}

19 Αυγούστου, 2015

Γερμανικό έδαφος 14 σημεία της Ελλάδας

Πριν ακόμη υπογραφεί η Συμφωνία, πριν δεσμευτεί για το Μνημόνιο 3, η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε 14 ελληνικά αεροδρόμια στην Γερμανία για μόλις 1,23 δισ. 

Γράφει ο Ξενοφώντας Ερμείδης 

Στη Γερμανία παρέδωσε η κυβέρνηση τα ελληνικά τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου. 

Στο "ψυγείο" των εκλογών οι Ένοπλες Δυνάμεις! Όλα τα καυτά θέματα πάνε πίσω


Image
Όλα δείχνουν εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο. Που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες αν ευσταθούν οι εκτιμήσεις και τα σενάρια, θα πρέπει να ανακοινωθούν. Τι σημαίνει αυτό για τα φλέγοντα θέματα που έχουν προκύψει για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους στρατιωτικούς; Ότι όλα μπαίνουν στο “ψυγείο” για μετά από τη διεξαγωγή των εκλογών.

Γιατί πρέπει να ανησυχούν και μάλιστα πολύ οι στρατιωτικοί

Image
Του Χρήστου Καπούτση*

Να ανησυχούν οι στρατιωτικοί, διότι έρχονται περικοπές όχι μόνο στους μισθούς και στις συντάξεις των αποστράτων, αλλά και διότι θα προκύψει υποβάθμιση του επιπέδου ζωής των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Το "έλα να δεις" με τον υπολογισμό συντάξεων στρατιωτικών! Ζητούνται διευκρινήσεις


Image

“Έχουμε χάσει τον μπούσουλα”! Η ειλικρινέστατη παραδοχή ανήκει σε οικονομικό αξιωματικό Γενικού Επιτελείου, ο οποίος συμμετείχε σε συσκέψεις με αντικείμενο την νέα σκληρή πραγματικότητα που διαμορφώνεται στις ΕΔ μετά από την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Η σύσκεψη που έγινε στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών υπό τον υποστράτηγο Ζαχαρία Πρασάκη κατέληξε σ΄ ένα συμπέρασμα: χρειάζονται άμεσα πολλές διευκρινήσεις για να γίνουν κατανοητά κρίσιμα ζητήματα. Με πρώτο και καλύτερο τον υπολογισμό των συντάξεων των στρατιωτικών που αλλάζει. Αυτό που δεν μπορεί κανένας να απαντήσει είναιι ποιους “πιάνει” αυτή η αλλαγή.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ