}

14 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι «κάθετες εφορμήσεις» του Σινούκ απέτρεψαν τα χειρότερα στη Θάσο!


Για μια ακόμη φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν το παρόν στην Μεγάλη φωτιά της νήσου Θάσου… Στο νησί επιχειρούν 7 Πυροσβεστικά Ελικόπτερα και ένα Μεταγωγικό Ελικόπτερο παντός καιρού, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι τα θρυλικά και πάντα ετοιμοπόλεμα Σινούκ!

Ελικόπτερα και βόλτες υπουργών! - Λεφτά υπάρχουν! - Για πόσο θα συνεχιστεί η εξόντωση της Αεροπορίας Στρατού;


Του Λάμπρου Τζούμη*, Υποστρατήγου ε.α


Παρακολουθώ με έκπληξη το τελευταίο διάστημα την ευκολία που κυβερνητικοί αξιωματούχοι χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα της Αεροπορίας Στρατού (δηλ. τα ελικόπτερα).

ΝΑΤΟ: Επιστολή βόμβα Τούρκου πιλότου μαχητικών – «Δεν έχουμε δημοκρατία»


ΝΑΤΟ: Επιστολή βόμβα Τούρκου πιλότου μαχητικών - "Δεν έχουμε δημοκρατία"

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Γροθιά στο στομάχι της Τουρκίας αποτελεί η αποχαιρετιστήρια επιστολή Τούρκου αξιωματικού που κυκλοφόρησε σήμερα στο ΝΑΤΟ και καταγγέλλει τη χώρα του για έλλειψη δημοκρατίας.

Απασφάλισε η Συρία: Καταιγισμός αντιαεροπορικών πυρών εναντίον ισραηλινών μαχητικών – Δείτε βίντεο


EKTAKTO:  Απασφάλισε η Συρία: Καταιγισμός αντιαεροπορικών πυρών εναντίον ισραηλινών μαχητικών – Δείτε βίντεο
Του Βασίλη Καπούλα
Καταιγισμός αντιαεροπορικών πυρών εναντίον ισραηλινών μαχητικών αυτή τη στιγμή σε Quneitra, Golan και δυτική Daraa. Ισραηλινά μαχητικά  προσπαθούν να πάρουν εκδίκηση για την σημερινή κατάρριψη και πλήττουν στόχους του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ  στην τοποθεσία Ayn al-Berj.

Κήρυξε πόλεμο ο Σόρος στην Ελλάδα: Κατευθυνόμενο μπαράζ δημοσιευμάτων του ξένου τύπου κάνουν λόγο για «άθλιες συνθήκες» των προσφύγων στην Ελλάδα - Τι μας ετοιμάζει;

Κήρυξε πόλεμο ο Σόρος στην Ελλάδα: Κατευθυνόμενο μπαράζ δημοσιευμάτων του ξένου τύπου κάνουν λόγο για «άθλιες συνθήκες» των προσφύγων στην Ελλάδα- Τι μας ετοιμάζει;
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα «κατευθυνόμενο» όπως φαίνεται μπαράζ ξένων δημοσιευμάτων μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων για τις «άσχημες συνθήκες» που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Αυτό γίνεται κατά κόρον σχεδόν καθημερινά  στον διεθνή τύπο.
Μόλις προχθές  μάλιστα,  η γνωστή  ΜΚΟ HRW του « φιλάνθρωπου» Τ. Σόρος μας κατηγορούσε υποτίθετε για τις

«Πάγωμα» μισθών και μειώσεις ως 20% για τους υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων



Η μόνη κίνηση που έχει γίνει ως τώρα από το υπουργείο Άμυνας, το οποίο εξακολουθεί να διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις, είναι η επιστολή του Π. Καμμένου προς τον Πρωθυπουργό στην οποία εκφράζει τις αντιρρήσεις του για το θέμα των περικοπών που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια και τα ισοδύναμα της τάξης των 300 εκατομμυρίων που πρέπει να εξοικονομηθούν ετησίως στον τομέα της Άμυνας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ