}

24 Δεκεμβρίου, 2014

Financial Times: Είναι απίθανη η εκλογή Προέδρου, βλέπουμε εκλογές και ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ‚ Η έγκυρη εφημερίδα αναλύοντας την πολιτική κατάσταση, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λύση στο αδιέξοδο που οδηγεί στις κάλπες τον Φεβρουάριο

Financial Times
Δεν υπάρχει άλλο σενάριο, πέραν των πρόωρων εκλογών και την αναρρίχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ξεκαθαρίζουν οι Financial Times, σε άρθρο που δημοσιεύουν σήμερα, αναλύοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Οι Financial Times εκτιμούν παράλληλα ότι η ευάλωτη ανάκαμψη της Ελλάδας κινδυνεύει αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρουστεί με την τρόικα.

Νέα βόμβα από Βρούτση! Θα παρακρατούνται οφειλές έως 20.000 ευρώ από τις μελλοντικές συντάξεις ‚ Άναψε φωτιά η εγκύκλιος που έστειλε στο ΙΚΑ ο υπουργός Εργασίας, με την οποία θέτει σε εφαρμογή απόφαση για παρακράτηση των οφειλομένων


συνταξεισ
Με εγκύκλιο που έχει σταλεί από τις 16 Δεκεμβρίου 2014, το ΙΚΑ θέτει σε εφαρμογή απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση με θέμα «Διαδικασία εσωτερικής κατανομής και καταβολής των παρακρατούμενων από τη σύνταξη του οφειλέτη συνταξιούχου ποσών μεταξύ των ασφαλιστικών φορέων που συμμετέχουν στη διαδικασία της συνταξιοδότησης με της διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης ».
Με άλλα λόγια , η σύνταξη ενός ασφαλισμένου θα καταβάλλεται, αν το οφειλόμενο ποσό προσαυξημένο (προς το ασφαλιστικό ταμείο) με τα πρόσθετα τέλη και τις λοιπές επιβαρύνσεις δεν είναι μεγαλύτερο των τριάντα μηνιαίων συντάξεων κατωτάτων ορίων λόγω γήρατος, με ανώτατο όριο το ποσό των 15.000 ευρώ (προς το ΙΚΑ) ή 20.000 ευρώ (προς τον ΟΑΕΕ).

Συνελήφθη ο κουνιάδος του Βενιζέλου, Β. Μπακατσέλος, Πρόεδρος της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”

Όλες οι λεπτομέρειες της μήνυσης που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι εναντίον του, με συνέπεια να κρατείται σε αστυνομικό τμήμαbeni bakatselos


Συνελήφθη πριν από λίγο ο Βασίλης Μπακατσέλος, γιος του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» Αλέξανδρου Μπακατσέλου και κουνιάδος του Ευ. Βενιζέλος και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, κατόπιν μήνυσης των εργαζομένων για τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων. Ο Βασίλης Μπακατσέλος ανέλαβε τη θέση του προέδρου της εταιρίας Εκδοτική Β. Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΕΚΑΝΙΚΙ” ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!! ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ…ΕΙΡΩΝEΙΕΣ!! ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ “ΑΠΟΣΤΑΤΗ” ΤΖΕΦΡΥ: “ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ”!!


papandreou-benizelos


Υπό διάλυση και το άλλο “δεκανίκι” η ΔΗΜΑΡ που γίνεται…ΡΗΜΑΔ’!!
Η τρίτη και κρισιμότερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου δεν θα κρίνει μόνο το εάν η χώρα θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, αλλά θα κρίνει και τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φαίνεται πως είναι πανέτοιμος για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ