}

22 Αυγούστου, 2015

Έχουμε κυβέρνηση ή δεν έχουμε;

Το επικίνδυνο παρεάκι του Αλέξη προσπαθεί «να αλλάξει την σκυτάλη»...
 
Ο λαός καλείται να εκλέξει και επισήμως τους δημίους του 


Πρόεδρος Δικαστών: Πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι για τα αναδρομικά, [βίντεο]

Πρόεδρος Δικαστών: Πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι για τα αναδρομικά, [βίντεο]
Παρακολουθείστε τι απαντά η Ανώτατη Δικαστική λειτουργός και Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, κα.Θάνου Βασιλική κι επικείμενη υπηρεσιακή πρωθυπουργός, σε ερώτηση του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, Χρήστου Συνδρεβέλη, για το πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αναδρομικά και την επαναφορά του μισθού τους στα επίπεδα του Αυγούστου του 2012, μετά τη χαρακτηριστική καθυστέρηση από την κυβέρνηση.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ – Οι Γερμανοί λεηλατούν την Ελλάδα!! "ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ"!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!
Clipboard293-600x275Σοκαριστικό άρθρο από το MarketWatch…



Οι νικηφόρες κυβερνήσεις του ευρωπαϊκού βορρά τώρα προσκαλούν τις επιχειρήσεις τους να μοιραστούν τα λάφυρα.
«Στον νικητή πηγαίνουν τα λάφυρα:  Με αυτή τη φράση ξεκινάει το άρθρο του ο πολιτικός συντάκτης του MarketWatch, Darrell Delamaide, ο οποίος αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα μας, τονίζει ότι προτού προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στη νέα συμφωνία για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, οι γερμανικές εταιρείες ξεκίνησαν να λεηλατούν τα περιουσιακά στοιχεία της.

Η βόμβα του μεταναστευτικού

Αποτέλεσμα εικόνας για Τασίας Χριστοδουλοπούλου
Του Γιάννη Ξένου

Το μεταναστευτικό τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες η χώρα, την ώρα που κυβέρνηση των απατεώνων προχωράει σε νέες εκλογές, πριν ακόμα γενικευτεί η αγανάκτηση των πολιτών όχι μόνο για το
τεράστιο κόστος του μνημονίου, όσο και για την βόμβα του μεταναστευτικού που καθημερινά διογκώνεται.

Νέα ανατροπή: Εκλογές 27 Σεπτεμβρίου ή 4 Οκτωβρίου οι πιθανές ημερομηνίες - ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ



Νέα ανατροπή: Εκλογές 27 Σεπτεμβρίου ή 4 Οκτωβρίου οι πιθανές ημερομηνίες
Άγγελος Μόσχοβας

Ανατροπή των δεδομένων στους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου προκαλεί η στάση των πολιτικών δυνάμεων με αποτέλεσμα οι νέες – εφικτές χρονικά - ημερομηνίες που συζητούνται να είναι η 27η Σεπτεμβρίου ή η Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Ψηφίστε ... Βιάγκρα

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογές

Του Γιάννη Λαζάρου 

Ούτε μια φωνή δυστυχίας δεν ακούστηκε από πουθενά για την εντολή που πήρε ο Τσίπρας από την Γερμανία να παραιτηθεί. Ούτε ένας οδυρμός που "σκότωσαν οι δικοί του το γελαστό παιδί". Μα ούτε μία ιαχή ανακούφισης από τους εχθρούς του. Λες κι αυτό το παιδί πέρασε σαν μπεκάτσα στο πλάνο του έργου "Δημοκρατήσου" και όχι σαν πρωθυπουργός.

Κι όμως τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις "εξοπλιστικές"! Το "κυνήγι" των δικαστών συνεχίζεται


ImageTου Κων. Φράγκου

Ο Ελληνικός Λαός αναλίσκει το χρόνο του εις αγόνους συζητήσεις περί κομμάτων και κομματαρχών και άπαν το χρήμα του δαπανά εις συντήρησιν κοπαδιών κομματικών κηφήνων χάριν των οποίων στέργει την πενίαν την κακοπραγίαν, την ασημότητα και τους εμπαιγμούς του κόσμου όλου. 
Εμμ. Ροΐδης

Στράτευμα στον "πάγο"! Τα προβλήματα των ΕΔ μπαίνουν ξανά στην "κατάψυξη"!

Image
Μετά από την μεγάλη δικαστική νίκη των στρατιωτικών με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έβαλε το θέμα για πολλούς μήνες στην “κατάψυξη”. Μετά από τις πιέσεις των Ενώσεων Στρατιωτικών ,της ΠΟΕΣ ,των απόστρατων και ενόψει εκλογών βεβαίως, αναγκάστηκε να δώσει το 50% έστω όσων όφειλε.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ