}

22 Αυγούστου, 2015

Πρόεδρος Δικαστών: Πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι για τα αναδρομικά, [βίντεο]

Πρόεδρος Δικαστών: Πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι για τα αναδρομικά, [βίντεο]
Παρακολουθείστε τι απαντά η Ανώτατη Δικαστική λειτουργός και Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, κα.Θάνου Βασιλική κι επικείμενη υπηρεσιακή πρωθυπουργός, σε ερώτηση του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, Χρήστου Συνδρεβέλη, για το πως πρέπει να κινηθούν οι ένστολοι, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αναδρομικά και την επαναφορά του μισθού τους στα επίπεδα του Αυγούστου του 2012, μετά τη χαρακτηριστική καθυστέρηση από την κυβέρνηση.
Η ερώτηση έγινε κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικής επιστημονική εσπερίδας, που η ΑΝΑΣΑ διοργάνωσε την 31/10/2014 στην αίθουσα «Ιωνία» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης,  με θέμα μεταξύ άλλων «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση ΣτΕ».
Εμείς ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης συγχαίρουμε την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, που εκτός από ενημερωτική, δημιουργεί δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τις Δικαστικές αρχές.
Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί!
Δείτε παρακάτω τι μας συμβουλεύει η Ανώτατη Δικαστική λειτουργός, για το θέμα των προσφυγών αγωγών, για τη μη απόδοση των αναδρομικών και της επαναφοράς του μισθού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ