}

22 Απριλίου, 2016

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ταραχή προκάλεσε δήλωση της Ελληνίδας δασκάλας που υπηρετεί σε μειονοτικό σχολείο

daphne
Ταραχή προκάλεσε μια δήλωση που έκανε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια Ελληνίδα δασκάλα που υπηρετεί  στο τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου-Ξάνθης.
Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στον μειονοτικό τύπο, δασκάλα ονόματι Daphne Stav έκανε δήλωση στο FB που στοχοποιούσε την Τουρκία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Εχίνου και κινητοποίησε τον Σύλλογο Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.

ΧΤΥΠΑΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Οι Τούρκοι κάνουν πρόβα απόβασης σε ελληνικά νησιά και προκαλούν ξανά στις Οινούσσες (φωτό-ηχητικό)



Εξαιρετικά ανησυχητικές είναι οι κινήσεις των Τούρκων που δείχνουν να κάνουν “πρόβα” κατάληψης ελληνικών νησιών, ενώ την ίδια στιγμή εντείνουν την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων επικεντρώνοντας στην περιοχή των Οινουσσών. Από ελληνικής πλευράς υπάρχει προβληματισμός και μετά... σιγή ασυρμάτου. Μέχρι και οι Σκοπιανοί με τα σαπάκια άρχισαν να μας παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο.

Από αύριο συντάξεις, δώρα, επιδόματα

Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι, άνεργοι και οικογενειάρχες! Το μισό βοήθημα θα πάρουν οι 700.000 δικαιούχοι του ΟΓΑ
Δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας σε εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, συντάξεις μηνός Μαΐου και οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ πρόκειται να καταβληθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Ειδικά για τα οικογενειακά επιδόματα (Ενιαίο

Σε πανικό ο Ερντογάν: Οι ΗΠΑ φτιάχνουν βάση στην Κόμπανι για τους Κούρδους


Σε πανικό ο Ερντογάν: Οι ΗΠΑ φτιάχνουν βάση στην Κόμπανι για τους ΚούρδουςΜια άκρως σημαντική πληροφορία μεταφέρει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, δημοσιογραφικό όργανο του Ερντογάν, η οποία αν επαληθευτεί βάζει βόμβα στα τουρκικά σχέδια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Αμερικανοί αγοράζουν εκατοντάδες εκτάρια γης στο συριακό έδαφος, στην περιοχή της Κομπάνι, στα σύνορα με την Τουρκία, με σκοπό τη δημιουργία εκεί στρατιωτικής βάσης και αεροδρομίου.

Ημέρα της Γης: Σήμερα γιορτάζει ο πλανήτης μας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ημέρα της Γης: Σήμερα γιορτάζει ο πλανήτης μας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είναι μια επέτειος ηλικίας 46 ετών, καθώς η πρώτη που γιορτάστηκε ήταν στις 22 Απριλίου του 1970, στις ΗΠΑ, όπου και γεννήθηκε η ιδέα για μια ετήσια, μαζική κινητοποίηση, αποκλειστικά με οικολογικά αιτήματα.
Κάθε χρόνο αυτή η τόσο σημαντική ημέρα γιορτάζεται στις 22 Απριλίου με σκοπό την κινητοποίηση των πολιτών, των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων, για ένα καθαρό και υγιή πλανήτη.

ΟΛΟΙ ΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΠΕΡΝΑΝΕ - Eναέριος χώρος «σουρωτήρι»: Πάνω από ελληνικό έδαφος σκοπιανά ελικόπτερα!



 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δύο ελικόπτερα των Σκοπίων Mil-Mi 8, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν δύο υπερπτήσεις στην περιοχή των Ευζώνων.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ