}

22 Ιανουαρίου, 2016

Θεατρική παράσταση: Μεταρρυθμίσεις και χρέος…

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 


Δεν μπορεί, πρέπει θεωρούν τον Ελληνικό λαό όχι απλά ανόητο, όχι ηλίθιο, όχι μωρό, αλλά κουτορνίθι και ίσως ακόμη και πιο κάτω από αυτό! Και πιθανά έχουν δίκαιο!!! Αφού ένας ολόκληρος λαός κάθεται και ανέχεται αυτά που του σερβίρουν οι πάντες, από τους Έλληνες πολιτικούς, τους ολιγάρχες με τα ΜΜΕ τους μέχρι και τους ξένους πολιτικούς και αξιωματούχους καλά να πάθουμε!!!

Η ρωσική Αεροπορία "εξαέρωσε" τους ισλαμιστές στην Darayya - Ξεκίνησε η εκστρατεία των συνόρων από τον Συριακό Στρατό

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ - ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: "Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

O συριακός Στρατός ακολουθώντας πιστά τον ρωσικό σχεδιασμό δεν επιχειρεί ακόμα διείσδυση στην επαρχία Ιντλίμπ, και προχωρεί στην κατάληψη της συνοριογραμμής με την Τουρκία για να αποκόψει τους Τουρκμένους ισλαμιστές της Λαττάκειας και της Ιντλίμπ από τους τουρκικούς ανεφοδιασμούς ειδικά μετά την πρόσφατη ενίσχυση σε άντρες και πολεμοφόδια των ισλαμιστών του Χαλεπίου από τα τουρκικά σύνορα.

Πρέπει να τελειώνει το παραμύθι και η μεγάλη απάτη της λεγόμενης Αριστεράς στην Ελλάδα

Τα όσα «αποκάλυψε» ο γραμματέας της Νεολαίας για την οικογένειά του και τους αριστερούς αγώνες που τώρα δικαιώθηκαν με τους διορισμούς είναι η μία πλευρά. Η άλλη είναι οι πραγματικές αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το πώς η Αριστερά κυβερνά, τον τρόπο που είχε σχεδιάσει να οδηγήσει το τιμόνι της πατρίδας.

Η ντροπή της Ευρώπης

Αποτέλεσμα εικόνας για σόιμπλε γκολουμ
Φαίνεται ότι ο αδίστακτος Σόιμπλε έχει αποφασίσει να ξυπνήσει στη μνήμη κάθε Ελληνα και κάθε Ευρωπαίου πολίτη τα αντι-γερμανικά συναισθήματα. Είναι λες και έχει βγει από κάποιο εφιαλτικό χρονοντούλαπο της Ιστορίας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, με την αλαζονεία και την εμπάθεια που τον διακατέχουν απέναντι στους λαούς που έχουν πει «όχι» στο... Δ' Ράιχ!

Kίνηση ματ της Ρωσίας: Δημιουργεί νέα βάση με S-400 Triumf στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και προσφέρει ασπίδα στους Κούρδους (χάρτες)

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΙΣΛΙ
του Βασίλη Καπούλα
Κίνηση ματ που ακυρώνει την τουρκική εισβολή στην Συρία έκανε η Ρωσία αφού με εντολή του Β.Πούτιν τεχνικοί από την 154η Σμηναρχία κατασκευών δημιουργούν νέα βάση στην πόλη Καμισλί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας η οποία θα προστατεύεται από αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και νέα ραντάρ "κλειδώνοντας" την Ν. Τουρκία και υποκλέπτοντας όλες τις τουρκικές και νατοϊκές επικοινωνίες.
Έντρομο το σύνολο του τουρκικού τύπου αναφέρει την νέα ρωσική κίνηση ενώ σχεδόν όλοι οι τούρκοι υπουργοί προέβησαν σε δηλώσεις.

Ρωσικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν : "O τουρκικός Στρατός εισέβαλε στην Συρία και βομβαρδίζει" (vid)

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΖΕΡΑΜΠΛΟΥΣ Η ΑΓΚΥΡΑ -ΣΠΕΥΔΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

του Βασίλη Καπούλα

Ο τουρκικός Στρατός εισέβαλε στην Συρία στην Jarablus και κινείται δυτικά με την πρόφαση της απελευθέρωσης της πόλης από τους ισλαμιστές του ISIS αλλά πραγματικός στόχος είναι η κατοχή εδάφους που θα χρησιμοποιηθεί ως "ζώνη ασφαλείας" μεταδίδουν ρωσικά και κουρδικά ΜΜΕ επιβεβαιώντας αυτό που σας είχε μεταδώσει πρώτο το pronews.gr.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ