}

09 Σεπτεμβρίου, 2015

Μετά τις εκλογές τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Τρόποι πληρωμής - Εκπτώσεις

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όλο το παρασκήνιο του “πάρε δώσε” των κομμάτων με στρατιωτικούς!!

Όλο το παρασκήνιο του “πάρε δώσε” των κομμάτων με στρατιωτικούς!!Με την πιο ισχνή εκπροσώπηση στη Βουλή θα βρεθούν, όπως όλα δείχνουν, οι στρατιωτικοί. Τα κόμματα και ειδικά αυτά που θα διεκδικήσουν την πρωτιά δείχνουν να αδιαφορούν για την τοποθέτηση ηχηρών ονομάτων στρατιωτικών σε εκλόγιμες θέσεις.

Δεν τολμούν να μαζέψουν τους νεκρούς τούρκους στρατιώτες (video)

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας γίνεται καθημερινά ολοένα και χειρότερη για την κυβέρνηση και την μορφή της Τουρκίας. Οι περιοχές των Κούρδων αντιστέκονται σθεναρά και έχουν δημιουργήσει πανικό τόσο στην Αστυνομία όσο και στην τουρκική Στρατοχωροφυλακή. 

Αλφαβητάριο, "Τα καλά παιδιά"

Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης 

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία. Έτσι αυτήν τη βδομάδα αρχίζει το σχολείο για τους μαθητές και την άλλη εβδομάδα δίνουν εξετάσεις οι πολίτες. Βέβαια οι πολίτες είναι σε μία διαρκή διαδικασία εξετάσεων πέντε χρόνια τώρα. Άλλωστε στη χώρα μας πιο συχνά δίνουν εξετάσεις οι πολίτες, παρά οι μαθητές.

Η ελληνική αεροπορική βιομηχανία εφαλτήριο για αερομεταφορές και τουρισμό

Η ελληνική αεροπορική βιομηχανία εφαλτήριο για αερομεταφορές και τουρισμό

Καταλύτη για την επιτυχία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και εχέγγυα δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη των κρατών χαρακτήρισε το αεροπλάνο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο χαιρετισμό του σε συνέδριο για τη σημασία της Αεροπορίας και των αερομεταφορών για τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία.

ΟΓΑ: Πότε θα δοθεί η 3 δόση για το επίδομα τέκνων

ΟΓΑ: Πότε θα δοθεί η 3 δόση για το επίδομα τέκνων

ΟΓΑ: Εως 20 Οκτωβρίου τα οικογενειακά επιδόματα

Τα οικογενειακά επιδόματα για το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2015 θα δοθούν στους δικαιούχους εως τις 20 Οκτωβρίου. Προυπόθεση η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και η υποβολή του Α21 Επίσης αναμένεται να καταστεί δυνατή η διόρθωση του λάθους που πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ που είτε υπάχθηκαν σε κατώτερη κατηγορία, είτε ακόμα χειρότερα, έχασαν την εν λόγω παροχή.

Μέρκελ: Ελλάδα και Ιταλία δεν μπορούν να σηκώσουν μόνες τους το βάρος του προσφυγικού

To σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για υποχρεωτική κατανομή των προσφύγων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρέτισε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, διευκρίνισε ωστόσο ότι αποτελεί «μόνο ένα πρώτο σημαντικό βήμα» και τόνισε ότι το «Δουβλίνο» δεν λειτουργεί πια κι ότι Ελλάδα και Ιταλία δεν μπορούν να σηκώσουν μόνες τους το βάρος του προσφυγικού.

ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΩ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΛΙΒΑΝΟΥ (VID)

Μόσχα προς Σόφια μετά το βουλγαρικό "Νιέτ" στα ρωσικά αεροσκάφη: "Θα τα ξαναπούμε..."


Μια υπόμνηση από την Μόσχα προς την Σόφια από αυτές που, χωρίς να λένε πολλά, εν τούτοις είναι αρκούντως καταδεικτικές του τι έρχεται, ακολούθησε την απόφαση της Βουλγαρίας να μην επιτρέψει την πτήση επάνω από το βουλγαρικό FIR ρωσικών αεροσκαφών που θα μετέφεραν "ανθρωπιστική" όπως η Μόσχα την χαρακτηρίζει, βοήθεια στην Ρωσία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ