}

28 Αυγούστου, 2015

Από πρωθυπουργός της Αριστεράς ανδρείκελο της απάτης

Tα ά-λογα και τα παράλογα 

Όταν αρχίζουν τα ψέματα και οι παραλογισμοί, η παρακμή έχει πλέον επέλθει και οι συνέπειές της είναι πια θέμα χρόνου να φανούν - βυθίζοντας τα πράγματα στην εντροπία τους, καθότι αυτό είναι η παρακμή...
Εις ό,τι αφορά την Αριστερά, θα είναι άχαρο (για όλους μας) το καθήκον της κριτικής μεταξύ πρώην συντρόφων, πλην όμως αναπόδραστο και αναγκαίο, «φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια».

Σύνορα η απάτη δεν γνωρίζει...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Σήμερα αποκαλύπτουμε την ιστορική φωτογραφία μετά την ιστορική συνάντηση Τσάκαλου-Στουρναριούκατά την οποία οι   δύο ογκόλιθοι της οικονομικής σκέψης συμφώνησαν ότι το χρέος είναι πολύ μεγαλύτερο και πως το κρύβουν για να πιάσουν κορόϊδο τους   κουτόφραγκους και πως η όποια αλλοίωση στοιχείων έγινε προς όφελος της Ελλάδας και ζημιά των συν-''εταίρων'' τοκογλύφων.

Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη στην Τουρκία για πόλεμο με την Ελλάδα: Πρωτοφανείς εκδηλώσεις κατά των "Ελλήνων εχθρών"

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EGEMEN ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Ένα εθνικιστικό παραλήρημα διανθισμένο με επιδείξεις οπλικών συστημάτων που έχουν κατασκευαστεί εγχώρια  προετοιμάζουν οι Τούρκοι για τις 30 Αυγούστου όπου γιορτάζουν τη νίκη κατά του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Γιορτές μίσους ή Εθνικής μνήμης;

Αποτέλεσμα εικόνας για εμφύλιος
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 66 χρόνια από της συντριβής των κομμουνιστοσυμμοριτών (όρος που καθιέρωσε τότε ο ΟΗΕ και καμμία πολιτική σκοπιμότητα μπορεί να τον διαγράψει) στον Γράμμο και στο Βίτσι.

Πάντα υπάρχουν για το Μέγαρο!


Αποτέλεσμα εικόνας για Μέγαρο

Η Ελλάδα είναι ένας αρχαιολογικός θησαυρός με σύνορα, Ενοπλες Δυνάμεις, λαό και (συνήθως) εντελώς ακατάλληλες κυβερνήσεις, που δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν τις τιτάνιες δυνάμεις του ιστορικού έθνους μας.
Αποδείξεις των προαναφερθέντων είναι η πρόσφατη πολιτική και οικονομική Ιστορία του τόπου και η εξοργιστική περιφρόνηση των κρατούντων σε όλα όσα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να βγούμε σύντομα από το τέλμα της πολυεπίπεδης κρίσης που μας ταλαιπωρεί.

Τι ισχύει από σήμερα για τις συντάξεις μετά τις νέες περικοπές

Τι ισχύει πλέον για τις συντάξεις

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο

Ετήσια εξοικονόμηση περίπου 700 εκατομμυρίων  ευρώ θα επιφέρει η αύξηση των εισφορών υγείας των συνταξιούχων η οποία είναι 6% από 4% στις κύριες συντάξεις και 6% από 0% στις επικουρικές συντάξεις.

Μετατάξεις Υπαξιωματικών - Ανθυπασπιστών ΑΣΣΥ και Εθελοντών Μακράς θητείας

Μετατάξεις Υπαξιωματικών - Ανθυπασπιστών ΑΣΣΥ και Εθελοντών Μακράς θητείαςΤην προκήρυξη για τις μετατάξεις Μονίμων Υπαξιωματικών - Ανθυπασπιστών Αποφοίτων ΑΣΣΥ και Εθελοντών Μακράς θητείας, Στρατού Ξηράς εξέδωσε το ΥΠΕΘΑ. Οι επιθυμούντες να υποβάλλουν, μέχρι την 30.9.2015, την αίτηση μετάταξης στη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν, με επισυναπτόμενο το επικυρωμένο πτυχίο και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που τυχόν κατέχουν.

Σύριζα - ΛΑΕ: Ομάδες με κοινούς χορηγούς

Ο λαός έτοιμος να τσιμπήσει σε νέες ελπίδες που "βρωμάνε" περισσότερο από αυτές του Σύριζα 

"Χαράτσι" για οχήματα και σκάφη σε ακινησία



Μια δυσάρεστη «έκπληξη» αναμένεται να αποτελέσει το Περιουσιολόγιο για τους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων και σκαφών αναψυχής που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας και τις άδειες πλόων αντίστοιχα.

Οι τούρκοι ψαράδες αλωνίζουν στα χωρικά μας ύδατα

Η Τουρκία "ροκανίζει" τα ελληνικά χωρικά ύδατα, χωρίς καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση... 
Με τη συνοδεία τουρκικών ακταιωρών τα επαγγελματικά σκάφη των γειτόνων μας ψαρεύουν μαζικά πλέον και σε αποστάσεις μικρότερες ακόμη και των 500 μέτρων από τις ελληνικές ακτές 

Εκλογές εναντίον Δημοκρατίας! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!


Στενοχωριέται κανείς να πρέπει να γράψει αυτά τα πράγματα.
Για κάθε πατριώτη ‘Ελληνα είναι οδυνηρό (και όχι πάντα εντελώς ακίνδυνο) να ανατμήσει την τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε, να βγάζει 

τη μάσκα από τα γεγονότα και τους ανθρώπους, να απομυθοποιεί πολιτικούς και οντότητες που τις πίστεψε ένας ολόκληρος λαός ή και ο ίδιος.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ