}

04 Ιουνίου, 2016

Η συν-ευθύνη των Γερμανών στις γενοκτονίες από τους Τούρκους

Το μαχαίρι το κρατούσε μεν τουρκικό χέρι, η έμπνευση όμως ήταν γερμανική, προς το συμφέρον και των δύο λαών, γερμανικού και τουρκικού .
Με άγνωστο το κίνητρο της ενέργειας, το γερμανικό Κοινοβούλιο υπερψήφισε τη πρόταση αναγνώρισης της Αρμενικής Γενοκτονίας υπό των Τούρκων, ενώ αναμένεται η απάντηση του Ερντογάν, πλην της τυπικής ανάκλησης του Τούρκου πρεσβευτή από το Βερολίνο.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Απτόητο το ΓΕΣ συνεχίζει την παράνομη προκήρυξη -και κατ’ επέκταση εκχώρηση ευαίσθητων- θέσεων σε διεθνείς οργανισμούς σε αξιωματικούς που είναι άγνωστο αν μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις των θέσεων αυτών που αναλαμβάνουν αδιαφορώντας για την εθνική ζημιά, εκτελώντας προφανώς άνωθεν καμμένες εντολές.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΤΥΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟΤΩΝ ΛΟΚ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Παντελώς απούσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ την περασμένη Κυριακή στο ετήσιο Μνημόσυνο στο Καβούρι Βουλιαγμένης των ηρώων Καταδρομέων του Ελληνικού Στρατού, των θρυλικών ΛΟΚ, που έπεσαν κατά δεκάδες στον ανθό της νιότης τους στα βουνά του Γράμμου Βιτσίου το 1946-49 και στις επιχειρήσεις στην μαρτυρική Κύπρο το 1974. 

Και στον Παράδεισο θα είναι ο καλύτερος - "Boxing is a lot of white men watching two black men beat each other up." (Βίντεο με την μάχη του αιώνα με τον Τζο Φρέηζερ)

Δεν έχω λόγο να σκοτώσω κανένα μέσα στο ρινγκ, εκτός αν το αξίζει. Ain’t no reason for me to kill nobody in the ring, unless they deserve it.

Είμαι ο καλύτερος. I am the greatest.
Οι πρωταθλητές δε φτιάχνονται στα γυμναστήρια, φτιάχνονται με ό,τι έχουν μέσα τους: μια επιθυμία, ένα όνειρο, ένα όραμα. Champions aren’t made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them: A desire, a dream, a vision.
  • Πυγμαχία είναι πολλοί λευκοί που παρακολουθούν δύο μαύρους να χτυπιούνται.
    • Boxing is a lot of white men watching two black men beat each other up.

Κλίμα ανωμαλίας από τους τουρκοπράκτορες στην Θράκη

Τι να έχουν άραγε τα βαλιτσάκια που κουβαλάει ο ψευτομουφτής βγαίνοντας από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής;

Προκαλούν και πιέζουν οι τουρκόφρονες για κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης
Παράνομη οργάνωση τουρκοφρόνων προαναγγέλλει διαδηλώσεις διεκδίκησης της τουρκικής ταυτότητας!
Πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον στυγνό εκβιασμό – απειλή να καταργήσει την συνθήκη της Λωζάνης η Ελλάδα;

Πολύ σκληροί για να μην μπουν στη Βουλή - «Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε σαν τραίνο πάνω στις ιδεολογικές μας ράγες»

Στο Ξενοδοχείο Electra Palace στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος «Νέα Δεξιά»
Σε αυτήν ο Πρόεδρος του κόμματος κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά από μια εισαγωγή στην οποία ανέλυσε τους λόγους για την ίδρυση της «Νέας Δεξιάς» και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να φτιάξει μια «Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά» έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα αλλά και τα βιογραφικά των 17 ατόμων που μαζί με τον ίδιο αποτελούν το πρώτο ανακοινωμένο όργανο του κόμματος.

Αιδώς για την κυβέρνηση των αρνητών Νίκου Φίλη και Σίας Αναγνωστοπούλου

Η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων  από τη Γερμανία και η Ελλάδα
 Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας αναγνώρισε με συντριπτική πλειοψηφία τη γενοκτονία των Αρμενίων και των χριστιανικών λαών της Ανατολής, τη δεύτερη δεκαετία του 20ού αιώνα.
Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή της Γερμανίας είναι ισοδύναμη με την αναγνώριση της γενοκτονίας των Εβραίων, που είναι γνωστή ως Ολοκαύτωμα, αφού η Γερμανία ήταν αυτή που έπαιξε τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου στην εφαρμογή του σχεδίου γενοκτονίας την πρώτη περίοδο, από το 1914 ως το 1918, από τους συμμάχους της στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο Νεοτούρκους, οι οποίοι και «εμπνεύστηκαν» το σχέδιο στα συνέδριά τους από το 1908 ως το 1911.

♛GAME OF THRONES♛ GREEK CRISIS EDITION♛ WALK OF SHAME



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Η «εκκρεμότητα» μιας Γενοκτονίας


Οι Αρμένιοι είναι λαός αξιοθαύμαστος. Ο αρμενικός πολιτισμός είναι σημαντικός και η Ιστορία αυτού του λαού αξιοσημείωτη. Οι σφαγές, τα μαρτύρια και η Γενοκτονία που διέπραξαν σε βάρος τους οι Τούρκοι δεν φάνηκαν αρκετά για να σβηστούν οι Αρμένιοι από τον χάρτη των ζώντων εθνών. Κάθε άλλο!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ