}

12 Φεβρουαρίου, 2016

Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλάκωσε και το ΝΑΤΟ

Αυτό το ξεμπουρδέλιασμα που ζούμε είναι άπατο, οριστικά και αμετάκλητα. Δηλαδή ρε παιδί μου, από παντού μας πηδάνε μέσα κι έξω, είδε φως το ΝΑΤΟ και μπήκε να γαμήσει. Δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του μεγαλοφονιά ΝΑΤΟ, περίπτωση που να πάτησε το πόδι του κάπου και να μην έγιναν όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Ελικόπτερο: Γιατί πρέπει το πόρισμα να δοθεί στη δημοσιότητα

Image
Γράφει ο Δημήτριος Σούκερας*

Είναι η οδύνη που ξεχειλίζει τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα που έκοψε βίαια το νήμα των τριών στελεχών που αποτελούσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου Augusta Bell212 PN28 του Πολεμικού Ναυτικού τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου του 2016, είναι οι γνώριμες εικόνες των πολιτικών και στρατιωτικών στελεχών στην αίθουσα ενημέρωσης του Υπουργείου Άμυνας, που ενεργούν την ενημέρωση του τύπου , είναι οι κλασσικές και ύστερες δηλώσεις συμπόνοιας και συλλυπητηρίων των πολιτικών που δημιουργούν στην κοινωνία την πεποίθηση και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την βεβαιότητα, πως η ύπαρξη τέτοιων ατυχημάτων, είναι η φυσική απόρροια της ενασχόλησης με μια από την φύση της επικίνδυνη δραστηριότητα.

Οι συνοριοφύλακες του ΝΑΤΟ και οι μακιαβελισμοί της Γερμανίας


Του Γεωργίου Στ. Γεωργίου
Πρέσβυ ε.τ.


Η περιπέτεια της Εγγύς αλλά και Μέσης Ανατολής φέρει εις το προσκήνιο εξελίξεις και επιλεγμένες μεθοδεύσεις που τελικώς εξυπηρετούν τη μεγάλη Δυτική Συμπολιτεία, αλλά και τον εν Ευρώπη διαχειριστή των στρατηγικών της συμφερόντων, τουτέστιν την Γερμανία, για να δικαιολογηθεί η εκτίμηση ότι «η Γερμανία δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα».

Κορίτσια ο ΝΑΤΟς!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Μάλλον μάταια θα περιμένουν οι έλληνες αυτό που δικαιούνται:
Την δημοσίευση της συμφωνίας που υπέγραψε στις Βρυξέλλες ο γλάρος υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την ουσιαστικά παραχώρηση συγκυριαρχίας στο Αιγαίο.

Έδωσε-πήρε ο υπερπατριώτης κουραμπιές και επί των ημερών του το όνειρο της τουρκιάς έγινε πραγματικότητα: 
Το Αιγαίο έπαψε να είναι αμιγώς ελληνική θάλασσα, ελληνική επικράτεια. 

Συμφωνία ΗΠΑ - Ρωσίας για παύση πυρός στη Συρία

  • Συμφωνήθηκε σχέδιο τριών σημείων κατά τις συνομιλίες στο Μόναχο
  • Δεν περιλαμβάνεται παύση των ρωσικών επιδρομών
  • Η «αληθινή δοκιμή» θα φανεί στο συριακό έδαφος λένε Κέρι-Λαβρόφ
Παύση εχθροπραξιών στη Συρία, με εξαίρεση τις επιχειρήσεις εναντίον της ISIS, συμφώνησαν να προωθήσουν ΗΠΑ και Ρωσία σε μία εβδομάδα κατά τις συνομιλίες στο Μόναχο. Οι ξένες δυνάμεις συμφώνησαν επίσης σε άμεση παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε πολιορκημένες πόλεις.

Με νέα ΝAVTEX για έρευνες στην «καρδιά» του Αιγαίου, προκαλεί η Άγκυρα

Σε... μετωπική και πλήρη αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων προχωρά η Τουρκία, θεωρώντας πλέον ότι οι αντιστάσεις της Αθήνας έχουν καταρρεύσει, λόγω και των πιέσεων που ασκούνται από την Γερμανία για την εφαρμογή του Μνημονίου.

Οργή των στρατιωτικών μετά τη νέα τραγωδία στο Αιγαίο

Υπάρχουν χρήματα ακόμα και για απλά ανταλλακτικά;

Ιδιαίτερα άσχημο είναι το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την τραγωδία. Ανώτεροι και Ανώτατοι αξιωματικοί είναι στα όρια… Ετοιμάζονται να τα παρατήσουν.

Oλοκληρώθηκε το δράμα - Βρέθηκε και η σορός του τρίτου στελέχους του ΠΝ - ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

Βρέθηκε και η σορός του τρίτου στελέχους του ΠΝ  Τουλίτση Αναστάσιου που επέβαινε στο μοιραίο ΑΒ-212 που κατέπεσε χθες ξημερώματα στην Κίναρο.
Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Ομιλία του ΣΤΓΟΥ Φ. ΦΡΑΓΚΟΥ
 Στην κατάμεστη αίθουσα του εντευκτηρίου της Αθηναϊκής Λέσχης, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό ομιλία με θέμα το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Μεταξύ των παρευρισκομένων αξίζει να αναφερθούν οι παρουσίες του πρώην Πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου και πολλών στελεχών της υπηρεσιακής του κυβέρνησης, μέλη του κοινοβουλίου από τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ, πρώην βουλευτές και γενικοί γραμματείς υπουργείων, ανώτατοι Αξιωματικοί των ΕΔ, διακεκριμένοι επιστήμονες, κ.ά. Στην εκδήλωση παρέστη ως επίτιμο μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης ο υιός του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου Νικόλαος.

Η αυθαιρεσία του Βερολίνου

Αποτέλεσμα εικόνας για Siemens, Volkswagen, Deutsche Bank
Siemens, Volkswagen, Deutsche Bank. Η «αγία» τριάδα της γερμανικής οικονομίας, η οποία αποδείχθηκε ότι απέχει από την... αρετή. Αυτές είναι οι μεγάλες ντουλάπες, από τις οποίες οι Γερμανοί βγάζουν το ψωμί και το παντεσπάνι τους, αλλά οποιοσδήποτε τρίτος κοιτάξει λίγο στο βάθος τους θα ανακαλύψει πάμπολλους σκελετούς!

Πολεμικό συμβούλιο στη Μόσχα υπό την σκιά της απειλής του Ν.Μεντβέντεφ για Γ'ΠΠ - Δείτε εικόνες και βίντεο


ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ

του Βασίλη

Καπούλα

Πολεμικό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε στο Κρεμλίνο υπό την προεδρία του Β.Πούτιν μετά την ανακοίνωση ΝΑΤΟ-Σαουδικής Αραβίας ότι πρόκειται να εισβάλουν στην Συρία ενώ η Μόσχα αποδέσμευσε νέες εικόνες και βίντεο από την πρωτοφανή στρατιωτική κινητοποίηση της Νότιας και Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑΤΟ-Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν εισβολή στην Συρία - Ν.Μεντβέντεφ: "Θα έχουμε Γ'ΠΠ αν εισβάλετε"! (φωτό, vid)


 

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
20:45
11/02/2016


3030


71


19
Google +


11
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160211/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1#sthash.Obytk3G3.dpuf
του Βασίλη Καπούλα
 
Eισβολή στην Συρία τις επόμενες εβδομάδες υπό τον "Ισλαμικό Συνασπισμό" των 34 χωρών, υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εκπροσώπησε τον "Ισλαμικό Συνασπισμό"!


Αυτό ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στις Βρυξέλλες στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, ο εκπρόσωπος του Υπουργίου Άμυνας της Σ.Αραβίας, στρατηγός Ahmed Asiri σε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι πρόκειται για μια απόφαση "μη αναστρέψιμη".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ