}

09 Αυγούστου, 2015

Έπειτα από 41 χρόνια, η αλήθεια έρχεται στο φως...!!!!! Υπόθεση Noratlas: Μια ιστορία ηρωισμού, ντροπής και αναλγησίας

Υπόθεση Noratlas: Μια ιστορία ηρωισμού, ντροπής και αναλγησίας

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!

Tι πραγματικά συνέβη τη νύχτα της 21ης Ιουλίου 1974 - Η προδοσία των ηρώων καταδρομέων και αεροπόρων - Η αναλγησία των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου.

Χρειάστηκαν 41 χρόνια για να σκαφτεί η ιστορία και να αποκαλυφθούν οι πτυχές της ήττας του 1974 στην Κύπρο. Το θαμμένο κουφάρι του αεροσκάφους Noratlas, σύντομα θα μας φέρει απέναντι από τον καθρέφτη, χωρίς να έχουμε δικαιολογίες για την απίστευτη αναλγησία που επεδείχθη απέναντι στα κορμιά των καταδρομέων και των αεροπόρων που σκεπάστηκαν με χώμα, όπως σκεπάστηκαν και οι ευθύνες για τον θάνατό τους.

Τσίπρας & ΗΠΑ: Το γεωπολιτικό μας υπερόπλο στραμμένο προς την Ελλάδα

Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον [Ξεχώρισε από παλιά το Ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό (δεξιώτερον) και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα]

Οικογενειοκρατίας το (αριστερό) ανάγνωσμα!

Φυσικά και δεν υιοθετούμε τίποτα απο αυτά που γράφονται για τις παρέες του Γιάννη «ας αφήσει τις βλακείες με την ανορθογραφία» Βαρουφάκη πριν γίνει υπουργός Οικονομικών. Εχουμε,οπως γνωρίζετε, άποψη ότι τα συγκροτήματα Τύπου μόνο ιδιοτέλεια έχουν στις επιθέσεις τους σε κυβερνητικά και φιλικά προς την κυβέρνηση μέλη.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο «ξέπλυμα» η Γερμανία!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαύρου χρήματος η ΓερμανίαΠάνω από 50 δισ. ευρώ το χρόνο τοποθετούν οι «καλοί πελάτες» σε τράπεζες του Βερολίνου – Έτσι εξηγούνται οι εμμονές του Σόιμπλε για υψηλούς φορολογικούς συντελεστές στην Ελλάδα – Όλο το βρώμικο παιχνίδι.

Η Τουρκία επιστρέφει στις ιδρυτικές της αρχές

" Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία, ούτε ασφάλεια"                                        Benjamin Franklin

Η ανθρωπότητα διανύει ιστορικές στιγμές. Ζούμε εκ νέου έναν «Πόλεμο Μοιρασιάς».
Η Μέση Ανατολή κλονίζεται ξανά. Η «τάξη» που επιβλήθηκε στη δεκαετία του '20 μέσω της Κοινωνίας των Εθνών τινάζεται στον αέρα. Ο κοινωνικός ιστός των κοινωνιών αυτών διαλύεται γεγονός που αποδεικνύεται με την εμφάνιση και την δράση του ισλαμικού κράτος. Δεν υπάρχει πλέον το κυρίαρχο Ιρακινό κράτος και η Συρία που γνωρίζαμε έως σήμερα.


Σαν σήμερα: Μάχη των Θερμοπυλών: Οι 300 που έσωσαν το δυτικό πολιτισμό - Ντοκιμαντέρ

"Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ" - "Ω ξενε, ανήγγειλε στους Λακεδαιμόνιους, ότι βρισκόμαστε θαμμένοι εδώ, πιστοί στους νόμους τους"

ImageΣαν σήμερα ξεκίνησε η πιο ηρωϊκή και η πιο διάσημη μάχη σ΄ όλο το κόσμο. Η μάχη των Θερμοπυλών με τους ηρωϊκούς  300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα.

Οι "χαμαιλέοντες" των Ενόπλων Δυνάμεων επιβιώνουν και με "πρώτη φορά Αριστερά"!


Image

“Το μήνυμα που στέλνουμε προς τα μεσαία και κατώτερα στελέχη των ΕΔ είναι ένα: “να γίνεται χαμαιλέοντες”! Μόνο έτσι έχετε ελπίδα να φθάσετε ψηλά στην ιεραρχία. Αυτή είναι η πιο άσχημη επίπτωση όσων συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στις ΕΔ”. 

Η άποψη ανήκει σε Επίτιμο Αρχηγό, με τον οποίο σχολιάζαμε όσα συμβαίνουν στις ΕΔ το τελευταίο διάστημα. Οι στρατιωτικοί “χαμαιλέοντες” βέβαια δεν προέκυψαν τώρα. Απλά σήμερα με κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά” λαμβάνουν “πιστοποιητικό νομιμότητας” και θεριεύουν.

Γιατί καθυστερούν οι κρίσεις Αρχηγών και ποιος μπορεί να "κερδίσει" από την αναποφασιστικότητα Καμμένου;


Image

Οι κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων δεν μπορούν να αποφευχθούν, αφού ο Α/ΓΕΕΘΑ   αναλαμβάνει νέο “πόστο” ως πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ,τον Νοέμβριο. Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του πλανήτη η διαδοχή του θα είχε ήδη δρομολογηθεί ομαλά, για να έχει και ο όποιος διάδοχός του χρόνο να “πατήσει στα πόδια του” και να αναλάβει καθήκοντα με τρόπο ουσιαστικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η λογική λοιπόν λέει ότι θα έπρεπε τις επόμενες ημέρες να ανκοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την διαδοχή Κωσταράκου . Εδώ αρχίζουν τα παράδοξα.

«Χάλκινη» η εθνική πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν.

«Χάλκινη» η εθνική πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν
Την τρίτη θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο στο Καζάν και φυσικά το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Εθνική Ελλάδος.
Η Εθνική μας ήρθε ισόπαλη 7-7 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με την Ιταλί,α αλλά τελικά επικράτησε με 11-9 στα πέναλτι και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Με την νίκη της αυτή, ταυτόχρονα κέρδισε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ