}

11 Οκτωβρίου, 2015

Φρικτά βασανιστήρια χριστιανών στα χέρια του «χαλιφάτου»… Συγκλονιστικό κείμενο !

nail-pierced-handΌπου η αμερικανική ηγεσία υποστήριξε ακραίες ισλαμικές ομάδες να ανατρέψουν κοσμικούς δικτάτορες στο όνομα της …


«δημοκρατίας και της ελευθερίας», ο ντόπιος χριστιανικός πληθυσμός υποχρεώθηκε ή να μεταστραφεί στο Ισλάμ ή να πεθάνει.


ΠΗΓΗ: The Gatestone Institute

Και οι πολλοί χριστιανοί επέλεξαν τον θάνατο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα προέρχεται από το Χαλέπι, όπου στις 28 Αυγούστου 12 χριστιανοί αφού βασανίσθηκαν, βιάστηκαν δημόσια, 
ακρωτηριάστηκαν, τελικά αποκεφαλίστηκαν και τα σώματά τους σταυρώθηκαν από τους τζιχαντιστές, διότι δεν εγκατέλειψαν τον Χριστό για τον Μωάμεθ.

Βρετανός ΥΠΑΜ: "Το ΝΑΤΟ να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία - Τα Tornado έχουν άδεια να καταρρίψουν ρωσικά μαχητικά" (φωτο, vid)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

"Τα ρωσικά πολεμικά πλοία που περνούν μέσω των Στενών του Βοσπόρου μας ανησυχούν και αποτελούν υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αναθεωρήσει την συλλογική του ασφάλεια" είπεο Βρετανός Υπουργός Άμυνας αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει τεθεί θέμα από το ΝΑΤΟ να κλείσει τα Στενά η Τουρκία για να εμποδιστεί η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Συρία.

Η Ρωσσία ζητάει εξηγήσεις από την Βρετανία για την απόφαση κατάρριψης των αεροσκαφών της


Αποτέλεσμα εικόνας για τορναδοΗ ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο ζήτησε από το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας να δώσει διευκρινίσεις για την απόφαση που φέρεται να έλαβε η βρετανική ηγεσία να δώσει στους Βρετανούς πιλότους που συμμετέχουν στον διεθνή συνασπισμό που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος να καταρρίπτουν ρωσικά αεροσκάφη.
"Ανησυχούμε από αυτές τις πληροφορίες, δεδομένου ότι επικαλούνται υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Ζητούμε κατεπειγόντως διευκρινίσεις από το Φόρεϊν Όφις" είπε ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντερ Γιακοβένκο.

Ο Ρώσος διπλωμάτης χαρακτήρισε "ακατανόητη" την πιθανότητα μιας σύρραξης μεταξύ των ρωσικών και των βρετανικών αεροσκαφών.

"Είναι πασίγνωστο ότι τα ρωσικά αεροσκάφη δεν εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος αυτής της χώρας", του Ιράκ, εξήγησε.

SKAI

ΓΕΝΙΚΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ;;; ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ''RAF'' ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!


Σύμφωνα με την κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα The Daily Star, η αγγλική πολεμική αεροπορία εξουσιοδοτήθηκε να καταρρίψει τα ρωσικά μαχητικά...
απλά και μόνο αν οι πιλότοι της κρίνουν ότι υπόκεινται σε απειλή!



Τα Tornados της RAF επανδρωμένα και επικίνδυνα : οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Μ Βρετανίας κλιμακώνονται. 


»Τα βρετανικά μαχητικά Tornados της RAF βασιλικής αεροπορίας θα είναι εξοπλισμένα με πυραύλους αέρος αέρος και δέχθηκαν το πράσινο φως για να χτυπήσουν τα αντίπαλα ρωσικά αεροσκάφη.

Για να ανοίξουν τα στόματα…

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 


Είναι γνωστό ότι κάθε ιστορία έχει δύο πλευρές. Και μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει μόνο την μία πλευρά… Και αυτή με τεράστια δυσκολία! Άσε που κάποιοι από εμάς φωνάζουμε για αυτό χρόνια και χρόνια. Ήμασταν νιοι και γεράσαμε… Που αναφερόμαστε; Μα φυσικά στις υποθέσεις διαφθοράς. Στα λαδώματα. Στους πολιτικούς, τους δημοσίους υπαλλήλους που τα παίρνουν… Και βέβαια και στους κακούς επιχειρηματίες… Σε αυτούς που λάδωναν… Αλλά είναι αυτή ολόκληρη η ιστορία ή υπάρχει και η άλλη πλευρά άραγε;

Νυχτιάτικα έφεραν μέτρα-σοκ για ιδιοκτήτες ακινήτων και οφειλέτες της εφορίας

ImageHandlerΣε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα 48 προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου – Στόχος είναι να κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή – Σοκ με τις ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ και τις διατάξεις για όσους εισπράττουν ενοίκια

Μόνιμο capital control για δημοσίους υπαλλήλους & συνταξιούχους: 150 ευρώ την εβομάδα – Τα υπόλοιπα με κάρτα

Μέτρο-σοκ, για δημοσίους υπαλλήλους και  συνταξούχους περιγράφει ρεπορτάζ στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα», σύμφωνα με την οποία, τα capital controls γίνονται μόνιμα για τις δύο παραπάνω κατηγορίες, όπως εμφανίζεται να σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Οι ρωσικές δυνάμεις εντατικοποιούν τις αεροπορικές τους επιθέσεις στη Συρία


Οι αρχές της Ρωσίας δήλωσαν χθες πως εντατικοποίησαν τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, ενώ τοπικοί παρατηρητές ανέφεραν πως αρκετές από τις επιθέσεις έπληξαν περιοχές στη δυτική Συρία, όπου η εξτρεμιστική οργάνωση έχει μικρή παρουσία.
 Νωρίτερα χθες αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ρωσίας συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης για τα «μέτρα που μπορούν να ληφθούν από τη Ρωσία και το διεθνή συνασπισμό (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με στόχο να εγγυηθούν την ασφάλεια των αεροπορικών επιχειρήσεων στη Συρία» όπως διευκρίνισε το Πεντάγωνο. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε από την πλευρά του ότι πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με το Πεντάγωνο με επίκεντρο την ασφάλεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Το ρωσικό ναυτικό "παίζει με τα νεύρα" του ΝΑΤΟ - Εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ από υποβρύχιο και από τη Βόρεια Θάλασσα! [βίντεο]

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: "ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ TOMAHAWK"

Σε μια λιτή ανακοίνωση το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στις 9 Οκτωβρίου ένα ρωσικό υποβρύχιο κλάσης Kilo το "Rostov-on-Don" εκτέλεσε επιτυχημένη βολή του πυραυλικού συστήματος "Caliber" από τη Θάλασσα του Μπάρεντς όπου εκτελεί δοκιμές αποδοχής στον στόλο.
"Ο πύραυλος εκτοιξεύτηκες με το υποβρύχιο σε κατάδυση εναντίον θαλάσσιου στόχου σε πεδίο βολής του Στόλου της Βορείας Θάλασσας στην θαλάσσια περιοχή του Μπάρεντς. Ο στόχος βρίσκονταν σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων και χτυπήθηκε με ακρίβεια" όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου  Vadim Serga.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγκυρα

ΧΟΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ

Το «έγκλημα» να... χορεύουν υπέρ της ειρήνης διέπραταν την ώρα της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας οι νέοι άνδρες και γυναίκες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί στον σταθμό της Αγκυρας 

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγκυρα Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μερικών δευτερολέπτων, λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονταν στο σημείο για να διαδηλώσουν διαμαρτυρόμενοι για τις συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων ανταρτών στα νοτιοανατολικά της χώρας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ : Οι Αιματοβαμένοι Αγωγοί

Dumped-wideΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο πόλεμος στην Συρία όπως και η ανατροπή του Καντάφι στην Λιβύη και γενικότερα το «παραμύθι» της Αραβικής Άνοιξης, έγινε αποκλειστικά για τον έλεγχο από τους Αμερικανούς κατά πρώτο λόγο και στη συνέχεια από τους Ευρωπαίους σύμμαχους τους, των ενεργειακών πόρων και των ενεργειακών αγωγών της ευρύτερης 
περιοχής. Πρώτοι σύμμαχοι τους σε αυτό το έργο ήταν η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και στη συνέχεια η Τουρκία. Μοχλός ανατροπής των καθεστώτων ήταν οι Σουνίτες μουσουλμάνοι και τα εξτρεμιστικά σουνιτικά κινήματα.

Η Τουρκία έχει σοβαρό πρόβλημα και υπεύθυνος είναι ο Ερντογάν


Του Σονέρ Τζαγκαπτάι 

Είμαι συνήθως αισιόδοξος όταν πρόκειται για το μέλλον της Τουρκίας. Για την ακρίβεια, έχω γράψει ολόκληρο βιβλίο για την «Άνοδο της Τουρκίας». Αυτές τις ημέρες όμως, ανησυχώ πολύ.

Η χώρα αντιμετωπίζει έναν τοξικό συνδυασμό πολιτικής πόλωσης, κυβερνητικής αστάθειας, οικονομικής κρίσης και βίαιων απειλών – τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό – που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή.

Βροχή συλλήψεων για τους εξοπλισμούς- Ο Κ.Φραγκος στο Onalert

ImageΟι συλλήψεις και οι προφυλακίσεις επιχειρηματιών από τον χώρο των εξοπλισμών πέφτουν βροχή. Λιακουνάκος και Δαφέρμος ήταν τα δύο τελευταία μεγάλα ονόματα. Τι άλλο να περιμένουμε;

Ποιός προκάλεσε το μακελειό στην Τουρκία; - Ποιοί είχαν το κίνητρο να συνεχιστεί ο πόλεμος των Κούρδων με την Άγκυρα;

ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ" ΣΥΘΕΜΕΛΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου


Mετά το μακελειό που έγινε
σήμερα το πρωί στην Άγκυρα και έχει στοιχίσει μέχρι αυτή τη στιγμή την ζωή σε 86 ανθρώπους όλοι αναρωτιούνται ποιος το προκάλεσε και κρύβεται πίσω από αυτό.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ