}

02 Απριλίου, 2015

Γιατί γίνονται οι επιθέσεις στην Τουρκία και ποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα;

Image
Οι διαδοχικές ένοπλες επιθέσεις στην Τουρκία δεν μπορούν παρά να προβληματίζουν το καθεστώς της Άγκυρας. Και όχι μόνο αυτό. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θέλουν την οικονομία της Τουρκίας να εισέρχεται ξανά σε περίοδο κρίσης δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το που πάει η χώρα και κυρίως πως θα αντιδράσει . Το χειρότερο είναι ότι η Τουρκία κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να εμπλέξει την Ελλάδα στο εσωτερικό της πρόβλημα με τον ισχυρισμό ότι οι ένοπλες ομάδες του DHKP-C εκαπιδεύονται στην Ελλάδα. Και δυστυχώς όπως προκύπτει από ανάλυση του Stratfor αυτοί οι ισχυρισμοί υιοθετούνται και από άλλους!

«Κύπρος 1974-2015: Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ,Δημιουργώ»! (video)


ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Οι εν απογνώσει αντιδράσεις των τέως συγκυβερνώντων, του Αντ. Σαμαρά και του Ε. Βενιζέλου, συνεπικουρούμενων από διάφορα γνωστά, αμαρτωλά, εκδοτικά συγκροτήματα, αμέσως με την κατάθεση της πρότασης για την εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τα των μνημονίων από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δείχνει για μια ακόμα φορά το πώς αντιλαμβάνονται και την πολιτική αντιπαράθεση αλλά και την πολιτική συνέπεια.

Ποιος φοβάται την εξεταστική


Αποτέλεσμα εικόνας για βουλή εικόνες

Αντιαισθητικό θέαμα:   Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που είχε εξαγγείλει «μία και μόνη εξεταστική για το Μνημόνιο», δίνουν επικοινωνιακές μάχες εναντίον της διεξαγωγής της έρευνας!

Οι ίδιοι μπορεί να μην έχουν περί πολλού τον εαυτό τους, την αξία των λόγων τους, την εκτίμηση στο κόμμα τους, τα πατριωτικά αισθήματα (που δεν έχουν) και την ταύτιση με τα λαϊκά προβλήματα, που ποτέ δεν κατάλαβαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να βαδίζει με τα δικά τους κριτήρια.

24 παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών μέσα σε ένα 24ωρο



Παραβάσεις του FIR και του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν χθες τουρκικά αεροσκάφη σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Συγκεκριμένα, οκτώ συνολικά αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων οπλισμένα, προχώρησαν σε τρεις παραβάσεις και σε 24 παραβιάσεις. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - Τι κρύβει η αμφισβήτηση των 16 ελληνικών νησιών από την Τουρκία και η αυξημένη προκλητικότητα στο Αιγαίο;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑ ΕΙΚΟΝΕΣΗ ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, τόσο με τις συνεχείς εμπλοκές μεταξύ των αεροσκαφών της Άγκυρας και των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας που πάνε να τα αναχαιτίσουν, όσο και με τις υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, συνοδεύει την έγερση θέματος αμφισβήτησης των 16 νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο προκαλώντας ανησυχία στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ