}

27 Ιανουαρίου, 2017

Αυτή είναι η «σκιώδης κυβέρνηση» που ελέγχει τον πλανήτη (βίντεο)

Οι 13 οικογένειες με την μεγαλύτερη επιρροή αυτή την στιγμή στον πλανήτη. Δείτε το βίντεο...


Είναι η ελίτ που έχει βαλθεί να συνεχίζει το σχέδιό για την παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχο. Οι 13 οικογένειες Illuminati που είναι οι σκιώδεις δυνάμεις πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) μετά από μια αργή ρυθμό ατζέντα της το συνολικό έλεγχο της ανθρωπότητας και των πόρων του πλανήτη μας.Κάπου κοντά στην κορυφή της πυραμίδας, μία εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση γνωστή ως το Συμβούλιο των 13 οικογενειών ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα γεγονότα στον κόσμο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο απαρτίζεται από τις κορυφαίες 13 πιο ισχυρές οικογένειες στον κόσμο.
Κατά τη γνώμη τους, έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για όλους εμάς, επειδή είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων θεών και θεωρούν τους εαυτούς τους βασιλικούς . Αυτές οι οικογένειες είναι:
Rothschild (Bauer or Bower)

Bruce Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)
Προσωπικά, υποψιάζομαι ότι αυτή δεν μπορεί να είναι η πλήρης λίστα και υπάρχουν και άλλες ισχυρές οικογένειες ακόμα άγνωστες σε μας . Οι Rothschild είναι αναμφισβήτητα η πιο ορατά ισχυρή οικογένεια στη Γη και πλούτος της είναι περίπου $ 500 τρισεκατομμύρια Αυτοί ασκούν την εξουσία τους μέσα από τον κόσμο της τραπεζικής αυτοκρατορίας, η οποία είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία τους.
Οι πιο σημαντικοί θεσμοί που εργάζονται σκληρά για να επικρατήσει η NΤΠ και να υποδουλώσει ολοκληρωτικά το είδος μας, είναι:
το City του Λονδίνου (χρηματοδότηση, ελέγχονται από τους Rothschilds) - ΔΕΝ τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (χρηματοδότηση - ιδιωτική τράπεζα, η οποία ανήκει από τους Rothschilds) - δεν αποτελούν μέρος των ΗΠΑ.
Η Πόλη του Βατικανού (κατήχηση, εξαπάτηση και τακτικές εκφοβισμού) - ΔΕΝ μέρος της Ιταλίας
Ουάσιγκτον (στρατιωτικό, τον προγραμματισμό μυαλό, πλύση εγκεφάλου και της μείωσης του πληθυσμού) - δεν αποτελούν μέρος του USA
Όλα τα παραπάνω ιδρύματα λειτουργούν ως μεμονωμένα κράτη, κάτω από τους δικούς τους νόμους, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει δικαστήριο στη Γη που θα μπορούσε ποτέ να ασκήσει δίωξη σε αυτά. Ένα ακόμη εργαλείο μαζικής υποδούλωσης που χρησιμοποιούν εναντίον μας, είναι το λεγόμενο εκπαιδευτικό σύστημα. Τα σχολεία πλέον χρησιμοποιούνται για να μαθαίνουν τα παιδιά να απομνημονεύουν χωρίς σκέψη και να υπακούουν χωρίς αντίρρηση.
Έτσι από τη μία πλευρά, είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη υποδούλωση μας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε καταρρεύσει στο έδαφος η πυραμίδα της εξουσίας τους, με μια ειρηνική επανάσταση του νου, την καρδιάς και των ψυχών μας.


Και το ερώτημα είναι: Είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε το μέλλον και να ξεφύγουμε τον έλεγχο των "ελίτ" σε ένα κόσμο χωρίς χρήματα και τράπεζες, 'η θα αφήσουμε να επικρατήσει η ΝΤΠ;Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης

Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Θα πολεμούσες για την πατρίδα σου; Έρευνα-«καμπανάκι» που προκαλεί προβληματισμό – Μόλις το 54% των Ελλήνων θα έδιναν τη ζωή τους για την Ελλάδα – «Τρελά» ποσοστά για τους «γείτονες»

Mόλις το 54% των Ελλήνων θα πολεμούσε για την πατρίδα μας, όπως αποτυπώνεται σε έρευνα που διενήργησε η Gallup International.
Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ανησυχητική εξέλιξη, καθώς το ποσοστό είναι μικρό, αν αφενός αναλογιστούμε με ποιες χώρες συνορεύουμε και αφετέρου τα ποσοστά των γειτόνων μας είναι πάρα πολύ υψηλά.

Οργή της Άγκυρας με παραβιάσεις και αερομαχία στο Αιγαίο

Μετά το διπλωματικό «πόλεμο» μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, η Άγκυρα σε μια σπασμωδική ενέργεια, έστειλε στο Αιγαίο και μαχητικά της τουρκικής Αεροπορίας περαιτέρω την ελληνική πλευρά.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ