετούς ανασκαφικής έρευνας στα αρχαία Στάγειρα ανακοινώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, σε εκατοντάδες κορυφαίους αριστοτελιστές της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Πρόκειται για τον τάφο του Αριστοτέλη, που διασώζεται εδώ και 2.400 χρόνια στη γενέτειρά του, καθώς και το ηρώο που είχε δημιουργηθεί προς τιμήν του από τους συμπολίτες του.

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ – ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

Του Πέτρου Χασάπη

Σε αντίθεση με το σάπιο και διεφθαρμένο, οικονομικά ολιγαρχικό και πολιτικά αγελαίο καθεστώς, που μας έφερε στο σημερινό κατάντημα και εξευτέλισε την Ελλάδα, αυξάνεται μέρα με τη μέρα de facto ένας ισχυρός αντικαθεστωτικός – αντιπολιτευτικός πόλος.

Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΟΓΑ, ΙΚΑ, Δημόσιο και ΟΑΕΕ

Οι συντάξεις του Ιουνίου θα πληρωθούν στους δικαιούχους συνταξιούχους των ΙΚΑ, ΟΓΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ σε δύο δόσεις, στο τέλος τους μήνα και στις αρχές του επομένου.

Κόκκινα δάνεια: 10+1 ερωταπαντήσεις για όσα πρέπει να ξέρετε μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Ολα τα δάνεια (στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά κ.λπ.), εξυπηρετούμενα ή μη, με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση αντιμετωπίζονται πλέον ως προϊόντα που μπορούν εύκολα και με απλές διαδικασίες να πουληθούν σε τρίτους.

Κρεμλίνο: «Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στρατιωτικά την Ελλάδα απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας» - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΕ-ROSNEFT ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΣΕ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ

του Βασίλη Καπούλα
Για αμυντική υποστήριξη και στρατιωτική συμμαχία με την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπιστούν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο έκανε λόγο ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν λίγο πριν την άφιξη του Προέδρου της Ρωσίας στη χώρα μας. Παράλληλα τονίστηκε το ενδιαφέρον για εξαγορά του ΟΣΕ και του λιμανιού Θεσ/κης ενώ ευχαριστεί την Ελλάδα για την υποστήριξή της στο θέμα της Συρίας.

Οι πράκτορες της Αγκυρας

Αναδημοσιεύεται από την «δημοκρατία» 
Η «δημοκρατία» θεωρεί ότι η Παιδεία είναι μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Η παροχή ποιοτικής ελληνικής Παιδείας στους νέους πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την Πολιτεία, διότι μόνο μέσω αυτής διασφαλίζονται η επιβίωση του έθνους και η ευημερία του λαού.
Είναι αυτονόητη η υποχρέωση του κράτους να στηρίζει και το εκπαιδευτικό σύστημα και να διευκολύνει τους λειτουργούς του στην εκτέλεση της ιερής αποστολής τους.

Οκτώ παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

Ανεβάζει το θερμόμετρο στο Αιγαίο η Τουρκία, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ μία περίπτωση εξελίχθηκε σε αερομαχία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ