}

05 Φεβρουαρίου, 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Μήνυμα-Προειδοποίηση του Βασιλιά στον «Σουλτάνο»

%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%81%cf%84%cf%855555

ΤΩΡΑ!!!

ΒΟΜΒΑ!!

!ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ceb5cebbceb5cf85ceb8ceb5cf81ceb7-cf89cf81ceb11

https://hellasforce.com

«Γροθιά στο διχασμό» – Αρθρο του Νίκου Ταμουρίδη, Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α” Υπαρχηγός ΓΕΣ

Ο διχασμός των Ελλήνων, με την τεράστια ευθύνη των πολιτικών κομμάτων, συνεχίζεται. Η σκοτοδίνη των πολιτικών παθών επικρατεί πλέον όχι τόσο στις πλατείες, αλλά στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του εθνικού δράματος, αλλά και στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα!

Ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης δεν λέει να πέσει, γεγονός που εγγυάται μόνο τις ραγισμένες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Η κομματική

Χάος στην τουρκική πολεμική αεροπορία καθώς ο ένας πιλότος ..."καρφώνει" τον άλλον!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Ενώ στο Αιγαίο έχουμε καθημερινά αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, την ίδια ώρα ένα κυριολεκτικό χάος και ένα «κυνήγι μαγισσών» αναφέρεται στην τουρκική πολεμική αεροπορία, που για πολλούς στην Τουρκία έχει καταρρεύσει μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΑΝΩ ΤΩΝ ...2.000.000 ΕΥΡΩ, ΘΑ "ΣΚΑΣΕΙ" ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!! ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ!

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α! 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ..."ΜΑΤΖΑΡΕ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ;;;;;;;;

(ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!) 

Με δεδομένο πώς η Ε.Ε. εδώ και αρκετό διάστημα, έχει σταματήσει τις χορηγίες για το θέμα της μετανάστευσης στο Ελληνικό

Παγίδες «θανάτου» στήνουν τα σύγχρονα υποβρύχια του ΠΝ – Ευθεία απειλή από σύμβουλο του Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Έχουμε αναπτύξει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν κάθε χώρα της ΕΕ» (video)

Έτοιμα είναι υποβρύχια του ΠΝ να απαντήσουν στην τουρκική προκλητικότητα, καθώς τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο ανατολικό Αιγαίο περιμένοντας… τους Τούρκους.
Είναι σαφές, πως το ΠΝ προετοιμάζεται και ταυτόχρονα θέλει να δείξει στην απέναντι πλευρά ποιος ήταν είναι και θα είναι το »αφεντικό» στο Αιγαίο.

Έκτακτο: Νέα "βόλτα" τούρκικης πυραυλάκατου στα Ίμια! Tι συμβαίνει; [pics]


Συνεχίζεται η επικοινωνιακή "επίθεση" της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, αναφορικά με τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά η εφημερίδα "Μιλλιέτ" αναφέρει σε δημοσίευμα της νέα πρόκληση με πυραυλάκατο, που -όπως ισχυρίζεται- πραγματοποιήθηκε χθες στα Ίμια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τουρκική πυραυλάκατος “Kılıç”, πέρασε χθες το μεσημέρι στις

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ