}

11 Οκτωβρίου, 2015

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγκυρα

ΧΟΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ

Το «έγκλημα» να... χορεύουν υπέρ της ειρήνης διέπραταν την ώρα της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας οι νέοι άνδρες και γυναίκες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί στον σταθμό της Αγκυρας 

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγκυρα Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μερικών δευτερολέπτων, λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονταν στο σημείο για να διαδηλώσουν διαμαρτυρόμενοι για τις συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων ανταρτών στα νοτιοανατολικά της χώρας.

«Άκουσα πρώτα μια μεγάλη έκρηξη και προσπάθησα να καλυφθώ καθώς έσπασαν τα τζάμια στα παράθυρα. Αμέσως μετά ακολούθησε και δεύτερη έκρηξη» είπε ο 37χρονος Σερντάρ, πωλητής εφημερίδων, που εκείνη την ώρα εργαζόταν στον σταθμό. «Ακούστηκαν κραυγές και κλάματα και έμεινα για λίγο κρυμμένος κάτω από τις εφημερίδες. Μύριζε καμμένη σάρκα», περιέγραψε.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk διακρίνονται νεαροί άνδρες και γυναίκες που κρατιούνται από τα χέρια και χορεύουν μέχρι που πίσω τους, στο σημείο όπου είναι συγκεντρωμένοι άνθρωποι που κρατούν σημαίες του HDP και αριστερών οργανώσεων, φαίνεται μια μεγάλη έκρηξη.
 

 


ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ