}

05 Φεβρουαρίου, 2017

ΑΝΩ ΤΩΝ ...2.000.000 ΕΥΡΩ, ΘΑ "ΣΚΑΣΕΙ" ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!! ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ!

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α! 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ..."ΜΑΤΖΑΡΕ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ;;;;;;;;

(ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!) 

Με δεδομένο πώς η Ε.Ε. εδώ και αρκετό διάστημα, έχει σταματήσει τις χορηγίες για το θέμα της μετανάστευσης στο Ελληνικό
κράτος και δίνει όποια κονδύλια προς διαχείριση σε εγκεκριμένες ΜΚΟ, από το Υπουργείο Μετανάστευσης (ζήτημα πώς και με ποιά κριτήρια πιστοποιούνται), μπορεί κάποιος από τα αναγραφόμενα Υπουργεία, να μας αναφέρει την ποσόστωση που αφιερώνει το προϋπολογισμένο κονδύλι του ΓΕΣ για το θέμα; 
Διότι τα 2.000.000 ευρώ περίπου μόνο για την συγκεκριμένη πράξη (καθώς υπάρχουν και πολλά ακόμα) αν αποδίδονται κατά 100% από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και άλλων που αναφέρονται στην πράξη, προκαλούν απορίες και συνάμα πολύ αρνητικά συναισθήματα, όσον αφορά το ποιός τελικά πληρώνει το όλο ζήτημα. 
Θυμίζω εδώ πώς οι προϋπολογισμοί για κάθε δημόσια υπηρεσία και ότι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, είναι λεφτά Ελλήνων φορολογουμένων που τα δίνουν για να έχει ικανή στρατιωτική άμυνα και ικανότητα η χώρα και οχι να παρέχουμε "ξενοδοχειακές υπηρεσίες" σε κάθε κατατρεγμένο και αδικημένο σε αυτή την Γή.

Αλέξανδρος Νίκλαν Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας


geopolitics.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ